Už se vám někdy stalo, že vám děti "vypatlaly" šminky a kosmetiku?

denisa_medaprex
5. pro 2016

Život s dětmi je super, i když občas přináší různé (tragikomické) situace 😀 🙂 Už se vám maminky někdy stalo, že se váš drobeček pustil do zkrášlování a spotřeboval vám rtěnku, řasenku nebo oční stíny? Nebo si na sebe napatlal super drahý krém proti vráskám? Tahle holčička si třeba spletla paletku očních stínů s čokoládou (ale nebojte, nic se jí nestalo) 😝

mkrelo
5. pro 2016

Syn má teprve 2roky a 2mesice,ale jakmile začal vnímat a chodit, musel vše okusit a vyzkoušet. Takže když mě vidí,ze se voním, musím ho navonět taky.Tak mi ukazuje mista, kde všude chce navonet samozřejmě tatínkovou vůní. A ted s přibývající zimou jsme začali používat jelení lůj a ten mi teda sundal z poličky a kousek ukousl. Vypadalo to,ze mu chutnal,protože ho nechtěl dat z pusy ven.

tomikkubik
5. pro 2016

U nás je to na denním pořádku. Nejhorší je, že si děcka vždy vyberou ty nejdražší pripravky, které se většinou koncentruji po kapkách a oni vyliji celou flasticku do vany... Takže u nás musí být vše schovano hodně vysoko :D

kytkatka
5. pro 2016

Zrovna včera jsem zjistila, že mi vysypal bronzer za pětikilo :(

kajovaevicka
5. pro 2016

Starší má dokonce vyčleněné svoje rtěnky a oční stíny, abych uchránila ty svoje. Mladší zatím ne, tak se mi pomstila a zbrusunový pudrový makeup rozetřela po celé koupelně, včetně záchodové mísy a spár v dlažbě.

kuliseks
5. pro 2016

Zatim ne, mam kluka, tak me to snad ani neceka 🙂

jaja01k
5. pro 2016

Moji hosi zatim maji na konte jeden rozbity parfem a podlahu nalestenou mym drahym gelem na vlasy 🙂

popelasa
5. pro 2016

Asi před půl rokem, mi moje tříletá dcera vyhrabala sadu tužek od Cliniqu a vymalovala si tím zeď v pokojíčku. Zatím její nejdražší originál, co do rozsahu práce tak do spotřeby materiálu.

germaine
5. pro 2016

Zdravím, vzhledem k tomu, že mám dva kluky, tak ne a doufejme, že na to ani nepřijde 😀

kika_21
5. pro 2016

Ano, zrovna včera jsem starší dceři přinesla sprchový gel do pokoje z koupelny, aby ho syn nemohl tajně použít, když ,,dělá bubliny". Bráním Niveu běžně, mladší dcerka zase pomádu na rty- šminky využívám já málokdy, ale malý chce aspoň pudřenku, tak se tajně snaží dostat do poličky u starší dcery-bývá obvykle odhalen. A koukám, že v koupelně není moje Weleda, tak počkej zítra.Škoda, že 😈 čert už odešel!

mysicka_lb
5. pro 2016

Můj syn si asi v roce maloval oči mojí řasenkou - on i řasenka to přežili, ale já jako matka jsem měla málem infarkt🙂. Teď jako téměř tříletý si přivlastnil moji voňavku - a používá ji k zahánění imaginárních tygříků, kteří nám neustále běhají po bytě a on se jich bojí. Takže tu běhá, stříká voňavkou do vzduchu a volá "kšá, kšá". Musel si navonět samozřejmě i všechna svoje autíčka, aby na ně tygříci nemohli. Snažím se každý večer vysvětlovat, že tygříky nejvíce odpudí, když se umyje, vyčistí si zoubky a zaleze do postele, ale stejně musí usínat s voňavkou v ruce🙂.

