icon

Nyx pigmenty, Barry M, M.A.C a jiné

sisstin
20. led 2008

kočky..už jsme to rozebíraly v jiném tématu...máte některá NYX pigmenty..(oční stíny)...odkud je kupujete..či byste byly schopné při nákupu zajistit i mě 😀 ...mám slíbené od lendy1..ale jestli někdo nezná třeba český eshop..i když asi těžko 😒

díky moc 😀

beruska2x
17. únor 2008

no ja taky ziram, ja se v noci budim kdyz jde manza jednou-dvakret za mesic na pivko, a to vim kde je a ze v poradku prijde, ale mam stresy, a to jsem jen tehu zatim....

sisstin
autor
17. únor 2008

to jde o zvyk 😉

sisstin
autor
17. únor 2008

aby mi to zas nevymazali..že kecáme mimo téma 🤐

lor
17. únor 2008

siss:tak to máme kapku podobně-ale my jsme jen půl hodky cesty autem od sebe-do toho ta kupa práce...a právě,ze začátku vztahu se rozplýval jak půjde tady k nám a předěláme to,po opadnutí zamilovanosti se mu to rozleželo v hlavě a že prý nás uživí hlavně jeho boční příjmy a tak že tam už má vše zařízené a všichni tam o něm ví takže buď tam nebo asi konec....do bytu by nešel,že by zblbnul,jedině RD a na nový není takže si to opravit u nich-vůbec se mi tam nechtělo ale nakonec jsem to odkývla-má mě rád udělá pro mě 1.poslední, ale tohle nikdy asi nepřekousnu ☹ ☹ je to taková díra a já to měla z baráčku autem 10min do města a super a tam ticho a nikde nikdo ☹ ☹ mám z toho strach 😒

sisstin
autor
17. únor 2008

lor: no já mám někdy fakt černý myšlenky..že jestli to jako má vůbec cenu..jsme furt zamilovaný jak na začátku- jediná výhoda vztahu na dálku...ale teď, když máme syna..tak mi to prostě přestává stačit 😠

zanett
17. únor 2008

sis, to je prima, ze s rodici vychazis. Ja bych se nesnesla s mamou; dva kohouti na jednom smetisti, to proste nedela dobrotu.

beruska2x
17. únor 2008

nezlobte se ale o tom asi zivot neni, nerikej ze partnerovi mylej nechybi, spoustu toho propasne a kluk ho nebude pomalu znat, a taky se potrebujes oprit o nekoho v kazdodennim zivote... je to vaznejsi nez chozeni na
dalku... fakt vas obdivuju ja bych na to nerviky nemela

beruska2x
17. únor 2008

sorry malej nechybi 😉

sisstin
autor
17. únor 2008

zanett: tak oni choděj do práce..vrací se ve čtyři...neotravujou mě..jen, když něco potřebuju...můj přítel je zbožnuje 😅 😅 😅 si někdy říkám, jestli sem jezdí za mnou nebo za rodičema 😔 😅

sisstin
autor
17. únor 2008

beruska: no proto jsem ani dítko neplánovala..oba dva jsme byli hooooooooooodně pracovně vytížený..ale prostě se stalo..a na potrat jsem jít nechtěla 😉 ted je to o tom, jestli já zkousnu bydlet s tchyni..nebo on zařídí jiný bydlení 😉

beruska2x
17. únor 2008

no a jak to bere on?? jako problem a resi to nebo se nic nedeje??

