Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    No uznejte, že kdyby na vás v práci čekal takovej mazel, tak byste se do ní taky těsili 😆

    denisa_medaprex
    25. říj 2020    Čtené 600x

    Jak na krásné vlasy?

    Problémy s vlasy řeší spousta žen i mužů. V tomto článku vám poradíme, jak získat kypré, husté a lesklé vlasy a jak potížím s vlasy předejít. Dozvíte se také o bylinkách, které přispějí ke zlepšení kvality vašich vlasů, o sérech k zevnímu použití a injekčních preparátech

    Většina problémů s vlasy - od lupů a plešatosti až k lomivosti a šedivění – má různé příčiny:

    • nesprávná výživa
    • dědičnost
    • projev stárnutí

    Bylinky, které přispějí ke zlepšení kvality vašich vlasů

    Jedna z nejlepších bylinek k vnitřnímu užívání je plevel, a to konkrétně LOPUCH VĚTŠÍ, který najdete i v našem doplňku stravy Beautiful Hair by ANNA BRANDEJS.

    Věděli jste, že kořen lopuchu je jedlý a jsou mu připisovány léčivé účinky?Vlastnosti lopuchového kořene využívá kosmetický i farmaceutický průmysl, a to zevně i vnitřně. Kořen lopuchu můžete sbírat na podzim prvního roku, nebo na jaře roku druhého. Nesbírejte však staré kořeny. Ty dřevnatí, a ztrácejí tak sílu.

    Známé jsou jeho příznivé účinky:

    • na růst vlasů
    • proti vypadávaní vlasů
    • opticky zvyšuje objem vlasů

    A nejenže má kořen lopuchu dobré účinky na vlasy, ale také:

    • podporuje látkovou výměnu
    • podporuje čištění lymfatického systému
    • pomáhá proti ekzémům i lupence
    • pomáhá likvidovat střevní toxiny, působí antibioticky, antimykoticky.
    • pomáhá kumulovat psychickou energii, pomáhá vyrovnávat hormonální dysbalance 
    • pomáhá čistit játra

    Další úžasnou rostlinkou je Serenoa plazivá, aneb saw palmetto. Tato bylina:

    • může pomoci zabránit i androgenní alopecii (dědičné vpadávání vlasů)
    • v Itálii, Francii a Německu se doplňky stravy s obsahem Serenoy používají při zbytněné prostatě
    • pomáhá při problémech močových cest

    Séra k zevnímu použití 

    Pelobaum – hair revitalizing solution obsahuje:

    • Peptidy, vitamíny a 5 bylinných extraktů
    • Extrakt z plodů serenoy plazivé (Serenoa Serrulata), který blokuje aktivitu DHT (dihydrotestosteronu), který je jedním z hlavních faktorů zapřičiňujících vypadávání vlasů.
    • Extrakt z kořene vítodu tenkolistého (Polygala Tenuifolia), který působí preventivně proti vypadávání vlasů a stimuluje jejich nový růst.
    • Extrakt ze šruchy zelné (Portulaca Oleracea), který napomáhá udržet vlasovou část hlavy zdravou a čistou, chrání ji před negativními vlivy vnějšího prostředí.
    • Extrakt ze zeravu východního (Thuja Orientalis), který působí preventivně proti vypadávání vlasů, posiluje vlasové váčky a napomáhá zpevnění a posílení vlasů.
    • Extrakt z listů jinanu dvoulaločného (Ginkgo Biloba), který pročišťuje a zjemňuje vlasovou část hlavy a podporuje její optimální prokrvení

    Injekční preparáty 

    Dermaheal Stem C'rum HL obsahuje výtažky z kmenových buněk, vitamíny a peptidy.

    Dermaheal HL: 50 látek obsahuje vitamíny, aminokyseliny, nukleové kyseliny, glutation a peptidy

    Hair filler Dr. CYJ obsahuje peptidy a kyselinu hyluronou

    Co ještě můžete udělat pro zlepšení vlasů?

