"Pošta pro Tebe" na koníkovi. Nebylo by to super?
holky,co takhle si tady davat "inzerat" Hledam....
treba napiseme jmeno,koho hledame, a pokud sem ta osoba chodi,tak nam napise do IP...
jakoze tu nekolik holek znam osobne, a vim o tom,ze jsou tady jen diky diskusi a podrobnemu povidani...a to jsem se s onou osobou bavila nekolik mesicu,nez jsem na to prisla,ze se zname...
no a ted mam nekolik tehotnych kamaradek... no a vzhledem k tomu,ze jsem v USA,nemam na moc lidi kontakt...ale sem chodi hodne lidicek...tak treba tady nekoho najdu...
nebylo by to super??
takze Radko Nesporova, pokud sem chodis,napis mi do posty!!!!!
Ahojky, hledám Lenku Račkovou z Havaje na Slovensku. Dělala Au-pair v Německu před 9 lety. Dál Silvii Haršányovou, která dělala Au-pair před 8 lety v Londýně a bydlela u Bratislavy. Teď nevím, kde přesně bydlela. A Moniku Samlerovou, dělala taky Au-pair před 8 lety v Londýně a bydlela v Úbislavicích.
Ahoj tak já hledám holku,která bydlí v JABLONCI NAD NISOU,její přítel se jmenuje RUDOLF N.,mají syna PATRIKA,narodil se zhruba před měsícem.Jestli tady jsi,ozvi se,ráda bych tě našla. 🙂
A hledám ještě maminu,se kterou jsme se potkávaly před porodem u Milosrdných,v červnu a červenci 2007,byly jsme spolu i na monitoru.Pak jsme byly i ve stejnou dobu v porodnici,ona měla chlapečka,který byl hodně malý a narodil se dřív.Oslovovali ji tam paní ŠEDÁ.Ráda bych se s tebou zase viděla,v porodnici jsem byla docela mimo a ani jsme si nedaly kontakt. 🙂
...Hlada sa JULIUS EŠTOKk z MICHALOVIEC 😕 😕 😕 /asi 25 rokov/ kedysi pracoval ako robotnik na styvbach a teraz o nom nic neviem. poznate ho niekto???? ak ano, ozvite sa. Dakujem
Ahoj, hledám maminu, která měla termín porodu v květnu 2007 a 24.října 2006 byla v Motole na odběru choriových klků....vím jenom, že je z Prahy, dělá v nějaké bance a její manžel pracuje v nemocnici Motol a snad něco kolem genetiky. Oba dva jsou nositely cystické fibbrozy.
ivka16 Zaneta Drabikova bola moja spoluziacka na strednej, no neviem nic o nej ak ju najdes daj vediet 😉
Tak se přidávám 🙂
Hledám Kristýnu Bayerovou z Kladna, věk kolem 27, údajně by měla mít dítě. Jako malá jezdila k prarodičům (Pejšovi) do Lhoty u Rakovníka, pak jsme si psaly, ale nakonec jsme kontakt ztratily.
Pekny den prajem....ja hladam rodinu Taskovu.....z Becova u Mostu...velmi rada by som si s nimi popisala cez PC,ako sa maju ako ziju...lebo sme sa uz nevideli velmi dlho....dakujem.
ja hľadám zdravý rozum, ale nikdy som sa s ním nestretla, tak neviem podľa čoho ho mám hľadať 😀 😅
už som tu, v celej svojej kráse, zdochol mi PC, teraz máme notebook, tak pokračujeme v jazde... 😀 😀 😀
ahojky holky,
já bych chtěla najít DARINKU rozenou MAKRECHOVOU, byla z Bratislavy. ročník cca 1973. někdy kolem roku 1993 + - se vdávala a už nevím její nynější přijmení. psaly jsme si spolu několik let a pak jsme se ztratily.........☹
děkuju
Ja hladam Katku Zmorayovu, co byvala na Hustaku, Ban. Bystrica a ma brata Karola... 😉
🙂 maminky,ja som sem dala temu rodokmenu,mozno ked tam supnete koho hladate,mozno ho tam najdete a ked tam uz budete,rodokmenujte sa ,mozno sme pribuzne vsetky 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Taky se pridam: hledam Misu Jandousovou(za svobodna), 26 let, zrejme bydli nekde v Karlovych Varech a Petru Galářovou z Blatnice po Sv. Antoninkem - lezely jsme spolu loni v porodnici. Diky🙂

juuuupi mne sa mozno najde vdaka poste spoluziacka 😵 😵 uz sa na tom pracuje...dame vediet ako dopadneme.