Potřebuju parťačky při hubnutí
ahoj holky potřebovala bych někoho s kým bych se mohla podporovat vypovídat a povzbuzovat potřebovala bych dat dolu aspoň 30 nabrala sem v těhotenství a těsně před sem přestala kouřit víc už asi není co dodat
@misa1712 nemyslim kurz jen tak občas do lucerny si zatančit to se to palili kalorie ale tet na to není odvaha
Tak to me Teda takhle nedošlo.Dekuju moc končím s medem
@mimidaniela
@misa1712 no tak holky,vsechny mame k sobe kousek,tak co nejake cvico?
No uvazovala sem o aquaerobiku na strizkove
@mimidaniela chodila jsem a nezhubla jsem ani cm :( výbornej je heat a nebo prostě rychlá chůze venku ale to v mrazu moc nejde
@jajinka27 mě se to libylo hlavně kvůli kloubum vzhledem k tomu že sem dost těžká aby to neodskakali
Ahoj Já potřebuju taky zhubnout mam 85 kg 175 cm no hrůza jen nemam skym hubnout
@mimidaniela jako neni to spatny ale nejak jsem asi nemela dost vysokou tepovku abych hubla
@pussycat2012 ahojky 🙂 tak přeju at se ti daří ,chodíš někam cvičit ?
@misa1712 kamarádka si koupila tu tyč na strop a prý se u ni hodně dobře hubne přemýšlím zda si ji koupit a vesit se na ni jako klobasa 😀
@misa1712 plavani by mě taky bavilo chtěla sem chodit jen chodit sama :(
@pussycat2012 prosim tě klobása 😀 a co mám říkat já ,máš pěknou váhu ,teda mě by se líbila u mě 🙂
já bych se na tý tyči ani neudržela 😀
@mimidaniela já bych ani takhle nevylezla mezi lidi 😀
@misa1712 musíš to brát že musíš vylézt aby se to změnilo
@misa1712 🙂 samozřejme sranda nevím určíte by to chtělo po ránu vypit sklenici teple vody s citronem na nastartování metabolismu jít si zaběhat pak se najíst hlavně zdrave, a porad pohyb na YouTube určíte něco na cvičení je 😀
@mimidaniela Dala jsem za půl roku dolů 23kg. Přesně tolik co jsem přibrala v těhotenství. Stačí jen chtííííít 🙂
@laja64 souhlasím chce to jen chtít
@laja64 ale šikula si poděl se jak se ti to povedlo 🙂
@mimidaniela 3x týdně vacushape a 2x týdně fitko...po dobu půl roku. Chodila jsem sama, bez parťáka. Úprava stravy : hlavně snídaně ( tmavé pečivo, libová šunka, kopa zeleniny, jogurt) když jsem měla hlad, zahnala jsem ho proteinovou tyčinkou ...
http://www.fitness-market.cz/tycinky-gely-maso/... tyhle jsou nejkvalitnější. Oběd cokoliv, jen ne smažené jídla..z těch mi totiž bývá do teď těžko. Svačina odpoledne zase třeba jogurt - ale jen bílý - nejlépe řecký jogurt Milko...můžeš si tam dát trochu skořice, lžičku medu či domácí marmeládu. No a večeře max do 18h. Většinou zeleninový salát se sýrem, vajíčkem, popřípadě k tomu kousek pečiva. Teďka zase dost cvičím a můžu doporučit na snídani toto, radili mi to i chlapi ve fitku 🙂 Umixuj jeden babán, jedno vajíčko, 50g vloček a dvě lžíce bílého nízkotučného jogurtu. Vše nalej do většího hrnku ( aby byl naplněný tak do 2/3 ) a dej na 3,5-4 minuty do mikrovlnky. Pak vyklop na talíř, posypej ovovcem - já davám banán, čerstvé borůvky, jahody a kousek kiwi. Toto může být v podstatě i svačinka 🙂
Na kolik tě vyšlo měsíčně vacushape
@mimidaniela Měla jsem permošku 10 vstupů / 1.000Kč. Teď mám koupené dvě permošky v akci - 15 vstupů / 1.000Kč. Na vacushape chodím 10-12x za měsíc. + Permoška do fitka mě stojí 650 Kč/měsíc. @jajinka27 druhá večeře není problém, stačí třeba zase salátek, nebo třeba půl rohlíku, jedno rajče a dva plátky sýra. Jinak nějaké věci nakupuju tady....džemy, sladidla, tyčinky... http://www.dameprotein.cz/snack-shop/ 🙂

jo tak já ted taky nikam nechodím.... stydím se za sebe. ale po prvním dítěti jsem dost cvičila a i to fitko 3 x týdně. ale k tomu se už asi nikdy nevrátím.