    • Jezte rozumně. Vyhýbejte se jednostranné stravě a neřiďte se pouze chutí, protože ta vás může připravit o důležité látky.
    • Myjte si vlasy jemným šamponem. Vytírejte je zlehka a sušte opatrně a používejte kondicionér.
    • Vyhýbejte se agresivním chemikáliím – například chlóru v plaveckých bazénech a příliš horkému vzduchu při sušení vlasů.
    • Chraňte vlasy před sluncem, noste na slunci klobouk.
    • Každý týden provádějte masáž pokožky hlavy, která povzbudí váš krevní oběh a uvolí stres, který k padání vlasů může přispívat.

    Pozor na stres! Jsme-li pod stresem, do vlasových folikulů vsakují hormony adrenalin a kortizol a ty u mnoha lidí způsobují padání vlasů.

    Ahoj holky. Jestlipak jste si nezapomněly přeřídit čas? Já jsem samozřejmě zapomněla 😬

    U mě sobota v Bradavicích 🙂🎉 Jak si užíváte sobotu vy?

    To je dneska podivný den, co? Jak plánujete trávit večer? 🙂 U mě je to jasné 🍷📚🙂

    Kdyby vás ale třeba zajímala těžší témata typu kolagen, ráda se si s vámi na tohle téma pokecám v naší diskuzi 😉 https://www.modrykonik.cz/forum/dny-se-znackou-by-anna-brandejs/znate-kolagen-a-myslite-si-ze-je-dulezity-na-plet-a-na-klouby/

    Dneska jedna pracovní - dovolte mi představit vám Kiwi, naši další členku pracovní smečky v Medaprexu 🐶

    Tak tahle paprika už asi nestihne dorůst a dozrát, že? 🤷‍♀️😀

    Můj ideální závěr dne 🥱😴🛁 A jak vypadá ten váš? 🙂

    denisa_medaprex
    22. říj 2020    Čtené 457x

    Jak správně vybrat kolagen a který je nejlepší pro pleť?

    Že má být strava naší medicínou hlásal už známý antický lékař Hippokratés. Bohužel však nežil v dnešní době, která je kvalitou i složením stravy s tou jeho nesrovnatelná. Nadužívání agrochemie a průmyslových hnojiv má za následek, že konzumujeme potraviny, které neobsahují živiny, ale jen prázdné kalorie. Zakladatelka firmy Medaprex a vystudovaná odbornice Anna Brandejs dlouho nemohla najít dostatečně kvalitní a účinné doplňky stravy, které by chybějící vitaminy v jídle nahradily. Po vybudování úspěšné kliniky estetické medicíny tak začala pracovat na vývoji doplňků stravy, kterým dokonce propůjčila i své jméno. Přečtěte si rozhovor s Annou nejen o kolagenu!

    Kolagenů je v současnosti na trhu spousta. Jak se v takovém množství zorientovat a vybrat ten nejlepší?

    Kolagenové šílenství vzniklo někdy před 12 lety, kdy japonští vědci přišli nato, že když se molekula kolagenu enzymaticky naštěpí (rozbourá na menší části zvané kolagenové peptidy) a vnitřně užívá, dokáže zlepšit stav kloubů a svalů. Firmy se tedy začali předhánět ve výrobě kolagenu a začali ho nabízet na vše i na pleť. A právě tady je ten háček. V lidském těle se nachází několik desítek různých typu kolagenu. Například v chrupavce kloubů se nachází převážně kolagen typu 2 a ten se do doplňků stravy získává z drůbežích skeletů, protože právě ty jsou jeho nejhojnějším zdrojem. Lidské svaly a cévy obsahují převážně kolagen typu 3. Tento typ kolagenu se vyrábí ze zbytků při zpracování hovězího masa. Lidská kůže obsahuje z více než 80% kolagen typu 1, jeho zdrojem jsou rybí kůže a šupiny. Takže když si vyberete kolagen typu 2, nebo 3, tak možná pomůžete svým kloubům a svalům, ale pro účel zlepšení pleti jsou to vyhozené peníze. Vždy si vybírejte 100% čistý dobře hydrolyzovaný kolagen typu 1 z ryb, jen tak budete mít radost z výsledků v podobě mladší kůže.

