icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

Strana
kristynabayer
21. črc 2016

To beru! ;) Dnes 2.DC, takze ja si jeste chvilku pockam ;) Ale vzhledem k tomu, ze jsem v cervnu vysadila HA tak jsem nadsena, ze ms prisla jak ma, ted uvidime, jestli bude nejaka ovulace ;)

luciasek1987
autor
21. črc 2016

@kristynabayer bude uz jsem rekla 🙂))) 😊😘 mne ma prijit v utery 🙂

brrbrr
21. črc 2016

Ja verim jako kazdy predchozi mesic,ale tentokrat to urcite vyjde 🙂 dnes jsem 4DC.

luciasek1987
autor
21. črc 2016

@brrbrr tady v te diskuzi se veri vic nez kdykoliv driv 😍

maice
21. črc 2016

Tak já jdu doufat s Vámi, dnes druhý den po ovulaci 🙂

janikas85
21. črc 2016

Tak já doufám taky. Dnes ráno mi na balkon málem vletěl čáp 😀

apollena
21. črc 2016

Pekny vecer vsem, pridavam se do klubu, 11. DC 😉

luciasek1987
autor
22. črc 2016

Vsechny vas zdravim 🙂) tak piste piste.. Kdo je pred ovu, kdo po, priznaky a tak.,, at nam to rychleji utika 😍

luciasek1987
autor
22. črc 2016

@apollena dnes jsme tedy 12 dc spolu. Kdy cekas ovu?

misina01
22. črc 2016

Přidávám se. Po vysazení antikoncepce v únoru jsem neměla žádný cyklus, menstruace jen po vyvolávačce, nasazeny hormony. Bazální teplota jako na houpačce, 4 měsíce totálně bez ovulace, podle testů i teplot jasné anovuláky ☹ Začala jsem s bylinkami a tento měsíc (tedy 5.od vysazení) jsem 22 DC, 15 DC jsem podle testu i teplot měla konečně svoji první ovulaci, pořádně jsme to s manželem pojistili. 🙂 Už týden mám bazální teplotu krásně 37. - 37.1, tak snad je nějaká naděje a mohlo by to tento měsíc vyjít! 🙂 kdy myslíte, že má smysl zkusit těhotenský test? Děkuji a držím palce všem! 🙂

leymea
22. črc 2016

Take se pridavam. Jsem 7DC. Prvni cyklus co uzivam kapky gynex. Bohuzel, manzel jezdi pres tejden na montaze, modlim se, at bude ovu o vikendu 😀

apollena
22. črc 2016

@luciasek1987
Fakt? Tak to mame stejne 🙂
Od 25.7. Tak uvidime... snazim se to nehrotit, ale nekdy mi to neda. Snazime se od dubna, prasky jsem vysadila v unoru, od cervence beru Inofolic a dovolena jeste pred nami, tak snad se zadari 😉 a co ty?

leymea
22. črc 2016

@misina01 test bych delala nejdriv 10dpo. To uz holky mely duchy, ale nemusi to tak vzdy byt. Nekdo ma az 14dpo. Tak neves hlavu, kdyby sis ho delala brzo a nic tam nebylo 🙂

luciasek1987
autor
22. črc 2016

@apollena ja cekam cca 26.7. Od zitra budu delat ovu testy... Jinak ja jsem bez ha od listopadu.. Takze se snazime uz 9. Mesic...

leymea
22. črc 2016

@luciasek1987 ja bez HA od srpna, takze to ted bude rok ☹

apollena
22. črc 2016

@luciasek1987
Tak drzim palce! Prima napad s routo duskuzi, takova mira viry a podpory se musi projevit 😉

apollena
22. črc 2016

@leymea
A uz jsi byla na nejakem vysetreni? Ja prave resim kdy, nechce se mi marnit cas rok...

maice
22. črc 2016

@misina01 10 den bych zkusila zda se neco objevi treba na ovutestiku,ten detekuje tehotenstvi driv a cca 12 den bys nemusela lovit duchy ani tom tehotenskem ;)

leymea
22. črc 2016

@apollena nebyla, nechce se mi. Ale davam tomu posledni dva cykly. Pak se objednam. Tak doufam, ze to konecne vyjde 🙂 samo, bez zasahu lekaru.

luciasek1987
autor
22. črc 2016

@leymea neves hlavu.. Proste to nekomu trva dele 🙂) neboj.. Ted to vyhjde

misina01
22. črc 2016

@maice já jsem zkoušela ovu test včera a je na něm čárka, ne silná jako kontrolní, ale čárka tam je, a to jsem po ovulaci 7 dní 🙂 ale určitě zkusím třeba v neděli nebo pondělí, jestli se něco neobjeví, to budu 10 dní po ovulaci 🙂 děkuji

leymea
22. črc 2016

@luciasek1987 nam vsem tady to vyjde 🙂

brunhylda
22. črc 2016

Ahoj, ráda bych se k vám přidala. Název skupiny je optimistický a já jsem optimista 🙂 Jsem 22DC a ovulace byla podle testu 16DC, uvidíme co přinese konec měsíce. Všem tady držím pěsti.

leymea
22. črc 2016

Zkouseli jste nektera gynex?

kristynabayer
22. črc 2016

Ja vysadila HA na zacatku cervna, nasadila kontryhel, gynex a femibion a ikdyz jsem brala HA 13 let, tak ms dorazila ted- tedy s minimalnim zpozdenim, takze jsem nadsena. Jsem 3.DC, hormonalni profil v norme, USG v norme, takze od 10.DC zkusim testovat ovulaci 🙂. A to by bylo, aby nebylo ;). Pri neuspechu ihned po vysazeni (ktery jsem sice ocekavala) jsem byla krapet zklamana, ale sance byla fakt miziva, takze ted uz to musi klapnout ;)

sadamka90
22. črc 2016

Jee super diskuze. 🙂) Taky se přidávám, já jsem dnes 14 DC a ovu očekávám tak za 5 dní cca, ale nemám úplně pravidelný cyklus, většinou kolem 32 dní, předminulý cyklus masakr 50 dní (poprvé v životě). Teď jsme druhý měsíc "snažení", beru jenom listovku a HA jsem brala pouze 3 měsíce někdy před 9 lety, tak uvidíme, jak to půjde dál 🙂)

leymea
22. črc 2016

@kristynabayer taky jsem prvni mesic byla zklamana a pak kazdej dalsi 😀 tak drzim palce at Ti to ted vyjde 😉

deli_lah
22. črc 2016

Tak ja se take pridavam, dnes 8 dc 🙂 Ale mam horecku, tak doufam, ze se do ovu stihnu vylecit 😀

luciasek1987
autor
22. črc 2016

Holky kdyz mivam pozitivni ovu test 16 dc... Muzu mit ovulku i primo v ten den??

misina01
22. črc 2016

My se snažili kolem mojí první ovulace 15.7., snad to vyšlo... 🙂

Strana