Ordinace v růžové zahradě 1-2
Tak co rikate? Co bylo lepsi...gynda, ci chirurgie? 😉
Jak Vam sedi Tereza?
Co Flinta...je to de 😎 kar, nebo ma jen smulu...
Naprosto miluji Valšíka (otec Terezy)...herec Štěpánek je boží...
A Ales taky nemusel umirat, bo jako takovy doktor...moc prijemny chlapik, ne?
Ordinace me dostala, byla jsem sama s malou...ta usla, tak jsem si udelala vecu a koukala...ted uz je to zavislost... 😵
To jo no, oni se k sobě vůbec nehodí, ale zase se říká, že protiklady se přitahují.
fakt?beztak tam nastoupí po něm pusáč.
hele holky a kde to vlastně čtete 😝 já kupuju tv max. 😎
Taky kupuju TV max. Ale čtu to z netu. http://tv.sms.cz/index.php?P_pouzesoubor=&P_id_...
jo vlastně já jsem o tom už někde četla.no tak to jsem zvědavá.to je něco jak barnová.holky myslíte že barnový syn zůstane u pusáče?
Ne četla jsem, že Hruška mu zachrání život a že ho začne konečně uznávat. Tak asi pojede taky.
Haloo,kde jste kdo?? 😀 😀 My jsme si byli prubnout jednu "ordinaci" v reálu,jsme zpět 😀 .
Takže Kostková joo?No nevím zdali se mi ona hodí na doktorku 😀 😀
Když já ji pořád vidím jako Andreu z Pojištovny a najednou z ní bude doktorka,taková vcelku "vážná"role. 😀 😀
Joo to se dozvíme za pár týdnů 😀 😀 ,ale určitě tam nepůjde jen tak,třeba bude někoho znát z dřívějška a půjde tam s jistým cílem.
Hlavně at jde hruška do pryč,opravdu mi nesedí 😝 .Naopak mám vcelku ráda Lucii.Ale úplně nejlepší byl ten jak ještě chodil za čestmírem do Růžovky,takový ten "fotbalista",miminko potom pojmenovali Čestmírek,ale už si nevybavím jeho jméno. 😀 😀
Jooooooo ja vím koho myslíš. A druhá dcera se jmenovala Scharonka. Jo jo Hruška ať jde do pryč.
já jsem na hrušu holky vyloženě alergická.vždycky jak se objeví jak zloduch.je to slizoun.na toho fotbalistu si taky pamatuju to bylo dobrý.měl i ta jeho žena perfektní šprky.kostkovou si taky neumím moc představit ikdyž manža říká že je pěkná aspon oproti munzarce,no jo no chlapi. 😀 😝
nety a to jsi byla u frynty,nebo u česti nebo v růžovce? 😀 😀 😀 hele holky a kdo tam je vlastně ted za pálenici to tam ještě nebylo že jo?
Lenka k Čestovi bych klidně šla 😀 ,my jsme byly řekla bych u dr,něco mezi laskavým a moudrým dr,Čížkem a dr.Valšíkem 😀 😀

nety ale víš že mě to taky napadlo?ale ti by se asi dřív zabili.no ta nováková jak donesla stone to nemělo chybu.tupka. 😀 😝