Pomoc, prosím - v týdenní pauze u antikoncepce jsem nedostala ms. Co s tím?
Ahojky po cca 3/4 roku snažení jsem opět začala prát antikoncepci na urovnání cyklu. Ale po měsíci jsem v týdení pauze nedostala ms co s tím? Nemáte některá zkušenost? Děkuji 😊
@adel123456789 ti nesedí konkrétní antikoncepce.. osobně mě spis zaráží fakt, ze dostanes na srovnání Ms v době snažení antikoncepci?? Já měla rozhazenou a 3 mesice před IVF jsem ji potrebovala srovnat a dostala jsem Duphaston, který se bere 16.-25.den cyklu. A 28.den jsem vždy dostala MS. A protože se bere až po ovulaci, nebrání početí. Je to taky hormon... a na IVF nedošlo, zabral🤣😊😊
@adel123456789 na srovnání cyklu bych antikoncepci nebrala...vysadila bych ji a snažila se srovnat cyklus jinak. Tohle mi hlava nikdy nebrala..nasadit antiko při snažení na srovnání, jakmile ji vysadis, tak se to zase rozhaze.
Proc antikoncepci? Cyklus mas rozhazeny proto, ze ti lita ovulace a mas proto ruzne dlouhou folikularni fazi. To antikoncepce nespravi. A nespravi to ani Utrogestan, Duphaston aj.
Taky jsem udělala tu hloupost a nechala si místo injekce na vyvolání dát HA na srovnání,snažili jsem se půl roku,2měsíce jsem ms nedostala,mudr neudělal testy na hormonální profil. To bylo v 2013 na jaře,po půl roce jsem ji zas vsadila a otěhotněla až na podzim 2018(když nebudu počítat mezitím dvě biochemka a jedno ZT)
HA na srovnani urcite ne! Rozhodi ti to za ty 3 mesice hormony jeste vic, a telu davas pekelne zabrat... Pokud mas po prvnim mesici brani, nemusi se MS dostavit, telo si na tu zmenu zvyka, jsou to hormony.

@adel123456789 taky se mi to stalo, že se mi MS nedostavila, nebo přišla třeba až 4-5 den. Po třech měsících se to srovnalo.