Oslava před porodem. Mám udělat seznam dárků?

gababa
13. říj 2009

Ahoj holky!
Pořádala jste některá (nebo se chystáte pořádat) "oslavu" před porodem? Nemám oslavy moc ráda a ani nechci, aby si někdo připadal, že musí koupit dárek a přijít. Ale zase vím, že každý z přátel se po (nebo před) narozením přijde kouknout na prcka s dárečkem. No a ať je to jakkoliv, asi žádná "nechceme" dostat patery kolotoče nad postýlku, když by se nám šikly bryndáčky a podobně.
Děláte někdo nějaký internetový seznam, nebo přátelům a rodině řeknete, co chcete....?
Ačkoliv nejsem zastánce žádných snobských amerických sešlostí a toho všeho, inspiroval mě k tomuhle Sex ve městě, kde Miranda neměla žádnou výbavu, tak pozvala kámošky s dárkama.

Děkuju za názory.

klara.t
13. říj 2009

No já nic takového nemám, ale také mě napadl seznam na netu. Něco jako jsou tzv. svatební listy, kde si lidi mohli anonymě zarezervovat svatební dar, co chtěli koupit. Já takový seznam měla a nedostala tím pádem žádnou blbost.

Měla jsem ho na beremese. Což je takový bratříček modrého koníka. Myslím, že by nebylo od věci, na koníkovi takovou službu taky zavést.

gababa
autor
13. říj 2009

On právě každý půjde a investuje nějakou kačku třeba do chrastítka, tak jsem si říkala, proč to nevyužít rozumně.
Zkusím to nějak nenásilně zavést, zase nechci působit jako - koukněte na odkaz a kupte mi něco 😀.
Máma se nabídla s pomocí nakoupení výbavy, tak tý jsem rovnou řekla, že se mi bude hodit chůvička, nebo naušničky jako dárek k narození - např.