    Jaká forma je pro tělo nejpřijatelnější? Na trhu se neprodávají totiž pouze tobolky, ale také prášky k rozmíchání ve vodě a tak podobně.

    Forma doplňku stravy, a to, jestli je v tekutém, práškovém, nebo ve formě tobolky, má nulový vliv na vstřebatelnost, využitelnost, nebo účinnost kolagenu. Tobolky jsou však většinou tou nejčistší formou bez nežádoucích chemických látek tak.

    Jak mít jistotu, že kupuji 100% čistý a účinný kolagen?

    Jedině tak, že se podíváte na web stránky daného produktu, nebo se zeptáte výrobce. Výrobci 100% čistého kolagenu to, že mají 100% čistotu kolagenu bez zbytků toxinů, purinů, antibiotik či tuku, na svých stránkách uvádějí a můžou to i doložit certifikátem.

    Který z nich je nejvhodnější na zlepšení pleti?

    Když chcete vidět výsledky v podobě pevnější a hladší pleti, tak kupujte jedině rybí kolagen typu 1, 100% čistý, a dobře hydrolyzovaný. Velká výhoda je, když v doplňku stravy jsou i jiné látky na podporu pleti, například vitamín C, nebo skvělá patentovaná látka CeramosidyTM– to jsou tuky z pšenice, které mají taky famózní účinky na pleť a účinkují ještě rychleji než kolagen.

    Která žena by o užívání kolagenu měla začít přemýšlet?

    Kolagen tvoří až 80% střední části kůže a dává kůži spolu s elastinem a kyselinou hyaluronovou jakousi výztuž, objem a pružnost. Vlastní schopnost tvorby kolagenu se začíná po 20. roku života snižovat o 1-1,5%, po 30 roku už o 20 – 25% a po padesátce je to často i o 40% a méně. Když k tomu připočteme sluneční záření, psychický stres, znečištěný vzduch a nedokonalou stravu – to vše brzdí tvorbu kolagenu v kůži ještě víc. Takže jako prevenci doporučuji brát už po 20 roku života, po 30 roku života je to ještě důležitější. Navíc naše klientky hlásí nejen zlepšení kůže, ale i nehtů a vlasů.

    Za jak dlouho uvidí výsledky a jaké konkrétně?

     Aby se kolagen, a to i ten nejkvalitnější projevil v podobě krásnější a mladší kůže a pleti, je zapotřebí 2 až 3 měsíce. V případě, že daný doplněk stravy obsahuje i množství dalších přídavných látek jako jsou minerály, vitamíny a extrakty z rostlin je možné vidět zlepšení pleti i dřív cca za 1-2 měsíce.

    Váš doplněk stravy Collagen +11, jak už název napovídá, obsahuje dalších 11 silných účinných látek pro prevenci stárnutí pleti a omlazení pleti. Jaké konkrétně a proč?

    Navíc Collagen +11 obsahuje i patentovanou látku CeramosidyTM a ta je v mnoha ohledech minimálně tak dobrá a účinná na zlepšení pleti jako kolagen sám. Navíc CeramosidyTM účinkují dřív, takže první výsledky na zlepšení pleti při užívání našeho doplňku hlásí uživatelky už po 3-4 týdnech. Vynikající vliv na pleť má i extrakt z granátového jablka, který chrání kůži před volnými radikály. Máme tam i kyselinu hyaluronovou, velkou dávku vitamínu D, lykopen a podobně. Látky jsou vybrané tak, aby dohromady měli silnější synergický účinek a pleť byla lépe hydratovaná, elastická, hladší a pevnější.

