icon

Odkud objednáváte podprsenky ve větších velikostech?

duhovakony
1. čer 2018

Dobre rano holky. Chci se zeptat od jakziva mam vetsi prsa a vetsinou sem si kupovala podprdy na astratexu.cz,ale posledni 3roky mi prijde ze co si tam objednam mi proste nesedi a necejtim se v tom. A ted v tehu mam o velikost vetsi a uz nosim kojenecky protoze jsou mi nejpohodlnejsi. Tak se chci zeptat na nejake internetove stranky ktere vam sednou a jste se spodnim pradlem spokojene?

marii90
1. čer 2018

@duhovakony kupovala jsem kojici podprdy na Bonprix. Mne to vyhovuje, ale hodne lidem taky ne 😕

ruzicka06
1. čer 2018

@duhovakony Já tedy když si objednávám podprdy na netu, tak to bylo vždy na astratexu, vždy seděla. Ale popravdě zastávám názor, že není nad to, si podprdu vybrat v normálním kameným obchodě 🙂

elisija
1. čer 2018

Taky spíš chodím do kamenných obchodů potřebuji si je zkoušet ty podprdy, ale ten bonprix není špatný taky jsem si tam už nějaké spodní prádlo koupila a kupodivu i sedělo 🙂

ruzicka06
1. čer 2018

@elisija V bonprixu to také není špatný. Jediné, co mi tam vadí je doba dodání, vždy z bonprixu jsem čekala skoro 14 dní, než zboží přišlo. V astratexu jsou rychlejší, do 3 dnů to máš doma 🙂 Ale jak také říkáš, není nad kamenný obchod prostě 🙂

bayt
1. čer 2018

Já si nikdy na prádlo nepotrpěla, mám většinou HM.

snahnah
1. čer 2018

Nejlepší je odzkoušet v normálním obchodě a pak třeba přiobjednat z netu. Při moji velikosti aktuálně 75K to ani jinak nejde 🙂 a eshop vybírám podle toho, kde zrovna ten typ v moji velikosti mají. Naposledy to bylo VIP prádlo. V Bonprixu a HM třeba nevedou moji velikost vůbec.

duhovakony
autor
1. čer 2018

@marii90 no prave z bonprixu jsem zkousela a nee😶

duhovakony
autor
1. čer 2018

@ruzicka06 ja si kdysi v obchode prave nevybrala,tak sem presla na astratex,a ted uz nejak nic moc ani zen astratex...asi sem moc narocna☺

duhovakony
autor
1. čer 2018

A uz jste holky zkousely Triolu?

snahnah
1. čer 2018

@duhovakony nesedí mi od nich střihy, mám z trioly jen plavky.

rebe
1. čer 2018

Velká prsa mám až od porodu (75E) a klasické podprsenky kupuju u Markse a Spencera, jsou hezké, dobře sedí a za velmi hezkou cenu. S kojicím prádlem je to horší, nejvíc mi asi vyhovuje Carriwell, protože jejich podprsenky jsou elastické a dobře drží, ale s velikostí je to na hraně. Jinak mám také bonprix, tam je kvalita proměnlivá, některé nestály za nic, jiné jsou moc fajn.

ruzicka06
1. čer 2018

@duhovakony Spodní prádlo musí být kvalitní, aby dobře sedělo. Tím neříkám jako zas ale, že čím dražší, tím lepší. Někdo si vybere na netu, někdo v kamenným obchodě 🙂 Taky bych řekla, že spousta žen si třeba ani nekupuje správnou velikost podprdy. S tím mě třeba pomohl ten astratex 🙂

rebe
1. čer 2018

@duhovakony Od Trioly jsem si loni kupovala plavky. Poprvé od porodu jsem se díky nim v klidu svlékla na pláži, protože vypadají skvěle. Ale mají špatné číslování, každá podprsenka sedí trochu jinak, takže je opravdu potřeba zkoušet.

duhovakony
autor
1. čer 2018

@rebe ano plavky triola mam taky takze a jsou noc dobre

duhovakony
autor
1. čer 2018

@snahnah taky mam plavecky☺

jilliann
26. čer 2018

Ahoj, závisí jak kde... raději spodní prádlo nakupuji osobně a to v specializovaných obchodech. Po netu jsem to riskla 2x s mámou z internetového obchodu cellbes a kalhotky a podprsenky nám seděli hezky. A mám je doteď. Ale jak se střihy různí, jinak to sedne tělu. Některé střihy kalhotek mám napr. o číslo menší, některé větší... stačí gumička po obvodu a potřebuji větší. U podprsenek taky problém... Jinak souhlasím s rebe - tam mají taky kvalitní prádlo.

budulinek81
Odpověď byla odstraněná