icon

Originální dárek k třicetinám. Máte tip?

werminka
2. dub 2009

Ahoj všichni, moc vás chci poprosit o nějaké tipy a nápady na originální dárek k 30.narozeninám pro manžela...... budu ráda za každý nápad, radu ..... napište třeba i své zkušenosti nebo osvědčené překvapení 😵 Moc díky

beruska2x
2. dub 2009

dala jsem manzovi drahe hodinky, jednnou taky Zippo zapalovac s celou darkovou sadou, jo a Remy Martin tu pak vypil kdyz se maly narodil 😉

ilci
2. dub 2009

seskok padákem 😉

lennis
2. dub 2009

tetování, mluvil o něm hrooozně dlouho, měl ho vybraný, tak jsem ho objednala a zaplatila 😀
letos čekaj 30tiny mně, tak jsem zvědavá, co můj drahý vymyslí 😉

lennis
2. dub 2009

jo a letos plánuji vzít ho na čtyřkolky, udělat si takový prímový den, oběd někde, prochajda, pak projížďka, zmrzka, večer šampíčko ve vaně .... 😉

nobody
2. dub 2009

tak přemýšlím, co bych já chtěl třeba k mým třicetinám.. 😀
asi adrenalin, nebo absolutní klídek

werminka
autor
2. dub 2009

Holky moc děkuji za vaše tipy...

sylvar
2. dub 2009

jé, mě to taky čeká tento rok, teda přítele a mě něco origoš vymyslet,asi hodinky, po těch touží,ale sám si je nekoupí 😅
napadl mě tandemový seskok,ale nevím, jako originální to je,ale mýmu chlapovi se člověk takovýma věcma nezavděčí 😒

mimap
2. dub 2009

Já koupila dvě letenky do Paříže (už teda půl roku dopředu u nízkonákladovky) a fakt krásně jsme si to užili. Ubytko ve Formuli - žádný luxus, ale šlo to.. 🙂

slunicko552
2. dub 2009

Tak já jsem to neměla zas tak drahé 😅 Ale zaplatila jsem bráchovi tchjaskou (nebo jak se to píše)masáž 🙂

kristi
3. dub 2009

mne to ceka pozitri a stale nic nemam, sakra....

zdenallicka
3. dub 2009

Vylet do Madarska na tri ctyri dny... 😵 😵 😵

nobody
4. dub 2009

já bych chtěl Dahab ČTYŘI DNY 😀 😀

zdenallicka
4. dub 2009

nobody, 😝 😝 😝

nobody
4. dub 2009

jojoooooo
Blue Hole 😀

jabber
4. dub 2009

nobody - Dahab je dobrá volba 😀

co třeba kurs potápění? 🙂

nobody
4. dub 2009

ale bez bomby 😀

luucia
4. dub 2009

Já manželovi koupila víkendový pobyt v pivních lázních 😉 má rád pivo a takhle sme tam jeli spolu a udělali si hezký víkend 🙂 Od našich dostal seskok padákem 😀

určitě bych šla do nějákýho zážitku nebo víkendovýho pobytu 😉

petissek
11. lis 2010

Obnovuji téma 🙂

za měsíc má manžel třicetiny a já vždycky plánovala koupit mu lístky na nějaký fotbalový zápas...Barcelona, Real, Manchester...bohužel moje finanční prostředky jsou teď hodně omezený...nevíte někdo kde by se dali sehnat lístky a doprava co nejlevněji?