Opakovaný potrat, máte zkušenost?
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli má někdo zkušenost s opakovaným potratem? Potratila jsem poprvé v 21tt a tedka podruhé v 23tt nečekaně. Nějak mě to sice dostalo a nevim co bude dál. Nějaká léčba atd. Dítě nemám a tak mě to trápí a opravdu nevím. Poradíte mi někdo? Děkuji
@iveta134 jednou jsem četla, že to může být způsobeno krví matky, nějaké anti....nevím co. Ať ti udělají vyšetření krve, opravdu si nepamatuji, jestli trombo mutace, nebo co to bylo, ale v každém případě na tom trvej, specializované pracoviště nejlépe.
K miminkum, a i když vám to asi nepomůže moc, je mi to velmi líto,a ty dvě krásné dušičky, které chtěly být vašimi dětmi, jednou uvidíte, víte?
Proste Vesmír o požehnání, a pamatujte, vaše dětičky vás milují! A určitě by nechtěly, aby jejich maminka smutnila příliš dlouho.
robotická cerclage ještě před otěhotněním, zeptat se odborníka - prof. Pilka FN Olomouc, na jeho názor
Prosim mate s robotickou cerclagi osobni zkusenost?

Zkušenost s tím díky bohu nemám, jen jsem chtěla napsat že mě to moc mrzí a je mi to líto, drž se, vůbec si to nedokážu představit jak tě to musí trápit 😢, myslím na tebe. Možná bych se zašla zeptat do nějaké specializované kliniky, třeba by pomohli. Držím pěsti.❤