icon

Olomouc - maminky II

janica..
24. dub 2008

Tož je to tu jsme ve dvojce, vítám vás baby 😉 😉 😉 😉 😉 😉

bazalka
17. črc 2008

Lindi, sedajda je paradni ... a hlavne kvalitni!!!
Tak u nas opet budik brzo ... 5.40 a 6.10 vstavacka a ted mi Martous usnul po ceste ze spitalu v kacarku a dospava v predsini.

prool
17. črc 2008

ahojky,
jen jsem tu na skok. Nechcete nekdo slevovou knizku do dm drogerie? Jsou 2ks a platne do konce srpna. Je to pro deti - sunar, piticka, kasicky...my vyuzijeme jen prikrmy Hipp a Frutapuru od Hami, jinak nic, tak kdyby nekdo mel zajem - poslu klidne i postou staci se ozvat na IP a hned je to vase 😀 😀 myslim na to skoro tyden a vzdy to zapomenu napsat.
cus
Ivi - Vasa nam spi v noci porad spatne - asi zase zuby, ale to by jich mel 😀 😀

linn
17. črc 2008

Zdarec,
diky za pochvaly, rikala jsem si, ze bysme ji pak i mohli jeste celkem vyhodne prodat.
Zlatus, tak to jsem zvedava, uz se tesim 😉
Oli, kdy vyrazite na to Slovensko, uz ted o vikendu, ne? Uzijte si to.

linn
17. črc 2008

A jeste pro ty, ktere maji aspon nejaky cas a stihaji cist 😅 😀 na tuhle autorku jsem narazila v anglictine a nektere jeji knizky vysly i cesky, je to hrozne prijemna oddechovka a velmi vtipna, vcera jsem se u jedne jeji knizky zacala chlamat nahlas, ze jsem mela obavy, ze vzbudim SAmouse
http://www.bbart.cz/autori.asp?id=852

linn
17. črc 2008

Zlatus, supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer 😵 😵 😵 😵 😵

zlatka
17. črc 2008

jj, samík je tam jak brad pitt, velká hvězda 😀 Asi našeho tatínka zaujal, když ho tak natáčel. jsem ale koukala, že tam vůbec není marťásek, no-ono to je dělaný pro beruš, tak je tam teda hlavně ona.a damouš taky moc ne, jen zpovzdálí-mama s kolečkama a tata u písku. 😀 Ale jako vzpomínka dobrý.

KOnoupku a co denuš, už ťapká sama?

Berunka mi začala spávat jen jednou za den, kolem druhé to na pár minut zalomí, jinak fičí na duracellky 😝

linn
17. črc 2008

No Samous ted spi vicemene taky jednou denne, po obede, dneska teda uz dve hodky 😉
Video zatim shledla segra a taky se moc libilo 😵

cecil
17. črc 2008

No parádnííííííí!!!! Náš bílej koníček jak na začátku zařehtá! 😀 😀 😀 a děcka capkají, moc pěkný! Pochval Přemu !

konoupek
17. črc 2008

Ahoj holky,
Zlatu vídeooo paráda,Přema je šikovnej 😉 .A Evča se tam s Emuš i pěkně pohupovala do rytmu to jsem se zasmála 😀 .
Tak mám pro dnešek polítáno po droktorech a s Denuš a tatou jsme si udělali prochajdu po městě a po parku.Tom říkal,že tam nikdy nebyl,což jsem teda čučela 😕 ,ale líbilo se mu tam 🙂 .
Denuš ještě sama nechodí,ale už to zvládá i za jednu ručenku,néni to sice nic stabilního,ale jde jí to 🙂 .
Včera sme se byli podívat na koníky a Denuš jezdila,jak zkušená žokejka 😵 .
Už třetí den mě tak bolí zase krční páteř a hlava,bych do toho kopla 😠 .Se musím objednat na rehabku.
Peti příští týden hlásí docela zimu,tak snad se jim to nevyplní,když máte ten tábor....brrrrrrr 😒
Lindi seš dobrá,že to ještě zvládneš autem to já už jsem měla strach a nechala jsem se pěkně vozit.

zlatka
17. črc 2008

http://n-joy.cz/video/branny-den-konik/n7b07hlz...
a tady je ještě karneval, jak se vám nechtělo dojet

zlatka
17. črc 2008

Přemíkovi vyřídím.bude mít radost, že se vám to líbí.

bazalka
17. črc 2008

Tedaaaa, chvalime strejdu Premu 😀 ... parada, ale Martasovi to neukazu, zavidel by ostatnim 😀. Tatovi to predvedu hned jak dopinka tenis.
Jani, Tom neni mistni? Ja myslela ze pochazi z Grygova ... to nechodil do parku randit 😅?

