Partnerka motorkáře
Ahoj holky, máte doma partnera motorkáře ? Můj přítel si po 3 letech koupil opět motorku, já z ní mám ještě respekt, ale fandím mu 🙂 Hlavně se o něj bojím ... vím, že on může být 1000x vyježděný, jenže pár jeho kamarádů motorkářů zahynulo, když je sejmulo auto, které jim nedalo přednost ... mému příteli se to stalo taky, ale naštěstí to dobře dopadlo...a taky vím sama, když jezdíme jak jsou někteří řidiči jak praštění jak vidí motorkáře a dělají naschvály. Je tu nějaká moto partnerka co by si ráda podebatila ?
Ahoj holky, také mám manžela motorkáře. Motorky miluje a já se strašně bojím. Ale včera jsme byli nakoupit komplet moto vybavení pro mě a odhodlávám se na první jízdu 🙂
@ana_stazie - já sedím na netu od rána do večera a hledám oblečení pro sebe ... a vím, že jak ho koupím taky se budu hooooooooooooooooooooodně bát :D a zároveň se těším 😀 takže nám oběma držím moc palečky ať to zvládneme 😀
Holky a jezdíte s mužíkama na moto srazy ? Já jsem byl teda jen jednou, bylo to fajn a letos si můj mužík plánuje zase na nějaký srazík a chce mě tam ... ale nevím jak nám to vyjde časově...On byl teď na jednom a to byla pánská jízda a vím, že hodně dobré srazy jsou na Slovensku, jen nevím jestli jako celý víkend to vydržím :D a mezi náma moc partnerek z jejich party nejezdí 😉
Ahoj, též drandíme na moto :D zrovna zítra vyrážíme do Špindlu 🙂 letos jsem na tom seděla prvně a supeeeer 😉
@betynna pro mě to bude o to těžší, že jsem teď zjistila, že jsem čerstvě těhotná .... Byli jsme nakupovat v Drážďanech a výběr obrovský a ceny taky OK.
@ana_stazie -aháá - gratuluju 😀 tak mě těhu teda určo nehrozí, takže můžu vesele nakupovat a jen teda nesmím přibrat 😀
@betynna ono se mezi motorkáři říká, že když spolu mají dítě neměli by jezdit na stejné motorce.. protože když by se něco stalo aby děti nezůstaly bez obou rodičů... možná proto nejezdí moc partnerek těch motorkářů... je to rozumné, ale na druhou stranu mě trochu mrzí, že mě těch jízd už taky moc nečeká (teda, alespoň v to doufám 😉 )... jinak já se tady ráda kochám, takže jsem ráda, že máme enduro... vždycky když vidím ty holky na sportech, jak tam sedí jako vosa na bonbonku na takové malé sedačce a jsou tak divně pokroucený a nalepený na svém drahém, tak je mi jich strááášně líto... si říkám, že bych byla tak rozlámaná, že bych z té motorky už asi neslezla.. 😀 😀
@ana_stazie já teda doufám, že jsem to min měsíc nepodělala právě tím, že jsme jeli na motorce, v 5tt jsme o mimčo přišli.. takže jsme se nestihli ani pořádně radovat .. a teď taky čekám co a jak 🙂 tak snad to nebude průšvih 🙂
@naxii to je blbost... přijít o dítě tím že jedeš na motorce podle mě nemůžeš... spíš jde o to když bys spadla nebo tak...
