Nedostala jsem to. Myslíte, že je to v pořádku?

nelinkaaaaa
22. bře 2021

Ahoj,prosím o zkušenost nebo radu..
Na vánoce jsem měla covid,brala jsem léky,potom se u mě zjistili nějaké další nemoci a brala jsem antibiotika na 3 týdny...celou dobu jsme si s manželem dávali pozor..potom jsem normálně dostala ms,klasika na 5 dní,a od té doby už jsme si pozor nedávali.
No a v sobotu jsem měla dostat ms a jen jsem slabě zaspinila a jinak nic🙈 ráno jsem si koupila test a vyšel negativní a na gynde je doktor až ve středu abych zavolala. Dneska mám brát první prášek,myslíte že je to cajk?

nelinkaaaaa
autor
22. bře 2021

Jsem to špatně asi napsala, neplánujeme dítě,beru antikoncepci,proto se teď bojím jestli jsem mohla otěhotnět,prášek jsem žádný nevynechala

azanka
22. bře 2021

Mně osobně se po kovidu cyklus nezpozdil, ale četla jsem od dost holek, že ms potom chodila jak chtěla.. Pokud máš negativní test, těhotná bys být neměla.

dadanana
22. bře 2021

Známá když brala antibiotika a do toho antikoncepci tak otěhotněla. Ale když máš negativní test, tak si myslím že nebudes. 😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru