icon

Olomouc - maminky II

janica..
24. dub 2008

Tož je to tu jsme ve dvojce, vítám vás baby 😉 😉 😉 😉 😉 😉

bazalka
21. srp 2009

Evko, my to letos taky s koupanim flakame ☹ ... ale vcera jsme si to fakt uzili!!!

janica..
autor
21. srp 2009

Ivi jj byli jsme na Ramzové, jsem si na vás hned vzpomněla 😀 😀 mladej se tam vyřádil, jen si zničil botku(sandálku) naštěstí noha v pohodě, jak jel na káře, jak vyjel s Peťou nahoru, tak chtěla vystupovat, si myslel, že je to všechno, tak si sedřel vrch sandálky, no tchýňka si ji vzala dom, že ji prej spraví, tak jsem zvědavá 😅 😀 😀

No taky jsme měli u Poláka štígro, jsme vyjeli z domu v devět a v deset jsme byli doma, pohodička, Damiánek jel taky mrknout na mimi 😉

Tak to jsem zvědavá jestli Zlatuš přespí u Zdenči 😅

jakoubka
21. srp 2009

Ahojte,

Jani-super,že je vše v pořádku 😵 A co Dami na mimi?

Kubča měl rýmu,ale už je to oki,ale pro změnu já jsem K.O.Krk bolí,hlava,rýma 😒

janica..
autor
21. srp 2009

Marti Damík se koukal líbilo se mu to, jen jako mě tam furt komandoval stávej, hačí, jdeme no hrůza 😀 😀

To je fajn, že je Kubík tak rychle bez rýmy, nekecej, tak teď jsi chytla virozu ty? no my jsme chtěli jít do ZOO, ale v tom hicu se nám nechce, tak sjedem k teťulce na chajdu, má tam bazének, tak mladej spokojenej 😎

Jj hlavně, že je mimi oki, ale jako když já jsem tak zvědavá 😅

jakoubka
21. srp 2009

Jani-Dami,je velitel 😀 😀 😀

Radek si měl malýho vzít dnes,ale ten je K.O po včerejší firemní akci,tak až ráno.Chtěly jsme s mamkou vyklízet,ale teda až zítra 😒
Doufám,že mě bude líp 😕

Dnes mi udělal Kubča scénu na obědě,tak jsem si dala dvě lžičky ,zaplatila jsem a šli domů 😠 ☹

janica..
autor
21. srp 2009

Jakou 😀 😀 😀

jakoubka
21. srp 2009

chtěl si hrát na písku s bábovkama(což ,ale na Statku vevnitř nejde) 😠
Lidi hleděli,jeden chlap dokonce na něj NEBREČ 😒

janica..
autor
21. srp 2009

😀 😀 😀 chudák si chtěl jen hrát 😀 😀

prool
21. srp 2009

jo jo tak my se tesime. Vezmem nejakou tu zeleninku 😉 😉 podle kolegy by uz preset nemelo a melo by byt prijemne kolem tech 20-23 😉 tak doufam, ze mu to vyjde a ze ta bourka dle jak rikal, nepracovniho odhadu bude dneska kolem 3 v noci
dorazime asi taky kolem 14 a Vasu nechame popripade spat v aute, jeste kde mame parkovat Zdeni???

prool
21. srp 2009

jinak Cecil, koukala jsem konecne na tu stranku Nadeje a v podstate ten "nas" lecitel funguje na tom samem principu - vyluhy z bylin a pupenu, ale urco nema zadnou akreditaci ci registraci ci co a tahle pani vypada daleko seriozneji a hlavne tam je, ze je to kontrolovano statnim zdrav. ustavem ci co. Ve skutecnosti to muze byt stejne, ale i cena se rozhodne lisi - dedek to ma daleko drazsi ....pokecame zitra papa
tech 1300 jsme totiz zaplatili za ty kapky - vyluhy ne za navstevu za to "nic" udajne nebere

efinna
21. srp 2009

Ahojky 🙂
Jani tak to jsem mooooc ráda, že je vše oki 🙂 !
Jo a jako se mužete taky ozvat a přijed k nám na chatu, my tam máme taky jako bazének! Jinak do Zoo se taky chystáme! Jo a dnes jsme byli v Majetíně na bazéně a taky supeeer, vstupné na celej den 40kč a od 17.00 za 20 😎 !
To jako já? Evušák? No já o ničem nevím 🙂 !
A fotečky z dovči super 🙂 !
Jj Ivi do Šternberka taky jezdíme, je to tam super! Ale Prostějov vede!
Zatím se mějte ahoj

janica..
autor
21. srp 2009

NO jako já furt čekám na pozvání na chajdu a furt se neozýváte 😅

JJ zítra akce, Zdenča ti psala IP, tak se mrkni 😉

efinna
21. srp 2009

Jako mě ne 😠 ! Janico jedna, zváni jste kdykoliv!! Teď tam budem celej tejdeň tak doufám, že si na nás uděláte čásek jako 😔 !
Hi no přijeli tchánovci, tak jsem musela od pc samo že! No a na IP jsem přišla až teď 😅 !