konoupek
17. črc 2008

Ivi ,joo Tom je místní,ale my byli v parku v Olomouci a tam nebyl 😀 .Tady by sme toho po parku moc nenachodili 😝 .

janica..
autor
17. črc 2008

Helou,

Zlatuš videoko super 😎

Jj Evi váš koníček je nejlepčí 😀 😀 😀

bazalka
17. črc 2008

Ja myslela olomouckej park ... 😉. Jako ze Olomouc mel celkem blizko, aby nemusel randit vsem na ocich 😀

prool
17. črc 2008

ahojky - paradni video - hned jsem se vratila do svych deckych let 😀 😀 deticky jsou k sezrani
Jinak zitra razime na Slovensko na 10 dni 😝 jsem zvedava jak to prezijem, jeste jsme tam tak dlouho nebyli a tak, vsak vite.... no poreferuju, jak se vratime.
ahoj vsichni a mejte se krasne
Olca

PS: radsi bych opravdu jela na ten tabor 😀 😀

cecil
18. črc 2008

Zlatko 😀 ...jsem dopoledne měla dobrou přepadovku!! 😀 😀 😀 Krém už ti jede!!!

cecil
18. črc 2008

Oli, tak já radši na to Slovensko, jak na tábor 🙂 hlásí ochlazení, zimu brrrrr, balím Štěpánce samé teplé věci, patery tepláky, už vidím jak budou furt mokří 😝 . No a s Emčou bych si taky představovala, kdyby lítala po táboře v tričenku s holým zadkem a ne nabalená ☹ , třeba to nebude tak strašný, no.

zlatka
18. črc 2008

jééé, cecíku, já jsem ti to zapomněla říct, že k vám vysílám čističe trubek!Tak on nezapomněl, to je hodnej! Ono se to vyčasí, uvidíte.

cecil
18. črc 2008

🙂

vyčasí, přes víkend, ale potom asi moc ne. Neva, mě děcko otravovat doma nebude, teda to větší 😀

cecil
18. črc 2008

Zlatko nezapomněl, ale hlavně trefil!!! 😀

konoupek
18. črc 2008

Evi já už bychsnad taky trefila na podruhé 😀 😝

cecil
18. črc 2008

Konoupku, když ten tvůj chlap nebyl v parku,t ak tam nehmohl aspoň potakt úchyla jak já 😀 😀 😀 , akorát že já se třema dioptriema pořád čuměla co to tam dělá a on si tam v šáší leštil nádobíčko 😅 😀 😀 😀 , jen tak o půl třetí odpoledne...a čuměl na mě!!!!.......já popadla tašky a utíkala na tržnici jako že nenápadně ale přece dost rychle 😅 😀 . NO sranda.

bazalka
18. črc 2008

Evko 😀 .... mam podobnou zkusenost, ale byla jsem tenkrat sedmnactilety vyhukany tele a zdrhla, domu jsme doletela cela od bahna 😠 ... ale pak jsem se tomu smala. Jen v tu chvilku, kdyz z toho krovi vybehl mi do smichu moc nebylo

Pred chvilkou odesla navsteva ... byla tu Linda a Sebikem 😅 , Samika nechali doma a taky u nas byla Miladka s Matyaskem. Martas s nim jako tradicne moc nekamaradil ☹. Ale maminy fajn pokecaly

cecil
18. črc 2008

No Ivi, te´d bych se tomu taky zasmála, ale tehdy mi taky bylo asi dvacet...no byla ve mě malá dušička tehdy. Jsem si říkala že ho baví to exhibování a že snad na mě nevletí.....uf. 🙂
Hele, Ivy, třeba to byl jeden a ten sám, ten můj a ten tvůj 😅

Já chci taky návštěvůůůůůůůůů

bazalka
18. črc 2008

😀 .... treba jo, bylo to v zime, nekdy pred Vanocema, sla jsem se skoly a nasi bydli vedle parku ... doted si pamatuju, jakou mel bundu 😀

cecil
18. črc 2008

Tak já ho načapala v létě, teda spíš na jaře, všechno v parku krásně kvetlo, já si sedla s baťohem taškou a ještě knížkou na lavičku, že si budu číst, než mi pojede autobus...ale víš co, mohl tam chodit nějakej čas...teda bych se asi pak dívala po chlapech jakou mají bundu 😀 😀 😀

bazalka
18. črc 2008

Holky, asi je to uz pase, ale nepotrebujete nektera cestovni postylku? Znami prodavaji stejnou jako mame my ... za 700,-. Pouzivanou, ale v dobrem stavu. Je to znacka Hauck a tmavemodra kombinovana se svetlemodrou. Kdyby mel nekdo zajem, pisnete. Jeste to pisnu tehulkam z Ol

linn
18. črc 2008

Cauky, preji krasny vikend,
navsteva byla fakt super a jak jsem bez Samouse tak i pohoda 😀

Strana