sisstin
autor
17. únor 2008

beruska: to je složitý..bylo by to na moc dlouho 😉 a vesměs jde jen o prachy 😉

sisstin
autor
17. únor 2008

beruska: a už jsem to tady psala..jako jinde 😉 a nějak jsem si neuvědomila...kolik lidí to čte 😉 a MP by asi nebyl moc rád 😉

lor
17. únor 2008

siss:to se ti vůbec nedivím!! 😠 já na tvém místě bych měla depky jako prase 😒 a to já dítě nemám a jsem z toho taky na prášky ☹ a hodně se divím,že ani syn ho nezviklal 😒
My než se vzali tak to trvalo 4 roky a právě jen proto že jsme nevěděli jak to udělat s bydlením a oba nás to dost štvalo-nemít svoje...nevědět co a jak...tím pádem se nezačínalo ani předělávat....pořád o ničem...až pak jsem teda kývla protože jsem bez něj být nechtěla ☹ jen mě mrzí že taky neexistoval v tomhle tom žádný kompromis ☹
Ale teď zase se dělá vše podle mě-podlahy,obklady..atd.vše....já si řeknu co se mi líbí a on to zařídí 🙂
(do teď poslouchám jak máme drahé wc za 9000kč-už se tomu smějeme) 🙂

sisstin
autor
17. únor 2008

lor: on by se snažil nám to bydlení zajistit..ale prostě na to momentálně nejsou peníze..a to maká 24hodin v kuse 7 dní v týdnu..jako doslova..chodí z denní na noční... 😒 takže to prostě nejde...zatím... 😖

beruska2x
17. únor 2008

jasny sorry...jen me to fascinuje jak jsou nektery chlapy natvrdly a nechapuo co jim unika... pak mu to bude lito,
bude treba sam, syn ho nebude znat a bude pozde.. a o vas by se treba rad nekdo denne staral ...kazdopadne hodne stesti a pevny nervy...

sisstin
autor
17. únor 2008

beruska: já se ho nechci zastávat..má svoje mouchy samozřejmě..ale kdybys věděla, co má všechno na ramenou 😉 tak bys mluvila jinak 😉 ono někdy jen chtít prostě nestačí 😉

sisstin
autor
17. únor 2008

navíc když jsme spolu začli chodit, tak mi řekl...jak to je..a já s tím souhlasila..když jsem otěhotněla..tak jsme znova probírali situaci..a já opět souhlasila 😉

sisstin
autor
17. únor 2008

a už dost..nebo budu mít depku..za hodinu jdu potrápit špeky 😀

beruska2x
17. únor 2008

nee ja to tak nemyslim, to je vase vec jen proste lidi si spoustu veci ani neuvedomi a pak je povsem..
hezky cviceni, pa

malok
17. únor 2008

Takže nejlevněji jsou sehnat na ebay. Dokonce jsem našla 24 ks i s poštovným a pojištěním do ČR stojí cca 22 dolarů...což je super..ale musí se založit ten účet... 😖 no ještě to prozkoumám.

malok
17. únor 2008

Jinak já jsem maniak...Ulítávám na botách, kabelkách, kosmetice a na nehtech 😀 např. kabelek mám asi 30 a letních bot asi 50 😅

sisstin
autor
17. únor 2008

malok: já je vydražila za 20 doláčů..což není ani 400 Kč..a stejně to vyšlo na sedm stovek 😕

malok
17. únor 2008

No to je to poštovné a pojištění...ale pořád je to míň než 1900!!!!

malok
17. únor 2008

Já teď mám něco podobného jako NYX ale určo né v té kvalitě...je to od Carlo di Roma...stíny s kuličkovým aplikátorem....Ale NYX by byly lepší!!!! 😀 Jinak já jezdím do zahraničí bez kufru, tam koupím kufr a naplním ho oblečením 😀

zanett
17. únor 2008

zda se mi to, nebo se nekam ztratila diskuze o 'drogeriich'? 😕 Dnes byla ziva....

lendy1
17. únor 2008

zanett nezdá, taky koukám, kam se poděla, ale když ji zadám do vyhledávače, tak tam je...nechápu...

sisstin
autor
17. únor 2008

čus..jsem málem v tělocvičně nechala plíce 😅

zanett
17. únor 2008

lendy, no to to? CO je to za neporadek 😕 😀 Kde mam ted diskutovat o svem oblibenem tematu (kdyz zalozim nove, vsadim se, ze pribehne XY lidi, ktery mi reknou, ze uz to tema tady nekde je a moje nove mi zamknou...) 😠

sisstin
autor
17. únor 2008

já to taky nevidim 😲

Strana