icon

Pojďme testovat až po zpožděné menstruaci

hunnyb
28. led 2016

Ahoj holky, je tu spoustu holek, ktere testuji driv a pak jsou zklamane, ano chapu to ja bych taky nejradeji testovala hned, ale napadlo mne zalozit tuhle diskuzi, kde by sme se podporili a spolecne to vydrzeli az do MS 🙂
Prida se teda nekdo ke mne ? 😉

Strana
z3
hunnyb
autor
1. únor 2016

@ammy001 nn nemam :D na pauzu cekam, ze si ho koupim pokud se ta MS vic.. 🙂 pokud jo tka je to skoda testu..

ammy001
1. únor 2016

@hunnyb to nemusí být ztraceno!Může to být v tehu!U dcery jsem hodně krvacela.Já jdu k dr s tímto 🙂

hunnyb
autor
1. únor 2016

@ammy001 kraaaasa 🙂 jak moc si krvacela? no ja si rikala, ze mam i tne ascorutin a i tak jemne krvacim, tak to asi nema smysl..

ammy001
1. únor 2016

@hunnyb stačilo to na slipovku.Nebyla to kapka.Bylo toho vic.I pokazde na toaletaku jsem mela krav.Byla to jasné červená krev.A brala jsem utros a něco na krvácení.Ale to nevim jak se jmenovalo 🙂

hunnyb
autor
1. únor 2016

@ammy001 ako vzdy :-/

ammy001
1. únor 2016

@hunnyb ☹ To je mi lito! Byla jsem u dr.Na utz nic neviděla což mi bylo jasné. Je na levé straně je cysta.Takze můj tehu test jsem ji ukázala.A rekla, že by //čárku mohla udělat ta cysta.A nebo,že z této strany šlo miminko 🙂 Takže mi vzala krev a zitra budu volat...

paulittav
3. únor 2016

Tak mi zbývají 4 dny do MS, tak jsem zvědavá, jestli dojde nebo nedojde 😀 nicméně mužskej si pořád stojí za svým, že prý jsem nějaká divná (jakože prostě jiná) a pořád nabroušená. Já si teda připadám normální, tak nevím no 🙂 Nezbývá než čekat 🙂

mardzanka26
3. únor 2016

Tak to je krásné číslo čtyři 😉. Já mám ještě jedenáct 😲. Já v to ani nedoufám, to by bylo veliké štěstí 😀. Budu Ti moc držet palečky @paulittav

paulittav
3. únor 2016

@mardzanka26 děkuju, já tomu taky moc nedávám ;) bylo by to neuvěřitelné, kdy by to vyšlo hned na poprvé.... ještě 11 dní? je fakt, že to mi to ještě utíkalo, ale čím víc se to blíží, jsem víc netrpělivá a mám chuť testnout dříve, ale pořád se držím a říkám si, že to fakt nemá smysl..... 🙂 taky budu držet pěsti, jednou to vyjít musí, tak třeba to bude teď ;)

mardzanka26
3. únor 2016

Jooo 😀 11 dní, jsem těšte po ovu 😀. Tak když nám to vyjde, půjdeme do parku 😉, s kočárkem 😀 @paulittav

leni09
3. únor 2016

No, opět MS dorazila včas.... takže k testování ani nedošlo... Budeme tedy muset na IVF... ☹

mardzanka26
8. únor 2016

@paulittav Ne že bych byla zvědavá 😀, ale přišla??? B-)

paulittav
8. únor 2016

@mardzanka26 bohužel přišla..... ale tak nějak prapodivně, s bolestí, kterou jsem měla naposledy na střední, první den silná, druhý den slabší a dnes třetí den strašný minimum, což u mě není normální, vždycky mívám MS tak 6 dní skoro stejně.... 😕 tělo se mi asi zbláznilo 😀

lenysek1988
8. únor 2016

Holky držím Vám palce. Já teda počkala celý týden po plánované MS, protože jsem nevěděla kdy se zadařilo.

drabkova_zuza
8. únor 2016

Ahoj holky, škoda že jsem na vás nenarazila dříve, to čekání samotnou mě ubíjí 😀 MS měla přijít v pátek 5.2. ale do dnes nikde. Dnes ráno jsem si dělala test a pouze jedna /. Myslíte že by to ještě mohlo dopadnout? 🙂

mardzanka26
8. únor 2016

@paulittav Tak to je divné, uvidíš zítra a když nic, tak testni 😉
@lenysek1988 Tak to jsi dobrá, týden bych nevydržela, ale předpokládám, že po týdnu dvě // 😉
@drabkova_zuza To je zvláštní, to už by mělo jít na testu vidět. Ale co tady čtu, tak je to hodně rozdílný. Některá tam měla dvě už před očekávanou MS a některá až týden po. Možná bych zkusila jiný test, chválí si dr. Max.
Já mám klasické MS příznaky už, takže už ani nedoufám 😉

drabkova_zuza
8. únor 2016

@mardzanka26 Ten jsem si právě zkoušela. 🙂 ještě počkám do konce týdne a pak zajdu k dr., jsem už půl roku pod kontrolou mého gynekologa kvůli velkým cystám (každý měsíc alespoň dvě), neprobíhá mi samovolně ovu, proto jsme začali stimulaci, která mi ovu vyvolala, takže jsem přesně věděla kdy ji mám. Celou tu dobu čekání se těšíte na kladný výsledek a když MS nepřijde tak ani test není pozit. 😀 Je to na budku.. 🙂

mardzanka26
8. únor 2016

@drabkova_zuza To ti povím 😲, to je opravdu na budku ☹. To je mi líto ☹. Moc těm stimulacím nerozumím, třeba se kvůli tomu opozdila i ms, ale to by ti doktor asi řekl ☹, že je to možné.

drabkova_zuza
8. únor 2016

@mardzanka26 Je mi to jasný 🙂 každé tělo je jiné.. na to aby MS příšla beru nějaké léky (myslím duphaston) a vždy přišla do dvou dnu od vysazení. Takže jsem ještě radši čekala ale když zatím nepřichází tak stále doufám, a hlavně mám už 2 týdny příznaky těhu. Ale taky si říkám že je to třeba psychicky vyvolané.. doktor mi ještě k tomu řekl at si udělám test už 9.den po ovu, což mi přišlo hodně brzy..😉

lenysek1988
8. únor 2016

@mardzanka26 Máš pravdu, byly tam dvě čárky. Nakonec jsem zjistila,že jsem otěhotněla týden po MS. A v té době co jsem čekala na další MS, jsem byla na zabijačce a vypila několik hrníčku svařáčku a pak ve sklípku v den MS. Já to nečekala. Všem jsem tvrdila,že po novém roce 😀

mardzanka26
13. únor 2016

Tak jsem holky nestihla ani testnout a MS přišla přesně na den jak vyšitá 😒 . Tento měsíc se na to víc zaměřím, ovu testy a možná i teplota a přístě už Vám snad budu psát něco jiného 😉 . Všem držím palečky, ať Vám to vyjde 😉

Strana
z3