Praktiky zdejší administrace - setkaly jste se s tím?

vrabcak0007
18. led 2016

Praktiky adminů na na modrém koníkovi...tak jsem sem zkusila dát odkaz na jednu moji soutěž a bylo mi to ihned stopnuto jako inzerce..zkusila jsem podruhé a jinak - bylo stopnuto - ok..jakože to patří do bazaru a tak..to ještě chápu- jen jsem to chtěla zkusit - i když jedno z odůvodněních je - že by to mohlo ostatní na blozích rušit - představila jsem si ty PLACENÉ reklamy, které tam ovšem nevadí a evidentně nikoho na blozích neruší..tenhle argument by si tedy měli smazat, je to k smíchu...co mě ovšem dostalo je to, že mi stopli moje album, kde žádná inzerce není..jen fotky a info, o co se jedná...ano, přiznávám, že v některých komentářích u fotek jsou odkazy na nějaké fb stránky nebo youtube videa, ale ANI JEDNO není myšleno jako reklama. jedná se o odkazy, které jsem já nebo jiný, kdo mi psal pod fotky komentáře, tam umístila, když jsme se nechali něčím inspirovat - zkrátka co se kde jak dělá - postupy, návody, inspirace...a najednou, protože jsem si dovolila je předtím dvakrát poškádlit - to všechno vadí...album mi stopli, že mám všechno tohle odstranit, protože to připomíná inzerci...ačkoliv takovéto diskuse s různými odkazy jsou tu v hromadě jiných alb a spoustu jich je dokonce ve vybraných...hmmm...takže jsem jakože dostala přes ruce, že jsem zlobila jo?? pěkný...
----------------------
edit - na nějaký jejich odkaz - DEJTE VĚDĚT ADMINOVI, ŽE JSTE VŠE NAPRAVILI - jsme tedy klikla, ačkoliv jsem s tím nic neudělala - podle mne není proč..a najednou je album opět odblokované...hmm..tak buď je to špatně anebo ne...pravá ruka neví, co dělá levá? nebo co si o tom mám myslet? že by uznali svůj omyl?

kacca11
18. led 2016

A s cim mas problem? Odkazy na souteze jsou obtezujici, to je pravda. Reklama, pokud si ji neplatis, je taky zakazana. Jestli chces mit reklamu, zaplat si zde PRO ucet.

Co se tyka tech alb, rekla bych, ze nekomu jejich obsah vadil a tak upozornil adminy.

Nejak nevidim nic sokujiciho.

vrabcak0007
autor
18. led 2016

@kacca11 adminy nikdo neupozornil...udělali to sami po tom, co jsem dvakrát zkusila inzerci v krátké zprávě na blogu...s tím problém nemám, pokud jsi četla pozorně - psala jsem, že jsem uznala, že mě vyhmátli a ok...naštval mě to "klepnutí přes prsty" v podobě stiopnutí alba, kde nic závadného nebylo..jak píšu - tyto věci, které jim vadí jsou tuv hromadě jiných alb a některá dokonce admini dají veřejně mezi - vybrali jsme...takže mi jde o princip...
stačí číst pozorně 🙂

berenika39
18. led 2016

@vrabcak0007 Ahoj, všechno jsme již probraly v krátké zprávě, kterou jsi vložila se stejným textem, jako je ten, co uvádí tuto diskusi. Chyba byla na tvojí straně, byla odstraněna, album je spuštěné a žádné "praktiky" administrace" se opravdu nekonají. pokud potřebuješ další vysvětlení, piš do IP - je to problém tvé kz 🙂. ráda Ti vše vysvětlím.
Jinak moc rádi uvítáme tvoji pomoc. U každého alba, kz i příspěvku je malý trojúhelník svykřičníkem použij ho. upozorníš na to, co popisuješ, že ti u ostatních vadí.
Snažíme se dbát na pravidla MK, je to naše práce, ale nejsme tu 24/7 a je možné, že něco přehlédneme.
Díky za pomoc.