icon

Olomouc - maminky II

janica..
24. dub 2008

Tož je to tu jsme ve dvojce, vítám vás baby 😉 😉 😉 😉 😉 😉

janica..
autor
30. črc 2009

NO Slunecinecko sem včera písla, Marketka taky sem občas písne, Katka už tu dlouho nebyla 😒

Já to beru pač tam jste všechny nový a je to lepší, je fakt, že tady se už všechny známe a asi je to horší se k nám připojit, šak neboj za chvilku tu bude druhá vlna těhulek, teda v to doufám 😵 ale ty seš taková naše nová stálice 😵 😎

NIc mizíme ven, dorazí kámoška a musíme jít nakrmit kačenky, to by nebyl začátek dne......

bekulkamama
30. črc 2009

jani: njn je fakt že já vás taky neznám a ve vašich dětech mám ještě pěknej guláš 😀
tam se řeší to co vy už máte vše probrané.. já se vás držím díky Zlatuš, beztak se to proplete brzo a vy neplánujete třeba druhé? 🙂

konoupek
30. črc 2009

Dobré den,

teda Sebíkovi musím taky pogratulovat k tapání a Samíkovi k rybičce 😉 .Lindi,tak ted se nalítáš 😀 .

Beku,kam ještě chodíš plkat? Do těhulek,nebo kam?

konoupek
30. črc 2009

A kde je zase cecek 😝 😀 ? Jim zase nejde comp 😕 ?

reni7
30. črc 2009

ahojky
tak jak to tadsy čtu,tak se mám na co těšit,takový zážitky s prckama 😅
my včera zas ponocovaly,vyprdolily sme se ven až v 6 páč teď kojíme na pětkrát než vyjdem,tak sme šly ke tchánovcům jen na hodinku na kafe,malé se tam venku dobře chrní na terase,no ale usla úplně dotuha a Martin se s tatou rozpil tak sme odcházely opět o půlnoci 😅
malá usla v 6 a pak sem jí teda už v 11 vzbudila na kojení aby zas nehltala,jenže ona hltala zas takovým stylem,že se začala zas dávit ale fest,a za 5 min byla po jídle,doma hned usla a na kojo se vzbudila až ve 4 ráno,no namě fakt někdo zavolá socku 😅 2krát v TOmhle měsíci sme šly s kočárem domů opůlnoci 😀 😀

musím vás pak dočíst,teď se mi jí podařilo uspat tak du přečváchnout potentěný bodýčko,nám to dneska proteklo 😝 😀 tak se zatím mějte

bekulkamama
30. črc 2009

kon: ahojky jj do těhulek na seznámení Olomouc a do těhulek a snažilek od ptvního měsíce, s těma si píšu už od března nějak 🙂 taky sem v diskusi o erecse (má nemoc) a sem tam pisnu i jinam, proč? 😀 stíhám všechno 🙂
reni: třeba tvoje bude zrovna poklad 🙂 a zlatíčko jako nemá nidko 🙂

aktekram
30. črc 2009

Ahojky, zdravím zas po delší chvilce.
Holky řešili jsme doma spinkání. Máte postýlku v ložnici?? Od kdy by jste mimi přestěhovali do svého pokoje?
S těhulkama v Olomouci se roztrhl pytel 😀 . Pak nemá být pořád porodnice obsazená 😀

bekulkamama
30. črc 2009

marky: 😀 no no na každou se dostane! 😀
já teda postýlku (kolíbku) budu mít u sebe aspoň pár měsíců ale pokojík je blízko sotva tři metry tak ani to bych se nebála pak. ale ty začátky nevím no chtěla bych mimčo u sebe že...

janica..
autor
30. črc 2009

Cecil na nás sere 😠 😠 😠

Druhý by jsme chtěli no uvidíme............

Reni kurnik, vy ponocujete 😀 😀 😀 😀 no jo, ale taky si musíš užít Martina co? Karolínka je fakt zlatá 😵

Marky my jsme měli košík a v tom byl malej asik tak měsíc a to jsme si ho vozili po celým bytě, bylo to fajn, no a od měsíce jsme měli v ložnici postýlku, ale s náma spal hrozně špatně a furt se budil, tak jsme ho snad ve dvouch měsících přestěhovali do svýho pokojíčku a tam spal krásně, jen já jsem lítala, jak blázen je to nepohodlný skrz kojení 😒 no a teď by spal s náma v ložnici furt, vychcánek malej 😅 ono se to u těch dětí furt tak mění........