    Ahoj holky, co jste měly dneska dobrého k obědu? Já tuhle modrou polévku (a to byla ve skutečnosti mnohem víc modrá než na fotce) 😂 Tipnete si, z čeho takhle zmodrala? A rovnou napovídám, že to nebylo z modrých provázků jako v Deníku Bridget Jones 😀

    No nic, tak jsem vám chtěla vyfotit nějakou hezkou stylizovanou fotku s popiskem, že už jsem se vrátila ze psí společnosti v práci do své kočičí spolupráce domů 🐱 a vyfotit vám svého Čenicha s naším nejnovějším doplňkem stravy Good Mood by ANNA BRANDEJS pro lepší náladu (kterou po dnešním prohlášení vlády asi budeme všichni potřebovat), ale Čenich to viděl trochu jinak 😀 ty tobolky ho prostě nenechaly chladným a už je honím (nebo spíš společně honíme) po podlaze 😅 Taky to znáte, že chcete vyfotit svého mazlíčka a on to prostě sabotuje? 😀

    Ahoj holky, zdravím z práce v Medaprexu. Dneska tu na mě už čekala psí kámoška Líza, takže jsem se sem hned těšila o něco víc 🐶 Taky vám dělá dneska společnost nějaký malíček 🐶🐱🐭 ?

    Jestlipak poznáte, jaké zářivě žluté koření je na fotce? 🙂

    Ahoj holky! Také občas řešíte kvalitu vlasů? 🙂 Mám pro vás pár tipů, jak na krásné vlasy 🙂

    Většina problémů s vlasy - od lupů a plešatosti až k lomivosti a šedivění – má různé příčiny:
    - nesprávná výživa
    - dědičnost
    - projev stárnutí 😵

    I tak jde ale s vlasy a jejich kvalitou leccos provést 🙂 Jaké jsou bylinky, které přispějí ke zlepšení kvality vlasů? Jedna z nejlepších k vnitřnímu užívání je plevel, a to konkrétně LOPUCH VĚTŠÍ, který najdete i v našem doplňku stravy Beautiful Hair by ANNA BRANDEJS -> http://bit.ly/BeautifulHairbyANNABRANDEJS

    Věděli jste, že kořen lopuchu je jedlý a jsou mu připisovány léčivé účinky? 🍀 Vlastnosti lopuchového kořene využívá kosmetický i farmaceutický průmysl, a to zevně i vnitřně. Kořen lopuchu můžete sbírat na podzim prvního roku, nebo na jaře roku druhého. Nesbírejte však staré kořeny. Ty dřevnatí, a ztrácejí tak sílu.

    Známé jsou jeho příznivé účinky 🌳
    - na růst vlasů
    - proti vypadávaní vlasů
    - opticky zvyšuje objem vlasů

    A nejenže má kořen lopuchu dobré účinky na vlasy, ale také:
    - podporuje látkovou výměnu
    - podporuje čištění lymfatického systému
    - napomáhá proti ekzémům i lupence
    - napomáhá likvidovat střevní toxiny, působí antibioticky, antimykoticky
    - napomáhá kumulovat psychickou energii
    - napomáhá vyrovnávat hormonální dysbalance
    - napomáhá čistit játra

    Další úžasnou rostlinkou je Serenoa plazivá, aneb saw plametto. Tato bylina:
    může pomoci zabránit i androgenní alopecii (dědičné vpadávání vlasů) v Itálii, Francii a Německu se doplňky stravy s obsahem Serenoy používají při zbytněné prostatě a napomáhá při problémech močových cest. Na jakou bylinku na vlasy nedáte dopustit vy?

