Plážový slunečník v Bibione

viridie
24. dub 2018

Ahoj všem. Ráda bych se zeptala, zda tady máte někdo zkušenost s rezervací a využitím slunečníku v Bibione ne přes cestovku/apartmán, ale využili jste třeba online rezervace dopředu via např. http://www.bibionespiaggiaonline.com/en/index.a....
Naše cestovka slunečníky pronajímá, ale je to až od 4.řady, a zvažujeme "hogo fogo" první řadu....😀 Díky za případné příspěvky.

a_lexa
24. dub 2018

Ano, využila jsem rezervaci on-line. Měli jsme ale tedy apartmán s jedním rezervovaným místem na pláži v ceně (od 4té řady) a tak jsem požádala aby mi poslali rovnou čísla voucherů na slunečník. Na základě tohoto voucheru jsem si vybrala místo na pláži on-line (viz tvůj odkaz v příspěvku). Rezervovat jsem mohla jakýkoliv slunečník, ale ty od čtvrté řady byly zdarma. Pokud chceš rezervovat sama, tak zadáš normálně období a po zobrazení vybereš slunečník. Možná se zkus zeptat v cestovce, jestli když si od nich vezmeš slunečník (nedají ti přímo číslo slunečníku, ale právě ten vouchr), tak jestli si pak můžeš připlatit za jinou řadu. Já nevím jak to je s první řadou, ale já si připlácela 7euro za slunečník uplně na kraji.