Partner je voják. Jak zvládáte výchovu a domácnost?
Ahoj holky, mám přitele, který je voják. Rozhodli jsme se, že se budeme snažit o miminko. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá již zkušenosti s miminkem a mužem u vojáků. Papa
Vavka, asi pred dvoma dňami sa mi s tebou snívalo 😀 😀 😀 Boli ste aj s manželom u nás na námestí a sme sa zoznamovali 😝
Jaduska,no mozno sa to stane. 😉 niekedy 😀
Dobre ranko.
Petulia,potom daj vediet co a ako. 😎
Nas tatko uz zas odisiel,ved len teraz prisiel.Ten vikend tak rychlo prejde. ☹
no aj ja som sa potesila, lebo teda hormony so mnou riadne plieskaju 🙂 sme mali cez vikend oslavu mama oslavovala jubileum, tak som si aspon trosku oddychla.
cawte, ja som sa na gyndu radsej objednala, bo kamoska vravela, ze tam maju teraz nenormalny natresk, ta sa mi tam nexce sediet, ked ma dnes mangel volno 😵 ... ale kupil mi novy testik a ten bol tiez pozitivny takze sa nam to akosi stupnuje 😎 ...huraaa!
No, petu, tie testy bývajú dosť presné, takže sa asi pomaly môžme tešiť na rozrastajúcu sa rodinu vojenských detičiek
😵 😵 😵 😵 😵 😵
😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
😵 😵 😵 😵 😵 😵
😵 😵 😵 😵 😵
😵 😵 😵 😵
😵 😵 😵
😵 😵
😵
A som zvedavá, či z tých smajlov výjde to, čo chcem aby vyšlo 😀
Nevadi, ale mohlo to byť pekné 😉 😀 ... ja si tiez myslim, že sa za chvilu rozrastie nasa rodinka... ale nebudem kricat hop kym mi nepreskoci 😀
Ahojte!
petulia, tak drzim palce!! Ale myslim, ze keby si sestricke povedala o co ide, tak ta vezme aj vopred,.... Teda aspon u mojho lekara to takto funguje.
čau vavka. Ako sa máš?
Zdravíme aj Petuliu, jadusku a ostatné postihnuté armádou SR. 😀
Ale mam sa smutocne,zas az do piatku.potom bude opat veselooooooooo 😀 A v sobotu sa opijem 😀
depka? Vavka neblázni. Uznaj niekedy sme radi, že nie sú doma, no nie?
Ja dnes idem do nočnej, takže deťúrence zverujem manželovi. Keď zvládne cca 80 vojakov tak hádam zvládne aj 2 menšie hurikány u nás doma.
Zoi,ja nie som nikdy rada,ked nie je doma.Ja som este cerstvo zalubena.Ved je moj manzel len 1.5 roka 😀
jaduska ponukas sa?ja ti raz-dva nabalim toho mojho prcka 😀 ten ta pekne poprehana
vavka my sme manzelia 6 mesiacov to teraz bude 😀 a maly uz bude mat 4 mesiace, tak mu budem musiet nejak neskor vysvetlit,ked sa uz zacne vypytovat,ze deti sa rodia az po svadbe,(my sme to stihli 😀) ale som teda rada ked obcas manzela nemam doma 😝
Zoi,keby bol vo svojich kasarnach,bol by doma kazdy den.On je na Lesti ☹
Elinka,aj my sme chceli,aby sa lea narodila do usporiadanej rodiny 😀
Vavka aj môj muž bol minulý týždeň na Lešti. Síce len na 3 dni - ale možno sa tam stretli. 😀
vavka ale ty si do toho skocila uz druhy krat 😝 ja tomu hovorim docasne pomatenie 😀 😀 no nedame si povedat co uz 🙂
eli a druhý krát za vojaka!!!! No nedá si povedať a nedá si povedať 😀 . (Vavka dúfam, že sa nenahneváš - to ja len tak zo srandy myslím)

Aj my sa o praci doma rozpravame.manzel ma previerky a ja previerky vymyslam 😀 😀 😀