Nyx pigmenty, Barry M, M.A.C a jiné
kočky..už jsme to rozebíraly v jiném tématu...máte některá NYX pigmenty..(oční stíny)...odkud je kupujete..či byste byly schopné při nákupu zajistit i mě 😀 ...mám slíbené od lendy1..ale jestli někdo nezná třeba český eshop..i když asi těžko 😒
díky moc 😀
já zase nosila šílený "umělecký" kreace 😀 Jsem si toho teda dost šila, ale jednou mi nějaký děda vynadal, co to mám na sobě a na to teda nezapomenu: měla jsem manžestrové tmavě modré kraťásky s širokými kšandami, k tomu nadkolenky a vysoké kozačky, místo bundy jsem měla plyšový růžový kabátek do pasu a hučku na hlavě 😀 Ale uči na škole moje kreace děsně žraly a dávaly mě příkladem, že když studuji uměleckou školu, tak se dokážu i "jinak" oblékat. No byla to ostuda příšerná, ale růžový kožíšek plyšáček ještě mám 😀
Leni úplně te vidím 😀 😀 😀
taky pamatuju bílé podkolenyk a kozačky semišové vzadu na lýtku se šněrováném a hnědé husté silony..... 😝
Tak se hlásím zpět...děcko KONEČNĚ chrní...jsme samy dvě doma a dneska dost pozdě odpol. mi vytuhla v autě na zpát. cestě z Brna,tak teď nemohla zabrat.Jdu si pro něco k pití mmt
Leňouši,to jsi mě pobavila s tím inzerátem 🙂
siss,opět perlíš 🙂 Ty a hnusná? 😀 😀 😀 S těma chlapama máš ale pravdu...a bude hůř,počkej až budeš stará mařka jak já...čekám,kdy se to otočí a budu muset prosit,aby na mě někdo vlezl 😀 asi to už dlouho trvat nebude 😀
Jééé, vysoké kozačky jsem měla taky, ale koženkové a k tomu nadkolenka. Jo a taky jsem "linkovala", černé tekuté linky zn. Regina a malovala jsem si je obyč. štětcem na vodovky, trošku jsem ho sestříhla do špičky.
simour: po střední škole 😉 😅 ¨
luc: bylo..ale z tý doby radši nemám žádný fotky 😅
minda 😀
siss,důležitý,že teď jsi kočka,a to je co říct,ptž některý holky po porodu jsou fakt chudery 😒
simour: nj, některý na to serou 😅 já bez make-upu nevylezu před barák..aby se ostatní nelekli 😅
Jé,holky,já jsem zase na stčední nosila trvalou 😀 😀 máti se na mě vždycky vyřádila 😀 no peklo 😀

Tygr už byl vzhůru jednou 😔