• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme: Beremese.czModrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Porosím o zkušenost s domácí pekárnou a recepty

22. ledna 2015 
PROSIM O ZKUŠENOSTI Z PEKARNOU A JEJIMI RECEPTY..
25. pro 2013 v 18:46  • Odpověz  •  To se mi líbí
@hankamarkova Ahoj, pouzivame pekarnu skoro denne, protoze pecivo vubec nekupujeme. Delame doma vsechno od chleba, pres bagety az po loupaky. Take pekarnu pouzivam na zadelani jakehokoli kynuteho testa, takze u nas je to nedocenitelny pomocnik. Minula nam odesla par dni po zaruce, takze jsme ted koupili novou, s prodlouzenou zarukou o 3 roky na 5 let, tak jsem o neco klidnejsi. Kazdopadne si ujasni, co od pekarny chces a cekas. Recepty najdes vsude, chce to vyzkouset, co vam bude vyhovovat. taky vzdycky zkusim par receptu, vyberu nejlepsi, propadne to z nekolika nakombinuju :slight_smile:
25. pro 2013 v 19:04  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
@hankamarkova Souhlas s rozzaarkou, u nás se pekárna otáčí jako na obrtlíku:slight_smile: Přestala jsem kupovat pečivo a pouze se peče, manžel nejvíc miluje ranní čerstvě upečený chleba (vstává v 5.30) tak mu to večer naházím, v noci se to udělá a ráno si vytáhne z pekárničky:slight_smile: Je to velký pomocník na cokoli kynutého od vánoček po šátečky, rohlíky, knedlíky....prakticky se o to nemusíš starat, pouze si to těsto pak vytáhneš:slight_smile: Zpětně bych zvolila pekárničku se zatahovacím hnětacím hákem a s možností posunování programu (př. když se ti zdá těsto dost nakynuté). Ze začátku doporučuju zkusit napoprvé směs (hotovku), aby se to povedlo, protože nám trvalo přijít na ten "pravý" chleba ze samostatných ingrediencí (křupavá kůrka, aby prasknul) asi měsíc :grinning: Už jsem jí chtěla vzteky hodit do sklepa :grinning: Tak pečení zdar:slight_smile:
26. pro 2013 v 11:35  • Odpověz  •  To se mi líbí
Taky doma peceme, bezlepkove. Lepkove pecivo kupujem. Do pekarny totiz lepek nesmi :slight_smile:
26. pro 2013 v 18:23  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
AHOJIK MOC DIKY ZA RUZNE KOMENTAŘIKY ZATIM POUŽIVAM JEN TY HOTOVE SMĚSI JEN JEDNOU JSME SKUSILA UDĚLAT KYNUTE TĚSTO NA PIZZU APOVEDLO SE..SUPER VĚCIČKA TOANO..
26. pro 2013 ve 21:24  • Odpověz  •  To se mi líbí
Pekárnu mám asi pět let. Dělám v ní všechno - chleba, těsta, knedlíky. Recept na chleba mám svůj odzkoušený. Není pravda, že do pekárny nesmí lepek. Já peču z běžné mouky, které lepek obsahuje a je vše v pohodě.
26. pro 2013 ve 21:51  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
@jitule23 to jsi spatne pochopila. Ja jsem celiak proto pecu bezlepkove, tudiz pochopitelne nemichame lepkove a bezlepkove suroviny.
28. pro 2013 v 17:13  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
Děvčata prosím, prosím, nutně POTŘEBUJI HNĚTACÍ METLU na pekárnu ETA 0652 VEGA. Nebo z Tesca – pekárna BMS10.
Prosím NABÍDNĚTE komu"zbývá" nebo máte-li nějakou radu kde koupit.
Na int. obchod Nadeta Chlumec nad Cidlinou jsem už volala.
Paní, které jsem ji zaplatila před měsícem, mi pekárnu poslala bez hnětací metly :confounded: :angry:.
PROSÍM, PROSÍM
DÍKY :dizzy_face:
22. led 2015 v 16:42  • Odpověz  •  To se mi líbí
Tvůj příspěvek