efinna
21. srp 2009

Marti a ty ať jsi brzy oki 😉 !

janica..
autor
21. srp 2009

No a jako kdy mám čut kdy tam jste 😀 😀 tak se v týdnu ozvy a určitě dorazíme 😉

A co teda zítra pojedete?

entik
22. srp 2009

ahojky,
Zdeni, napis mi prosim, popis cesty z autobusu, zel.st. a tvoje tel. cislo!! diky🙂 do IP

Sneky jsem mela taky v planu, na slano 😝 tak jeste nevim, co vymyslim, kdyz tak jich tam bude vic...

Pocasi vydrzi, nebojte! To by bylo, aby nam to nevyslo.

My dorazime do Prikaz ve tri + cesta k Dali...

S tim pivem si teda maknete 😉

Jani, tak mate zatim taky prekvapeni s miminkem, ted uz jsem fakt moc rada, ze to nevime, hrozne se tesim.Navic nemam vubec tuseni, co by to mohlo byt, zadna vnuknuti a nic. Vcera jsem dostala krasna malinkata obleceni, tak uz jsem se zacla tak tesit, to je tak krasne a malicke.

Tak odpo, jeste behem dne kuknu, cusik.

konoupek
22. srp 2009

Dobré ránko,

teda holky,doufám,že mě neukamenujete,když nic nedovezem,ale když to tak čtu,tak jídla bude fakt hafol.Snad nebudem za škrty 😅 😕 .
Předpověd jim zatím nějak nevychází,tak je to v suchu 😀 .Už se těšíme cestu snad najdem 😉 .
Taky ještě kuknu během dne.

zlatka
22. srp 2009

Ahojky, tak vás dočítám, dalinko, díky za nabídku noclehu, to byla jen řiť, já teda pivař nejsem, takže s bečkou bych moc nepomohla a navíc bože chraň před opilou Zlatkou🙂🙂 Nejlíp by zněl ten stan, když už, tak už, ale v neděli ráno frčíme do Brna Berunce pro větší postýlku,vyrážíme už ráno.Navíc jsem fčéééra byla v city do půl třetí do rána, ¨tento týden i v úterý, tak si ráda oddychnu.
Jako Kon. něco vezměte, to neva, že to tam zůstane, aspoň se budou mít Dalillovci pár dnů dobře 😀 😀 Richtik že budete za škrty 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Já nevím, v kolik pojedeme, ale určitě tam někdy dorazíme, čas nezaručuju.

janica..
autor
22. srp 2009

Ahojky,

no já se stavím v lidli, maj italský týden a maj hrozně dobrý sušenky a tyčinky, tak koupím, píct nemá cenu, toho bude fakt hafol 😅

Peti ty to máš za pár, to už bych vydržela, ale jako já jsem na začátku a to fakt nevydržím, jestli mi doktor řekne, že vidí co to je, tak to budu chtít vědět se znám 😅 😀 😀 😀

zlatka
22. srp 2009

Jo, Zdeni a co palvky, s sebou? Bazének je, či není???,

entik
22. srp 2009

Zdeni, mame vysednout zel.stanice nebo horní konec????? 😅

entik
22. srp 2009

Jani, ted jsem koukala na fotky, pekne 🙂 😵 jen tam nikde nejsi! no, vsak te dnes uvidime na zivo

entik
22. srp 2009

tak my za chvili vyrazime... snad se tam sejdem, mraky uz se zenou 😖

konoupek
22. srp 2009

no děfčata ,tak tady už hřmí a vypadá to bledě 😨

bazalka
22. srp 2009

Teda, pocko nic moc. Proc tak nebylo dopo a ten pekne? Ale akce se nerusi, ze ne ... zatim zadne echo od Dalinkovic nemam 😉. Maci teda ma jeste pulnoc, ale kolem pul treti zacnem delat provozni hluk 🙂

konoupek
22. srp 2009

no já taky čekám co Zdenča písne

bazalka
22. srp 2009

Jani, to se prezene 😉

konoupek
22. srp 2009

no snad jo Ivi,ale když jsem se Zdenči kterýsi den ptala,jestli i za špatného počasí,tak mi to vyznělo,že asi ne,toš nevím 😕 .Denuš už se bude každou chvilku taky budit.

bazalka
22. srp 2009

Denus spinka? Ja myslela, ze uz ne 😕

dali
22. srp 2009

Nic se neruší!!!!!!!!!!nestresujete 😉

Strana