Postýlka+komoda+přebalovák, máte zkušenost?

duhovakony
18. bře 2018

Holky nasla ksemna netu tento typ postylka+komoda+prebalovak a libi se mi jak je to vsechno v jednom.,nam by to mozna vyresilo i problem s mistem... nemate nektera zkusenost?

adripolo
18. bře 2018

@duhovakony Dobrý den,je to pěkná postýlka ale ja jsem takhle dohromady s komodou nechěla.Říkala jsem si že jak bude v postýlce stát tak bude určitě házet věci z přebalováku na zem.🙂Navíc přebalovák používáte jen pár měsíců pak přebalíte různě na zemi jak je dítě akční.

zmrzlinka
18. bře 2018

Mně to přijde nepraktické.

hanih
18. bře 2018

@duhovakony Mně se moc nelíbí. Za prvé mi přijde nepraktický ten přebalovák - když budete stát z té strany, kde není zarážka, aby se dítě neskulilo, tak ho máte bokem. Nevím, jak ostatním, ale mně se takhle špatně přebalovalo, já musela mít malou nožičkama k sobě, ne bokem, ale tady by to nešlo, protože by se mohla svalit na zem. Za druhé se mi osvědčilo mít postýlku mobilní. Jak dcera rostla, měla různé potřeby a podle toho jsme postýlku stěhovali. To je ale dost individuální, někdo postýlku nestěhuje vůbec. A za třetí - v momentě, kdy budete dítěti pořizovat větší postel (u nás to bylo cca ve dvou letech), o tyto úložné prostory přijdete a budete muset pořizovat kromě postele i skříňku nebo komodu.

duhovakony
autor
18. bře 2018

@hanih dekuju za typ.. ale u teto jsem cetla ze lze sundat prebalovak a i ,,ohradka" na postylce a lze vyuzit dal..ale diky za typ😉

duhovakony
autor
18. bře 2018

@zmrzlinka dekuju

duhovakony
autor
18. bře 2018

@adripolo dekuju😉ale jiz sem tu psala ze v popisu vylo ze prebalovak jde sundat a je samotna komoda...

newwi
18. bře 2018

Ahoj,ja mam prebalovak na postylce-vyfotila bych ti to,ale mala spi,tak tam nemuzu saskovat s fotakem 🙂 je to podobne,jako na tve fotce-jen tam neni komoda a ten prebalovak je na postylce volne polozen (i tak tam hezky drzi)... tak,jak se libi tobe bych asi nevolila... dost miminek bohuzel trapi ryma a nejak si nedovedu predstavit,jak bys v takovem pripade udelala zvysenou polohu postylky (podklada se postylka u hlavy miminka)-partner nam udelal spesl nastavec,aby v takovem pripade "srovnal" prebalovak,pac s tou zvysenou polohou mi mala "nedrzela" na pultiku :D V pripade,ktery mas na fotce,by to asi slo jen tezko...podle mne je neprakticky :(

duhovakony
autor
19. bře 2018

@newwi diky👍