konoupek
30. črc 2009

Beku já jen tak,mě zajímalo,kde tu jsou ještě těhule z OL.fiš 😀

Marky,Denuš se mnou spí,ještě ted a zatím to nehodlám měnit,nám je tak dobře 😵

Jinak jsme byly teda se Zlatuš cvičit na balonech a teda řeknu vám ,byl to docela mazec.Jsem si říkala,že se protáhnu jako,ale,ža až tak to jsem nečekala...uffffffff...ještě ted se klepu 😝

janica..
autor
30. črc 2009

Jani 😀 😀 jste posilovaly jo? no jo na těch balónech je to záhul to se nezdá.....

efinna
30. črc 2009

Ahoj holky jdu vás pozdravit 🙂 a zároveň se k vám přidat?! Jestli mužu 😅
Jani ahoj 😀 ,

jakoubka
30. črc 2009

ty vogo,Evkaaaaaaaaa 😵
jsem Sárinku nepoznala na fotce,ale pak jsem zapojila mozek 😀

zlatka
30. črc 2009

ahojky evku se sárinkou taky znám,, že jo?nebo to je jiná vesnice, to už jinde jsem....

jako cvičení bylo exkluzivní, jsem se tam třepala jak sulc 😀 😀 😀 . lilo ze mě jak z konve, balón mi furt utíkal, ale super- od září pokračujeme, že jo, KOn.?S

bekulkamama
30. črc 2009

kon: jj tož je tam markéteka a už i Janica 😀 tam na nás bafá 😀

bekulkamama
30. črc 2009

dneska už nebudu pa pa

linn
30. črc 2009

Cauky zensky,
tak chlapi se v poradku vratili, Samik plnej zazitku 😀
Zlatus, Sebik celkem pekne obcas neco zopakne, jinak oblibene je neco jako to je, toto je a znakuje pejska 😉

Evi, Sarinko, ahojky, gratuluji k mimi, vidim, ze bude parecek 🙂

Navsteva odjela, zitra musim sbalit na dovcu 😅

linn
30. črc 2009

radi, pa pekne odpo

janica..
autor
30. črc 2009

Jé Evik ahojky 😉 jasně, že znáš Zlatuš

Evi tož jsem s malým vytuhla 😀 😀 😀

Kam jedete Lindi?

konoupek
30. črc 2009

Holky ,tak jsem se musela prospat,pže se mi z toho cvičení normálka motala hlava a nebylo nějak dobře.No taky po těch letech začít něco dělat,fakt není jen tak,ještě jsem zvědavá,jak mi bude zítra.Zlatu ty jsi zvyklá,ale já vůbec,tak to byl šok pro to moje tělo 😝 .

Já mám v těch novejch maminách tady pěknej hokej,nestíhám.Jen Beku,pže tu píše ,tak beru,jako starou maminu 😀 😀 😀 .

Lindi na dovču jedete jo se máte,taky bych jela ještě jedůc 😀

linn
30. črc 2009

http://www.napodkove.hotel-cz.com/ Jani, sem, je to s programem, plavanim a hlidanim pro prcky, bude i karneval, tak jsem ted narychlo shanela masky, budou oba za kovboje 😉
Docela se tesim, ale nesnasim to baleni a jeste hur vybalovani 😝

No beku je nase verna stalice, snad jedina, co? 😉

Jani kon., jj ty balony jsou pekne narocny, taky jsem parkrat byla.

janica..
autor
30. črc 2009

Pěkný, pěkný už se taky těším na dovolenku 😎 tak balení mi nevadí, ale vybalování nesnáším 😝 😠

linn
30. črc 2009

Jani a kam mirite vy?

linn
30. črc 2009

Fotky z ryb 😉 no a to v cem spal je Sebikuv fusak do kocarku 😀

efinna
30. črc 2009

Ahoj Marti, Zlatu, Lindi děkuji za přivítání 🙂 !
Marti jsi šikula, to ti muselo šrotovat co? 😉 😀
Jani já též, ale vzbudila jsem se na prd 😖, možná bylo lepčí kdybych nevytuhla.

A podle fotek Konoupek taky chodil do Mc s malou že ja?

konoupek
30. črc 2009

Efinko ja ja taky jsme chodily,ale tebe teda na tu dálku nepoznám čeče 😅 .Ale určitě bych tě podle vidění poznala na to mám zase pamatováka 😉

Lindi krásně to tam vypadá 😉 a fotky jsou super 😉

janica..
autor
30. črc 2009

Odpo jsme byly u Zlatuš na bazéně, naptosto super, děkujeme Zlatuš za koupáčo a za tvé excelentní nápady, mladej se fest vyblbl 😀 😀 😀 😀 😀

Lindi razíme opět na Ostružnou 😎 fotečky super 😵

janica..
autor
30. črc 2009

Jo a příště tu piš, že je Beruš umrčená atd. je hodňoučká a miloučká 😵

janica..
autor
30. črc 2009

Jo a Ivi ty víš, že už má Lůca od Míši, jak chodila s námi na plavčo dvojčátka Adámka a Karličku? nebo to zas vím poslední 😅

Strana