    Co ještě můžete udělat pro zlepšení vlasů?
    - Jezte rozumně. Vyhýbejte se jednostranné stravě a neřiďte se pouze chutí, protože ta vás může připravit o důležité látky.
    - Myjte si vlasy jemným šamponem. Vytírejte je zlehka a sušte opatrně a používejte kondicionér.
    - Vyhýbejte se agresivním chemikáliím – například chlóru v plaveckých bazénech a příliš horkému vzduchu při sušení vlasů.
    - Chraňte vlasy před sluncem, noste na slunci klobouk.
    - Každý týden provádějte masáž pokožky hlavy, která povzbudí váš krevní oběh a uvolí stres, který k padání vlasů může přispívat.

    A na závěr - pozor na stres! Jsme-li pod stresem, do vlasových folikulů vsakují hormony adrenalin a kortizol a ty u mnoha lidí způsobují padání vlasů 😉

    denisa_medaprex
    Zpráva byla změněna    12. pro 2016    

    Dobrý den, milé maminky, včera nám skončila naše velká fotosoutěž o 2 speciální vánoční balíčky od Medik8. Chceme se velmi poděkovat všem maminkám, které se zapojily do soutěže🙂. Fotky, které jste poslali byly krásné a pro nás v kanceláří bylo velmi těžké vybrat dvě výherkyně🙏, protože každý z nás měl svého favorita. Ale nakonec jsme se po dlouhých debatách shodli a gratulujeme výherkyním @tichackova a @monunkaa a prosím o zaslání Vašich údajů na email: propagace@medaprex.cz.

    Všem maminkám, ještě jednou moc DĚKUJEME a přejeme vám krásné a radostné svátky s vašimi ratolestmi 🙂

    Krásny den, milé dámy 🙂, děkujeme všem zúčastněným a už je nejvyšší čas, abychom vyhlásili 2 výherkyně naší soutěže: Jaké problémy vás trápí.Dárek od nás získává @tajemna30 a @princeznaj 👏. Gratulujeme výherkyním, a prosíme aby nám zaslali své údaje na email propagace@medaprex.cz.

    Přejeme vám krásné Vánoce. Jak jste strávili dnešní den? Vypravili jste se někam na vánoční trhy? 🙂

    Nevím, jak vy, ale já mám pocit, že mám v zimě pořád suchou pleť. Tenhle olejíček je super, jen mě mrzí, že jsem se do jeho používání nevrhla dřív 🙂

    Tohle si asi budu přát po stromeček. CC krém! (zatím jsem si ho půjčila u nás v práci, ale musím ho bohužel vrátit ☹ CC krém je takový upgrade BB krému - ještě lépe kryje, hydratuje a chrání před sluníčkem 🙂 http://bit.ly/2hrfY7x

    Řešíte taky občas pupínky? Já občas jo a baví mě a funguje DeAkni gel od Dermahealu 🙂

    Krásné ráno 🙂 jak jste si užily páteční večer? 🙂 takhle v sobotu ráno by se vám mohla hodit Redukce tmavých kruhů pod očima 😉 😝

    Zajímalo by vás, co máme u nás ve firmě my holky nejradši? Vybírat jednoho favorita je těžké, ale shodly jsme se, že na "bedně" úspěšnosti by určitě stálo tohle sérum Retinol 3TR!

    Přečtěte si jednu upřímnou recenzi na naše produkty 🙂 od blogerky Mámou stylově 🙂 Co jsem na mateřské, mám pocit, že jsem dospěla. Uvědomila jsem si, že nemá cenu si kupovat tunu levných přípravků, ale raději si našetřit a pořídit si jeden pořádný a kvalitní, který mi udělá stokrát větší službu. A to jak v péči o pleť, tak ve stravě. Proto často mířím do Medaprex (když tak změňte), kde jsem si kvalitou a výsledky jistá. Už jsem od nich vyzkoušela několik přípravků a ze všech jsem byla nadšená. A pozoruji, že moje pleť i tělo jakbysmet. Jsem i ráda, že v rámci blogu s tímto e-shopem mohu spolupracovat, vždy mi vyjde vstříc, když potřebuji produkt do soutěže, nebo chci něco vyzkoušet. Celou recenzi najdete na www.mamou-stylove.cz 🙂