@betynna kupte si enduro... 😀 😀 místa spousta a ještě s ním můžete vyjet do pole a po turistických trasách až na rozhlednu.. 😀 😀 jinak my asi 2x byli na akci s Top5plus (parta z Říčan u Prahy), ale Jirka nemá tyhle masový akce moc rád, takže většinou jezdíme jen my dva s jedním kamarádem.... a co se týče oblečení, já sehnala nejetý komplet Nazran za půlku ceny na www.motorkari.cz v bazaru... 😉
@naxii taky si myslím, že tím to není ... já jsem 2xpotratila a vždycky jsem přemýšlela kde stala chyba a podruhé jsem jen ležela a stalo se ... tak to mělo prostě být a odejít, motorkou to určo není ... pamatuju si jak moje spolužačky v 18 letech i dřív , zjistily, že jsou těhu ... koupaly se horké vodě, pily svařáky - skákaly ze stolu a mají 20 leté děti 😀
holky, vy jste se tu nějak rozjely 🙂 já jezdila 7 let s manželem na na 650tkách endurech, 2 dny po svatbě nám stálo v garáži TDM900 a stojí tam doteď 🙂. Já měla jeden čas 250tku čtyřkolku,jenže to bylo pro mě moc těžký na zatáčení, tak jsem přešla na 250tku CBFko, jenže jsem mrňavá a když jsem se po našem loňském pádu na dovolené, kdy jsme jeli na velké máše, spadla při otáčení na místě, tak mě to znechutilo a přešla jsem na 125cu skutra, stihla jsem se s ním na podzim párkrát projet, pak přišla zima a těhotenství a od té doby jsem na moto ani na skutru neseděla. Manžela jsem nikdy nenutila moto prodat, bylo by s ním k nevydržení, navíc na tom jezdí do práce(střídá se skutrem), takže se tolik nehuntuje auto a i pro mě už je to koníček, ale jen když mám na sobě pořádné oblečení, jinak se bojím 🙂. letos se už asi nesvezu, leda tak v říjnu kolem baráku, ale příští rok už snad pojedu aspoň na půlhodinu, hodinu. Na srazy mě to až tak neláká (na pár jsme byli), ale máme za rohem Pekelné doly, tak jezdíme tam, když je čas 🙂. Na klobásku nebo palačinku 😀
@betynna ahoj,ja som mala manzela motorkara. 8rokov manzelstva som jeho hobby tolerovala a obcas sa zviezla s nim tiez.Iba ten strach,ze bude mat nehodu,bol vzdy väcsi.Aj kvoli motorke som sa nechala rozviest.
Oni motorkari maju malu trvanlivost,bohuzial..................moj byvaly muz sa minule leto na motorke zabil,mal koliziu s autom a policia mi to prisla oznamit ako prvej............................odvtedy na motorky nemozem ani pozriet,bohuzial 😔
@stellamaris - to je mi moc líto :(
Ahoj holky, musím se pochlubit 🙂 včera jsem s manželem poprvé sedla na motorku a jeli jsme na malou vyjížďku. manžel je dlouholetý motorkář, teď má novou motorku. přesto, že jsem se strašně moc bála a na motorku nikdy nechtěla sednou, jsme mu jednou slíbila, že se s ním někdy projedu. Moto oblečení jsem si kupovala v den, kdy jsem manželovi oznámila, že jsem těhotná. Bála jsem se,ale nakonec to bylo prima.
@ana_stazie - tak máme doma stejný případ, dlouholetý motorkář, nové moto a já na ní ještě neseděla 😀 😀 😀 ale konečně máme garáž, takže moto bude doma a tak snad se taky projedu, i když mám stále respekt, ale už jsem s mojím jezdila dřív 🙂
Ahoj holky, dlouho jsem tady nebyla, ale nějak nestíhám - tak co, jak jste ukončili sezonu nebo ještě jezdíte ? 😀
@betynna už jsme zazimovali, teda manžel, já už mám bříško, že bych se na motorku ani nevešla 🙂
@ana_stazie - garatuluju, můj ještě dneska vyjel do práce 🙂 zatím je krásně ... tak využívá každou volnou chvilku a hlavně, má nový laďák, tak testuje sluch okolí 😀
@ana_stazie Jé já taky ne... a tak mě to o víkendu lákalo 🙂 ale už jsme též zazimovali 🙂

Taky mám doma motorkáře a i já se ráda svezu, manžel má chopera suzuky 800 volusia, foto mám na beremku.