Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
@kristynabayer bude uz jsem rekla 🙂))) 😊😘 mne ma prijit v utery 🙂
Ja verim jako kazdy predchozi mesic,ale tentokrat to urcite vyjde 🙂 dnes jsem 4DC.
@brrbrr tady v te diskuzi se veri vic nez kdykoliv driv 😍
Tak já jdu doufat s Vámi, dnes druhý den po ovulaci 🙂
Tak já doufám taky. Dnes ráno mi na balkon málem vletěl čáp 😀
Pekny vecer vsem, pridavam se do klubu, 11. DC 😉
Vsechny vas zdravim 🙂) tak piste piste.. Kdo je pred ovu, kdo po, priznaky a tak.,, at nam to rychleji utika 😍
@apollena dnes jsme tedy 12 dc spolu. Kdy cekas ovu?
Přidávám se. Po vysazení antikoncepce v únoru jsem neměla žádný cyklus, menstruace jen po vyvolávačce, nasazeny hormony. Bazální teplota jako na houpačce, 4 měsíce totálně bez ovulace, podle testů i teplot jasné anovuláky ☹ Začala jsem s bylinkami a tento měsíc (tedy 5.od vysazení) jsem 22 DC, 15 DC jsem podle testu i teplot měla konečně svoji první ovulaci, pořádně jsme to s manželem pojistili. 🙂 Už týden mám bazální teplotu krásně 37. - 37.1, tak snad je nějaká naděje a mohlo by to tento měsíc vyjít! 🙂 kdy myslíte, že má smysl zkusit těhotenský test? Děkuji a držím palce všem! 🙂
Take se pridavam. Jsem 7DC. Prvni cyklus co uzivam kapky gynex. Bohuzel, manzel jezdi pres tejden na montaze, modlim se, at bude ovu o vikendu 😀
@luciasek1987
Fakt? Tak to mame stejne 🙂
Od 25.7. Tak uvidime... snazim se to nehrotit, ale nekdy mi to neda. Snazime se od dubna, prasky jsem vysadila v unoru, od cervence beru Inofolic a dovolena jeste pred nami, tak snad se zadari 😉 a co ty?
@apollena ja cekam cca 26.7. Od zitra budu delat ovu testy... Jinak ja jsem bez ha od listopadu.. Takze se snazime uz 9. Mesic...
@luciasek1987 ja bez HA od srpna, takze to ted bude rok ☹
@luciasek1987
Tak drzim palce! Prima napad s routo duskuzi, takova mira viry a podpory se musi projevit 😉
@leymea neves hlavu.. Proste to nekomu trva dele 🙂) neboj.. Ted to vyhjde
@luciasek1987 nam vsem tady to vyjde 🙂
Ahoj, ráda bych se k vám přidala. Název skupiny je optimistický a já jsem optimista 🙂 Jsem 22DC a ovulace byla podle testu 16DC, uvidíme co přinese konec měsíce. Všem tady držím pěsti.
Zkouseli jste nektera gynex?
Ja vysadila HA na zacatku cervna, nasadila kontryhel, gynex a femibion a ikdyz jsem brala HA 13 let, tak ms dorazila ted- tedy s minimalnim zpozdenim, takze jsem nadsena. Jsem 3.DC, hormonalni profil v norme, USG v norme, takze od 10.DC zkusim testovat ovulaci 🙂. A to by bylo, aby nebylo ;). Pri neuspechu ihned po vysazeni (ktery jsem sice ocekavala) jsem byla krapet zklamana, ale sance byla fakt miziva, takze ted uz to musi klapnout ;)
Jee super diskuze. 🙂) Taky se přidávám, já jsem dnes 14 DC a ovu očekávám tak za 5 dní cca, ale nemám úplně pravidelný cyklus, většinou kolem 32 dní, předminulý cyklus masakr 50 dní (poprvé v životě). Teď jsme druhý měsíc "snažení", beru jenom listovku a HA jsem brala pouze 3 měsíce někdy před 9 lety, tak uvidíme, jak to půjde dál 🙂)
@kristynabayer taky jsem prvni mesic byla zklamana a pak kazdej dalsi 😀 tak drzim palce at Ti to ted vyjde 😉
Tak ja se take pridavam, dnes 8 dc 🙂 Ale mam horecku, tak doufam, ze se do ovu stihnu vylecit 😀
Holky kdyz mivam pozitivni ovu test 16 dc... Muzu mit ovulku i primo v ten den??
My se snažili kolem mojí první ovulace 15.7., snad to vyšlo... 🙂

To beru! ;) Dnes 2.DC, takze ja si jeste chvilku pockam ;) Ale vzhledem k tomu, ze jsem v cervnu vysadila HA tak jsem nadsena, ze ms prisla jak ma, ted uvidime, jestli bude nejaka ovulace ;)