    V Medaprexu se už zastavil Ježíšek a máme z toho velkou radost 🙂 Vánočních balíčků máme letos opravdu hodně a vybere si každý 🙂

    denisa_medaprex
    9. pro 2016    Čtené 70x

    Přečtěte si kompletní návod, jak má vypadat dokonalá péče o pleť

    Správná péče o pleť by měla sestávat z několika po sobě jdoucích kroků. Pokud ji budete dodržovat a provádět správně, vaše pleť se vám odmění zdravým a mladistvým vzhledem.

    Některé z kroků jsou pro všechny typy, jiné se soustředí výhradně na řešení konkrétního problému, jako je například akné, vrásky nebo hyperpigmentace.

    Co by tedy nemělo ve vaší péči chybět? Krok za krokem vám to vysvětlíme!

    Ráno

    I když je jako každou péči třeba přizpůsobit typu pleti a problému, který na ní případně řešíte, vždy byste ráno měli následovat toto pořadí:

    1. Čištění

    Čištění pleti se může zdát jako absolutní základ, který ovšem hodně lidí vynechává. To je ale špatně! Důsledné čištění pleti má bezpočet pozitivních dopadů. A nemyslete si, že je pleť třeba čistit jen večer. I přes noc se na ní totiž „usadí“ mnoho nečistot a mastnoty.

    Než se na mytí pleti vrhnete, ujistěte se, že máte čisté ruce (nejen umyté vodou, ale samozřejmě mýdlem – mytí rukou by mělo předcházet vždy, když se chystáte obličeje dotknout). Pokud se rozhodnete pro mytí obličeje využít produkty, které se z pleti musí smýt, nejprve obličej navlhčete vlažnou vodou. Ptáte se, proč vlažnou a nikoliv teplou nebo naopak studenou? Příliš horká voda může v pleti poškodit kapiláry a způsobit zarudnutí nebo kruhy pod očima, zatímco studená voda až příliš stáhne póry, což nechceme ani kvůli samotnému čištění, ani proto, že se tím zhorší absorpce účinných látek.

    Když je pleť vlhká, sáhněte po produktu na čištění pleti, který aplikujte jemně kruhovými pohyby prsteníčkem a prostředníčkem, tedy prsty, které nemají tolik síly, a tím pádem pleť jejich tlak nepoškodí.

    Začněte s čištěním na spodní straně obličeje a pokračujte vzhůru, tím své pleti uděláte jemný "lifting" a ulevíte jí od gravitačního působení (alespoň na chvíli) a podpoříte také její prokrvení. Až pleť pročistíte, vlažnou vodou přípravek spláchněte a jemným ručníkem obličej osušte.

    Péče o pleť nemusí být věda - držte se našeho návodu!

    Vyberte si produkt na čištění podle vaší pleti:

    Nezapomeňte také na pleťové tonikum, které proces čištění završí – sníží produkci kožního mazu, vyrovná pH pokožky po čištění, odstraní případné zbytky produktů a uvolní póry. Dejte si pozor, aby neobsahovalo alkohol, protože ten by pleť zbytečně vysušil. Poohlédněte se naopak po látkách, které ji zjemní a vyživí, jako je vitamín E či aloe vera. Tonikum aplikujte jemnými pohyby vatovým tamponkem na obličej i krk a nechejte vstřebat. Na tamponek nikdy netlačte.

    • Trápí-li vás rozšířené póry a nadměrný maz, zvolte tonikum Pore Refining Toner, které je stáhne, pleť zbaví přebytečného mazu a připraví na vstřebání aktivních látek z krémů a sér.
    • Pro komplexní péči zaměřenou proti vráskám a nadměrné pigmentaci si vyberte Total Care Skin Solution tonikum od značky Dermaheal.

