icon

Nyx pigmenty, Barry M, M.A.C a jiné

sisstin
20. led 2008

kočky..už jsme to rozebíraly v jiném tématu...máte některá NYX pigmenty..(oční stíny)...odkud je kupujete..či byste byly schopné při nákupu zajistit i mě 😀 ...mám slíbené od lendy1..ale jestli někdo nezná třeba český eshop..i když asi těžko 😒

díky moc 😀

veruli2
20. pro 2008

Leni, tak teda nevím jestli tě nebudu otravovat s tou YSL 🙂

mihapiha
20. pro 2008

Lucenek, já se asi vypravím do toho centra ještě zítra, ráno, měli by tam mít otevřeno, když je ta zlatá neděle. vyzkouším barvičky a prubnu i LRP. doufám, že budou mít vzorky, v shopinu měli jen dermablend.

Siss, já jsem se taky dlouho nelíčila,anebo jak říkám v úterý a dubnu. jen prostě potřebuji sjednotit barvu pleti. někdy mi pomůže jen pudr,ale já chci ted něco lepšího, chci to prostě zkusit. na solárko nechodím. potřebuji prostě trošku oživit a rozjasnit. třeba by byl dobrý i nějaký rozjasnovač....

mihapiha
20. pro 2008

ted jsem našla na netu,že se dá koupit změkčovadlo na komedony, usnadnuje čištění (vymačkavání ) pleti. vím, že jak jsem jednou byla na čištění pleti u kosmetičky, na mi právě dala něco na pusu, přikryla folii,nechala působit a pak čistila. trošku to hřálo,tak to mohla být i nějaká hřejivá maska...
http://eryor.cz/produkt/119-zmekcovadlo-na-kome...
http://eryor.cz/produkt/101-parafinova-maska-na...

mihapiha
20. pro 2008

jé, já jsem to chtěla napsat do kosmetiky...

lucenek
21. pro 2008

miha mám 3 rozjasnovače co see dávaj pod make up a samotný je to naprd musí nad tím být mae up aby to fungovalo.....

veruli2
21. pro 2008

používám pod make-up pouze bázi mannhatan a stačí to 🙂

sisstin
autor
21. pro 2008

tak ta mimosa nic moc teda..k beanie to ujde...ale jinak barva celkem o hofně 😔

lucenek
21. pro 2008

sis nějak efkujěš 😀

veruli2
21. pro 2008

mimosa vypada jak pak? růžová?

lendy1
21. pro 2008

veru, s tou YSL to není problém, až budeš chtít, tak ji objednám, stačí písnout. Jen musím chvilku počkat, až mi naskočí nějaké peníze na účtu.

veruli2
21. pro 2008

leni, ok 🙂 zítra ji obmrknu v Douglasu a pak ti pisnu 🙂 hodím jeste nejakou fotku na rajce

veruli2
21. pro 2008

safra dneska se mi focení nepovedlo ☹

sisstin
autor
21. pro 2008

verul: mimosa je nijaká..taková vyblitá...neviditelná 😕

sisstin
autor
21. pro 2008

zejtra zkusim kouřovko...na celý víčko moca..a pak walnut..a černý linky..ten kouřovej štěteček je fakt bomba 😵

veruli2
21. pro 2008

Jů sis už se na něj taky těším. ted jsem na rajčeti dodělala popisky k fotkám uff to byla dřina

sisstin
autor
21. pro 2008

verul: hod odkaz sím 🙂

simour: máš nalito? Já jo 😅

sisstin
autor
21. pro 2008

veru: ty máš samý barvy, co bych fakt nedala..např. ta žlutá a zelená 😀 já bych v tom vypadala jak magor 😅

sisstin
autor
21. pro 2008

ta fialová a modrá je bomba..fakt pěkný 😵 já se těhlech kombinací bojim..a asi by mi to fakt neslušelo 😒

veruli2
21. pro 2008

sis: ta žlutá je fakt dost dobrá 🙂 ty zelený od Nyx taky dobrý, ale ty dvě od Simply Natural´s jsou dost nevýrazný a vyblitý, takže jen leží u mě v košíčku a asi jim je tam dobře. Používám od Simply jen tu bílou ( kterou jsem už i vysypala )

sisstin
autor
21. pro 2008

verul: no na ty simply jsem se právě dívala..že jsou to vyblitiny 😒

jinak jsem byla v DM ..a ve stojanu Manhattanu žádná oční báze..tak kdybyste mi ji některá mohla sehnat..tak díky díky díky 🙂

veruli2
21. pro 2008

ted myslis tu modrou mac?

veruli2
21. pro 2008

tu bázi mají v DM blízko práce, ale zítra se tam nedostanu až někdy během svátků

jo simply jsou dost vyblitý,ale tak na doma to nějak vypatlu 😀

sisstin
autor
21. pro 2008

verul: jééé..to by bylo super..jako zas tak akutní to není..ještě ji mám dost..ale chci do zásoby, páč u nás ji fakt nemaj 😒 ...já se na doma nemaluju, z toho už jsem teda vyrostla 🤐 😅

veruli2
21. pro 2008

tak klidně ti ji koupím, mám ji v černým obalu, vedle toho byla bíla ale ta je na nehty 😀 takže klidne ti ji můžu koupit

tak na doma o víkendu: pro mě znamená, když mám jít jen ke kámošce na kus řeči 😉 jinak doma nic na sebe nepatlu

sisstin
autor
21. pro 2008

verul: tak díky moc, až to koupíš, tak mi pošli číslo účtu..a zaplatim ti to... 😉

veruli2
21. pro 2008

jj ale počítej že fakt někdy mezi svátkama

sisstin
autor
21. pro 2008

verul: to je fakt v poho..to mi vydrží ještě min. měsíc 😉

veruli2
21. pro 2008

ok 🙂

mihapiha
21. pro 2008

tak už je doma, koupila jsem nakonec vichy normateint a spokojenost, byl ještě k tomu v akci,takže paráda.
měla jste některá pudr od avene, tu mozaiku? vypadá to dobře... je to fixační a transparentní

Strana