verkaunka
6. pro 2016

Naše dcera asi v roce našla tatínkovu indulonu.... no, co budu povídat... byl to mazec 😀

palomitacheca
6. pro 2016

19 mesicni syn mi vcera vecer za dohledu starsich sourozencu vymackal telove mleko do bubnu pracky... 😒😂

domca89
6. pro 2016

Tak my máme vše zavřené, schované a nebezpečné věci zamčené. Takže naštěstí se nestalo nic takového a synovi jsou 2roky. 🙂 Ale co ho šíleně baví je vytahovat z balíčku jeden vlhčený ubrousek za druhým a utírat tím sebe a vše kolem, spotřebu má velkou i 4 balíčky za hodinu.

monikagurthova
6. pro 2016

@domca89 cistotny klucina 😀 😀

jjustyna
6. pro 2016

U nás zatím jen celý jídelní stůl natřený sudocremem a jedna lahev pěny do koupele vylitá najednou do vany. Obojí hezky klouzalo, myslela jsem, že už děti nikdy nedostanu z vany.
Jo a ty ubrousky, to taky frčí, stejně jako u @domca89. Dcera je na to uplně ujetá. Utírá s tím sebe, stůl i kočku.

domca89
6. pro 2016

@monikagurthova Až moc, ve dvou letech po sobě odnese nádobí do myčky, když se mu podaří vysypat si jídlo z talíře, tak ho do posledního drobečku vysbírá a když něco rozleje, ví kde jsou utěrky a jde si to vytřít. Až si říkám, že by si z něj jeho tatínek mohl vzít příklad. Ten po sobě naopak neuklidí nic. 😂 😂 😂 😂

lajla
6. pro 2016

Ne

sisstin
6. pro 2016

Tak vypatlat mi cokoladovou paletku od Too Faced, jdu si hodit :D

konidana
6. pro 2016

Ne, protože doma nic takového nemám. Ale zato dost často např. během dvou koupání vypatlají komplet šampón, sprcháč i pěnu do koupele 😖

aleenka1234
6. pro 2016

@konidana ty nepoužívás ani rasenku?! Nic?!

denisa_medaprex
autor
6. pro 2016

@konidana I to se počítá 😀😉

denisa_medaprex
autor
6. pro 2016

@sisstin Však taky ta slečna z toho byla dost vedle, že nevěděla, jestli se smát, nebo brečet 😀😀😂

myskaol
6. pro 2016

Můj syn 15 mesicu mi snedl červenou rtěnku. Rozbil stíny od Lancome za 750 kc, vydloubal Artdeco tvarenku, rozbil nespočet pudru, rozkousal štětec, rozpatlal řasenku po posteli, vyblizal stíny z paletky, rozpatlal lesk na rty po sedačce a nespočet dalšího... 😂

denisa_medaprex
autor
6. pro 2016

😂😂😂😂

lea212
6. pro 2016

@myskaol a ještě žije? :D

kami1984
6. pro 2016

Mám sice dva kluky, ale ti se taky chtěji malovat, tak obcas jim prejedu nos pudrem. Ale už mi tužkou na oči nakreslili obrázek na zrcadlo, z pudru si mladsi udelal blaticko🙂) Nastesti nemam silene drahou kosmetiku🙂) Pak nepocitam vymackane nove sprchace, jak chteji ve vane moc bublinek. jednou vzal starsi penu na holeni a objel s ni celou podlahu v dome..

myskaol
6. pro 2016

@lea212 zije 😂

konidana
6. pro 2016

@aleenka1234 Ne, přijde mi to jako ztráta času 😉 Řasenku jsem použila asi dvakrát do tanečních (pod nátlakem mamky) :D

monikagurthova
6. pro 2016

Teda když to tak čtu jeste ze mam kosmetiku hooooodne vysoko zavrenou ve skříňce 😀

lajla
6. pro 2016

@myskaol proč si to neschovate? Není to škoda aby v to všechno zkoušel? Je to plné chemie...