icon

Prášek po pohlavním styku, nesmím týden kojit?

lucijas12
6. lis 2017

Ahoj holky,mám velký problém a jsem z toho úplně v prčicích! Už nějakou dobu cca 2měsice neberu žádné prášky a kojim už 6 měsíců....a teď to hlavní : Včera jsme spolu s manželem po nějaké době spali a bohužel jsme si nedali dostatečný pozor,ale nějak jsme to ani neřešili.Zato ráno jsme o tom diskutovali (na další mimčo je zatím brzy) a dospěli jsme k prášku co se dává po styku.A bohužel to tu dnes bylo hektické,tak než jsem si pořádně přečetla příbalový leták tak jsem do sebe šoupla prášek.A pak to důkladně čtu a tam píšou,že nesmím týden kojit....bože já jsem taková kráva,proč jsem si ho jen brala!!Sunar došel,prášek taky nic levného,kozy mi bolí a odsávačku jsem před 4 měsíci prodala...a nejhorší je,že je mi hrozně,že nemůžu kojit.....je opravdu to kojení zakázané min. na týden?

laskonka85
6. lis 2017

@lucijas12 ja ti nevim..Ja bych asi zkusila zavolat do lekarny,jestli je to opravdu nutny nekojit tyden..Nebo nejaky doktorce?

lucijas12
autor
6. lis 2017

Jj,mám to v plánu hned jak bude ordinovat....snad mi řekne něco pozitivního nebo běžím někam pro odsávačku (odstříkala jsem toho už tolik a stejně je mám jak kameny) takže dneska spaní na bodu mrazu a do toho se beruška vzbudila kolem 2h a usnula az v půl 5,ach jo....já jsem na sebe tak naštvaná!!! 😫😥😥😣😣

laskonka85
6. lis 2017

@lucijas12 Tak co poradila doktorka?

lucijas12
autor
6. lis 2017

Nekojit a,že to co jsem měla za prášek byl ten nejsilnější,takže teď musím odstříkávat...tak budu doufat,že nezanevře na mámino mlíko 😉