icon

Potřebuju parťačky při hubnutí

mimidaniela
1. únor 2015

ahoj holky potřebovala bych někoho s kým bych se mohla podporovat vypovídat a povzbuzovat potřebovala bych dat dolu aspoň 30 nabrala sem v těhotenství a těsně před sem přestala kouřit víc už asi není co dodat

Strana
z4
beveron
3. únor 2015

jo tak já ted taky nikam nechodím.... stydím se za sebe. ale po prvním dítěti jsem dost cvičila a i to fitko 3 x týdně. ale k tomu se už asi nikdy nevrátím.

mimidaniela
autor
3. únor 2015

@misa1712 nemyslim kurz jen tak občas do lucerny si zatančit to se to palili kalorie ale tet na to není odvaha

teriszek
4. únor 2015

@beveron tak 2 litry.Mam pul litrovej hrnek a dam si tam 3 lžičky medu.

beveron
4. únor 2015

@teriszek do toho hrnku nebo do těch dvou litrů čaje? no i kdyby do těch 2 l čaje, to máš 3 lžičky/1 den, 21 lžiček/1 týden, 90 lžiček za měsíc...myslím že odpověď asi znáš, jen si jí třeba nechceš připustit ☹

teriszek
4. únor 2015

Tak to me Teda takhle nedošlo.Dekuju moc končím s medem

jajinka27
4. únor 2015

@mimidaniela
@misa1712 no tak holky,vsechny mame k sobe kousek,tak co nejake cvico?

mimidaniela
autor
4. únor 2015

No uvazovala sem o aquaerobiku na strizkove

jajinka27
5. únor 2015

@mimidaniela chodila jsem a nezhubla jsem ani cm :( výbornej je heat a nebo prostě rychlá chůze venku ale to v mrazu moc nejde

mimidaniela
autor
5. únor 2015

@jajinka27 mě se to libylo hlavně kvůli kloubum vzhledem k tomu že sem dost těžká aby to neodskakali

pussycat2012
5. únor 2015

Ahoj Já potřebuju taky zhubnout mam 85 kg 175 cm no hrůza jen nemam skym hubnout

jajinka27
5. únor 2015

@mimidaniela jako neni to spatny ale nejak jsem asi nemela dost vysokou tepovku abych hubla

misa1712
5. únor 2015

@jajinka27 já tedka cvičím doma každej den ,že by se mi někam chtělo mezi lidi 😀 to jako fakt ne
a co tě třeba baví za cvičení ? já bych ráda chodila plavat , kdybych měla tak celej bazén jen pro sebe 🙂

misa1712
5. únor 2015

@pussycat2012 ahojky 🙂 tak přeju at se ti daří ,chodíš někam cvičit ?

jajinka27
5. únor 2015

@misa1712 ja se doma nedonutim :( chodila jsrm na heat a nebo ke kynychove na brisni pekac

pussycat2012
5. únor 2015

@misa1712 kamarádka si koupila tu tyč na strop a prý se u ni hodně dobře hubne přemýšlím zda si ji koupit a vesit se na ni jako klobasa 😀

misa1712
5. únor 2015

@jajinka27 heat musí bejt pěknej záhul co 🙂 ,já dřív chodívala na pilates a na bosu ,ale to jsem měla o dvacet kilo mín a byla jsem vyřízená

mimidaniela
autor
5. únor 2015

@misa1712 plavani by mě taky bavilo chtěla sem chodit jen chodit sama :(

misa1712
5. únor 2015

@pussycat2012 prosim tě klobása 😀 a co mám říkat já ,máš pěknou váhu ,teda mě by se líbila u mě 🙂
já bych se na tý tyči ani neudržela 😀

misa1712
5. únor 2015

@mimidaniela já bych ani takhle nevylezla mezi lidi 😀

mimidaniela
autor
5. únor 2015

@misa1712 musíš to brát že musíš vylézt aby se to změnilo

pussycat2012
5. únor 2015

@misa1712 🙂 samozřejme sranda nevím určíte by to chtělo po ránu vypit sklenici teple vody s citronem na nastartování metabolismu jít si zaběhat pak se najíst hlavně zdrave, a porad pohyb na YouTube určíte něco na cvičení je 😀

jajinka27
5. únor 2015

@misa1712 neni,teda pokud se nesnazis jit podle instruktora 😀 to jsem malem mela infarkt

laja64
5. únor 2015

@mimidaniela Dala jsem za půl roku dolů 23kg. Přesně tolik co jsem přibrala v těhotenství. Stačí jen chtííííít 🙂

mimidaniela
autor
5. únor 2015

@laja64 souhlasím chce to jen chtít

mimidaniela
autor
5. únor 2015

@laja64 ale šikula si poděl se jak se ti to povedlo 🙂

laja64
6. únor 2015

@mimidaniela 3x týdně vacushape a 2x týdně fitko...po dobu půl roku. Chodila jsem sama, bez parťáka. Úprava stravy : hlavně snídaně ( tmavé pečivo, libová šunka, kopa zeleniny, jogurt) když jsem měla hlad, zahnala jsem ho proteinovou tyčinkou ...
http://www.fitness-market.cz/tycinky-gely-maso/... tyhle jsou nejkvalitnější. Oběd cokoliv, jen ne smažené jídla..z těch mi totiž bývá do teď těžko. Svačina odpoledne zase třeba jogurt - ale jen bílý - nejlépe řecký jogurt Milko...můžeš si tam dát trochu skořice, lžičku medu či domácí marmeládu. No a večeře max do 18h. Většinou zeleninový salát se sýrem, vajíčkem, popřípadě k tomu kousek pečiva. Teďka zase dost cvičím a můžu doporučit na snídani toto, radili mi to i chlapi ve fitku 🙂 Umixuj jeden babán, jedno vajíčko, 50g vloček a dvě lžíce bílého nízkotučného jogurtu. Vše nalej do většího hrnku ( aby byl naplněný tak do 2/3 ) a dej na 3,5-4 minuty do mikrovlnky. Pak vyklop na talíř, posypej ovovcem - já davám banán, čerstvé borůvky, jahody a kousek kiwi. Toto může být v podstatě i svačinka 🙂

laja64
6. únor 2015
jajinka27
6. únor 2015

@laja64 ty jooo dobra zmena ;) veceri v 18 bych nedala,chodim spat o pulnoci takzr jsem musela mit i druhou veceri 🙂

mimidaniela
autor
6. únor 2015

Na kolik tě vyšlo měsíčně vacushape

laja64
6. únor 2015

@mimidaniela Měla jsem permošku 10 vstupů / 1.000Kč. Teď mám koupené dvě permošky v akci - 15 vstupů / 1.000Kč. Na vacushape chodím 10-12x za měsíc. + Permoška do fitka mě stojí 650 Kč/měsíc. @jajinka27 druhá večeře není problém, stačí třeba zase salátek, nebo třeba půl rohlíku, jedno rajče a dva plátky sýra. Jinak nějaké věci nakupuju tady....džemy, sladidla, tyčinky... http://www.dameprotein.cz/snack-shop/ 🙂

Strana
z4