icon

Nyx pigmenty, Barry M, M.A.C a jiné

sisstin
20. led 2008

kočky..už jsme to rozebíraly v jiném tématu...máte některá NYX pigmenty..(oční stíny)...odkud je kupujete..či byste byly schopné při nákupu zajistit i mě 😀 ...mám slíbené od lendy1..ale jestli někdo nezná třeba český eshop..i když asi těžko 😒

díky moc 😀

simour1
1. led 2009

luci,to máš pravdu.taky pamatuju sex i několikrát denně.Ale teď člověk je rád,když je to 2x do týdne.O to je to zase ale s větším prožitkem.Dětičky a domácnost z nás vysávají energii občas víc než je zdrávo. 🙂

mihapiha
1. led 2009

Hezký Nový rok, přeji všem parádnicím. včera jste tady hezky debatily, nikdo z vás nevypadá na tolik kolik mu vlastně doopravdy je. Zanett bych tipla tak 23 a lendy tak 27, takže holky budte v kliiidu. vypadáte naprosto skvěle. taky bych brala takový genetický základ.

lucenek
1. led 2009

miha to se to kritizuje samu sebe když tě nevidíme že? 😀 Koukám, že jsi krajanka, kde bydlíkuješ?

veruli2
1. led 2009

ahojte všem krásný nový rok 🙂

olise69
1. led 2009

no baby, dlho som tu nebola! A kdesi- čosi od maĺovátok k starobe! ☹
Začínam rozmýšlať, čo tu robím ja stará korytnačka! 😕 😕
Ja som sa tu tak dobre cítila, a tu zrazu samé mláďatká riešia také debilné starosti so stárnutím. To ten Silvester?
Dostanete po holej 😨 😨 😨 😨 😨 Ja mať váš vek!! 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 To v mojom treba riešiť problém: ako nevyzerať zozadu ako gymnázium, spredu ako múzeum

lendy1
1. led 2009

kuk 😵

Krásný Nový rok 2009 🙂

minda
1. led 2009

Přeji všem krásný nový rok !

mihapiha
1. led 2009

Lucenek, já jsem z jihu, fotky jsem tu měla už několikrát, tak jsem se zneviditelnila. má to své výhody...

lucenek
1. led 2009

miha jo ahá....

veruli2
1. led 2009

žije tady dneska někdo? 🙂

zanett
1. led 2009

jo, ja, ale bohuzel nemam nic k tematu (NYX)....tak se radsi neozyvam 😀

lucenek
1. led 2009

ehm nápodobně

veruli2
1. led 2009

tak to chce založit nějakou tlachárnu ne???

lucenek
2. led 2009

leni prašulky cestujou k tobě....

lendy1
2. led 2009

luci, díky moc 🙂

veru, přišel balíček z Jahody a ještě něco, ale nevím, co to bude 😀 , místo čekání po pošťačku jsem jela utrácet za hadříky, takže si pro balíčky půjdu až navečer. Ale myslím, že to budou ty 2 MAC pigmenty -violet a platinium...uvidíme...

lucenek
2. led 2009

leni simte sem s poznačila barry m že jsem objednávala minule je to pravda????s těmi kabuki štětci a měl tam být antique gold, spahire a midnight

lendy1
2. led 2009

luci, Barry jsem vůbec neobjednávala, vím, že jsme se nějak bavili, že v lednu je kdyžtak objednám (myslím, že i simi nějaké chtěla), ale teď nevím, jestli je mám objednat nebo počkat na ten český e-shop.

Ale já jsem momentálně totálně bez peněz, mám objednáno 6 balíčků z NYX a zaplacený 1 😖 a potřebuji ještě 2-3 objednat a nemám z čeho 😖

lucenek
2. led 2009

ahá tak až budeš na barry tak mi dej echo ty tři bych chtěla určitě, já už se v tom ztrácím trochu víš tak děkuji...ode mě cestují penízky k tobě ale asi 3 pr. dny šlo to přes telefon

lendy1
2. led 2009

luci, tak já to shrnu, když tak mě pouprav:

doma mám pro tebe 2 kabuki (pošlu je hned s něčím, co v nejbližší době přijde)
teď máš u mě objednané NYX, LUSH
pak tady mám poznamenané: 1x odsypek té violet od MAC
a BARRY M chceš ty 3 barvičky

lendy1
2. led 2009

A ještě něco pro příznivce MAC (Veru-díky, díky, díky!!!! za tento odkaz, alespoň vím, kde mám zase utrácet 😀 )

http://www.thebodyneeds2.com

jsou to odsypky pigmnetů od MAC, zatím jsem tam nic neobjednávala, ale budu 😀
Ceny jsou super, na vyzkoušení je to téměř za pár korun. Pokud to bude opravdu v 5g kelímkách na odsypky, tak to bohatě stačí na delší používání.
Poštovné je tam podle množství (cca 5ks...5dolarů pošta, 10ks....10dolarů pošta...atd)

lucenek
2. led 2009

leni jo a plus ty MAC odsypky, ty a ty barry M jsem teda neplatila je to tak že? jinak je vše zacálované..když počítám dnešní odchod lednových nyxů

lucenek
2. led 2009

a vlastně i ty odsypky jsem nepatily ten vilet mac kurnik já v tom mám gulash 😀

lendy1
2. led 2009

luci, jj, u mě to souhlasí 😉

Tak ještě shrnu objednávky:

lednové NYX-téměř vše objednáno, ty, co jsem jim to již objednala dostali hned ode mě IP s vyúčtováním.

LUSH- MĚNÍM DATUM OBJEDNÁNÍ na 10.1.09, mají nějakou akci, že nad určitý obnos přihodí dárky navíc z Vánoční kolekce (pro ty, co jsem jim Lush už objednala to platí taky, takže dostanete nějaké dárky k objednávkám). Výběr dárků je náhodný, nijak to neovlivním.

BARRY M-kdyby někdo ještě chtěl nějaké barvičky objednat, tak pište.

odsypky MAC taky budu objednávat.

lucenek
2. led 2009

leni ok do 10...už zas mám 4 věcičky mno i ségra asi něco bude chtít tak mi písne

veruli2
2. led 2009

už se v těch objednávkách ani nevyznám 😀

lucenek
2. led 2009

se těšim na dáreček z lushe hlavně na ten megabalik

simour1
2. led 2009

Leni,já si myslím,že ode mě peníze Ti přijdou hned v pondělí,ptž je mám už 2 dny na cestě.Pokud ne v pond.,tak v út. stopro.
Co se týká Lush,tak bych ráda si objednala,ale bohužel bych Ti je mohla zaplatit až po berousovi-příští sobotu máme velkou rodinnou oslavu a já už jsem těžce vysátá.Pokud by to bylo možný,sepíšu to ještě dnes a pošlu ti IP.
V Barry M bych si taky něco vzala,můžeš mi písnout nějakej odkaz na stránku,páčky se trochu neorientuju.
Ty odsypky jsou dost dobrý a cena suprová.

simour1
2. led 2009

Leni,tak změna...ty Barry M. nechám na jindy,ptž mi Lush výrobky vyšly přes dva tácy v českým e-shopu 😀 .Barry by byly dalších 800 a to už bych se mohla stěhovat někam pod most 😀 😝

lucenek
2. led 2009

sim já měla na českým přes čtverec 😀 😀 😀

Strana