icon

Pálení a řezání stydkých pysků

bibi684
21. led 2018

Holky, mám dotaz a prosím o vaše zkušenosti. Po zánětu močových cest (zaléčeném, bez ATB) mám už nějakou dobu šílené pálení a řezání v oblasti stydkých prstů. Když sedím na židli, mám pocit, jako by mě olizoval zespoda oheň. Kvasinky to nejsou. Máte někdo podobnou zkušenost? děkuju

moxha
•
21. led 2018

No možná trpíte gynekologickym zánětem...Byla jste někde?

zmrzlinka
•
21. led 2018

Asi by to chtělo gynekologicke vyšetření eventuálně opět urologické a jako první pomoc... mne pri paleni pomáhá mast Bepanthen Care 😁

bibi684
autor
•
21. led 2018

@zmrzlinka
@moxha děvčata byla, proto vím, že kvasinky to nejsou..., akorát jsem měla těsně po menstruaci a tak testy se dělaly jen z moči.
ten bepanthen zkusím, už nevím co dál 🙂 měla jsem Idelyn krém i vag.tablety, ale bylo to potom spíš horší a úleva nula...

moxha
•
22. led 2018

Ale pokud sr nabírali jen moč,tak tam se kvasinmy nezjistí.Je důležité aby Vám gynekolog udělal vaginální stěr z pochvy a pokud jste byla krátce po ms a ještě jste třeba špinila,tak se

moxha
•
22. led 2018

Nemusel nabírat,protože výsledek by mohl být zkreslený. A vag.globule na to ani nemusí působit

aldarena
•
18. pro 2022

@bibi684 Ahoj Bibi, mohu se zeptat, jak jsi na tom dnes? Jaká byla příčina Tvých obtíží a bolestí? Mám již rok Ureaplasmu a dost příznaky co popisuješ...je to k nevydržení. Žádné masti, ani ATB nezabraly. Nyní Ureaplasma negativní, obtíže stále. Díky moc.

fifinka2020
•
18. pro 2024

@aldarena Ahoj, můžu se taky zkusit zeptat,zda jsi odhalila příčinu či jak to řešit?🙏