    2. Aktivní látky

    Když je pleť vyčištěná, je připravena na příjem aktivních látek ze sér. Ta mají lehkou konzistenci a obsahují malé molekuly, které lehce penetrují kůži a působí v hlubších vrstvách epidermis.

    Nezapomeňte je aplikovat ještě před nanesením svého běžného krému. Ten by totiž ztížil jejich absorpci, a tím pádem účinnost.

    Lidé často přemýšlí, zda je aplikace sér skutečně nutná. Odpověď zní ano! Séra mají totiž výrazně vyšší obsah aktivních látek než hydratační a čistící přípravky. A vhodné sérum se najde pro každý problém, často i v několika variantách.

    Aplikace séra je stejně důležitá jeho výběr. Nejprve jej naneste do dlaní, rozetřete a trošku je teplem svých rukou zahřejte a následně jemně vklepejte do pleti. Začněte na nose a pokračujte směrem do stran. Vyčkejte tři až pět minut do úplného vstřebání séra a můžete vrhnout na další krok.

    3. Hydratace

    Suchá pleť je smutná pleť! Mezi hlavní důsledky suché pleti patří její předčasné stárnutí, pro které jsou typické jemné linky a vrásky a ztráta mladistvého jasu, dále ucpané póry, poškození buněk a šedavý vzhled. Správná hydratace je proto jednou z klíčových součástí péče. I když je pleť mastná, potřebuje hydratovat, to neopomínejte.

    Existují dva typy způsoby hydratace – na bázi oleje a nemastné pleťové krémy. Oleje pronikají hlouběji do kůže a jakkoliv se to může zdát paradoxní, regulují v ní produkci kožního mazu (z dlouhodobého hlediska). U pleťových krémů zase hrají roli aktivní látky jako vitamíny, kyselina hyaluronová, přírodní rostlinné výtažky či kolagen.

    • Máte-li vyloženě suchou pleť, sáhněte přímo po pleťovém oleji Glow Oil™
    • Pro pleť postiženou akné vyberte nemastný hydratační krém, který pleť zároveň zmatní Beta Moisturise
    • V případě zarudnutí volte produkt, který zklidňuje a maskuje Redness Corrector – redukce zarudnutí, růžovky
    • Pokud se chcete zbavit vrásek, vyberte si tento nejúčinnější hydratační denní krém Medik8 r-Retinoate® - superkrém aktivující mládí
    • Jestli chcete pleť rozjasnit a zpevnit, sáhněte po krému nabitém vitamíny C, E a kyselinou hyaluronovou C-Tetra 

    4. Ochrana

    Pleť byste nicméně vedle péče měli také chránit, a to před škodlivým ultrafialovým zářením. Na výběr máte dvě možnosti – buď zvolíte denní krém s již zabudovanou UVA/UVB ochranou, anebo na závěr péče nanesete samostatnou UV ochranu.

    V kombinaci s denním hydratačním krémem proti vráskám najdete UV ochranu ve dvou provedeních v krému Hydr8 Day:

    Když přijde na oblast očního okolí, to si vyžaduje vlastní speciální péči. Pleť okolo očí je totiž nejtenčí na těle a velmi náchylná k poškození. Některé produkty tak pro ni mohou být až příliš dráždivé. Vyberte si proto hydratační krém určený pro oblast očního okolí Hydr8™ Eye 360 SPF 30.

    Večer

    Ránem nicméně péče nekončí. Večerní rituál krásy je možná je důležitější, než ten ranní!

    1. Čištění a odlíčení

    Vedle čištění celého obličeje jako ráno (samozřejmě dle typu pleti) přidejte ještě odličovač. Make-upu na obličeji vás zbaví běžné čištění, na jemnou oblast očního okolí zvolte hypoalergenní odličovač očního make-upu eyeCleanse. Zbaví vás i voděodolné řasenky!

    Ani večer nezapomínejte na použití tonika. Vedle čistění byste pleti měli párkrát do týdne večer dopřát i exfoliaci, například v podobě scrubu Pore Refining Scrub, který stáhne póry a odstraní nadbytečný kožní maz, aniž by přesušoval.

