Partnerky vojaků, který prodělali přípravu před misí

jasanah
7. říj 2016

Ahoj, ráda bych se o něčem informovala.
Jedná se o to, hádám, že Vaši partneři před misí prodělali výcvik a ne jeden. Z volně dostupných informací jsou tyto přípravy velmi náročné, obzvlášť už přímo v místě někde v Německu. Zajímalo by mě zda byla pro Vás samotná předpříprava náročná, tedy v rámci komunikace s vašimi partnery, že se stalo, že se Vám třeba delší dobu neozvali. Zajímalo by mě i to zda třeba právě v tom Německu, kdy probírá příprava na misi je možné, že ty cvičení jsou tak náročné, že se ten člověk třeba neozve 14 dní, že tam není na to prostor.

artee01
8. říj 2016

Ahoj, tohle se nam nastesti nestalo. Nevim zda nezalezi kdo kam jede a jakou ma funkci. Vycviky byly naročnější, hlavně to bylo stále něco takže byl přítel pryč, ale nikdy to nebylo o tom že by se neozval. Den dva byl třeba na slabším signálu, ale vždy si našel způsob jak se ozvat. I ted když je na misi tak pokud nemá blbě služby nebo nějaký výjezd, tak si denně píšem nebo voláme přes internet.

martiniquest
8. říj 2016

Muj ex byl v Iraku behem naseho vztahu. Priprava v Německu proběhla,ale nemam pocit, ze by to tenkrat bylo narocnejsi nez jiny vycvik. Ozyval se kazdy den. I z mise to slo. Smsky a nebo po netu několikrát týdne, ale padal signal, tak to nebylo moc spolehlive.

jasanah
autor
8. říj 2016

Holky díky moc za odpovědi🙂