    2. Aktivní látky

    Večerní péče je podobná té ranní a v podstatě můžete používat i ty samé produkty. Tedy až na pár výjimek!

    Co se týče sér, používat můžete přesně ta, co ráno. Jedině chcete-li se zbavit vrásek, na večer sáhněte po retinolu v podobě séra Retinol 3TR. Tento derivát vitamínu A v pleti stimuluje produkci kolagenu, elastinu a kyseliny haluronové, podporuje jemnou exfoliaci a vyhlazení pleti. Protože ale pleť může být po aplikaci citlivější na sluneční záření, je třeba jej používat výhradně na noc.

    Pokud chcete ošetřit retinolem i oční okolí, pak sáhněte po jeho variantě přímo určené na tuto oblast Retinol Eye TR.

    3. Hydratace

    Dalším specifikem noční péče o pleť jsou pleťové krémy. Na noc si totiž pleť zasluhuje noční krém. Ten bývá hutnější, bohatší a výrazně hydratující oproti dennímu. Uzamykají v pleti aktivní látky, a ta se díky tomu může přes noc lépe vyživovat a regenerovat.

    Zkuste tento hutný noční krém Hydr8 Night a pro oblast očního okolí speciální noční oční krém Hydr8™ Night Eye.

    Péči o pleť by samozřejmě mělo čas od času doplňovat používání pleťových masek a návštěva kosmetičky a dermatologa. K lékaři si zaskočte jednou ročně, na kosmetiku ideálně jednou za jeden až dva měsíce.

    Dobrá ráné, holky 🙂 Zkoušely jste už někdy používat retinol? Je to pecka proti vráskám. Podporuje to jemnou exfoliaci (olupování pleti), takže je pak kůže rozzářená a má méně vrásek. Já jsem včera zkoušela Retinol 1TR, noční krém s nízkou koncentrací. Je dobré začínat u nižší, protože silnější koncentrace by mohla pleť podráždit. No ale úplně jsem zapomněla ten krém vyfotit, takže aspoň teď ráno 😉😀 Kdyby vás krémík zajímal, tady komplet složení a info 🙂 http://bit.ly/2hm8ym8

    Znáte nějaké babské rady? My už si "jedeme v kosmetice", ale babičky moc nemohly 😀 Využíváte třeba i vy nějaké "oldschool" tipy a triky pro krásu? 🙂

    Je sice čas oběda, ale my v Medaprexu máme trošku roupy 🙂 rozhodly jsme se vyzkoušet pleťovou masku. Sice budu místo oběda hladovět, ale doufám, že až tohohle "bubáka" sundám, budu tak svěží a krásná, že nebudu potřebovat ani jídlo 😀

    denisa_medaprex
    Zpráva byla změněna    8. pro 2016    

    Taky máte občas pocit, že je vaše sebevědomí na bodu mrazu? 😕 Nejste v tom samy. Jako Medaprex se snažíme zvyšovat sebevědomí všem a podporujeme i projekty, které ženám pomáhají. Jako třeba Lindě, která o sobě říká: "Moje sebevědomí je na bodě mrazu.
    Někdy se bojím nastoupit do autobusu, aby na mě ostatní nekoukali. Jsem hnusná a nerada chodím mezi lidi. Chlapi, se kterými jsem byla, mi tak nějak vnukli myšlenku, že o mě nikdo jiný nikdy mít zájem nebude."

    Názory a příběhy dalších žen si přečtěte na http://www.beztalentu.cz/projekty/sebevedomi-be...

    Ani večer nezapomínejte na péči o oční okolí. Hezké sny 🙂 Mimochodem, oční krém Hydr8 Night Eye poměrně hodně zaujal i mého kocoura 🐱 i když s ním má teda trošku jiné úmysly než já 😂😀

    denisa_medaprex