Preparáty Tiens - zkušenosti, názory, poradna

zlatarx
14. srp 2012

Ahoj,ráda bych se s Vámi podělila o poznatky s preparáty Tiens a pokud bude zájem poradila i jak na oakné,ekzémy,nespavost,nepravidelnou ms apod....Moc ráda Vás tu poznám a potkám a potěší mě,když budu moct pomoci.

ddanda
14. srp 2012

ahojky, já jsem vyzkoušela jediný produkt Tiens a to byl antilipidový čaj a věřím, že mi moc pomohl. Jsem po konizaci čípku a měla jsem stále na čípku HPV viry. Po dopití tohoto čaje jsem byla na kontrolním stěru z čípku a byl překvapivě výborný. Možná že mi dopomohl i k vytouženému těhotenství 😉Takže Vám opravdu fandím.

zlatarx
autor
14. srp 2012

@ddanda ahoj moc děkuji(-: jsem ráda,že první ohlaS je pozitivní..spousta lidí nemá moc důvěru,ale kdo vyzkouší je pak rád...takže děkuji i za ty kdo váhají...k těhotenství moc gratuluju.antilipidový čajík je skvělý,sama jsem ho vyzkoušela jak první produkt a nedám na něj dopustit.stačí pít v jedné kůře třeba jen 2x do roka..krásně vyčistí tělo a cena je také bezva.,a hlavně je chutný....přeji krásný den..

dagina
17. pro 2012

Maminy, je zde některá, která má osobní zkušenost při užívání těchto preparátů u dětí - při časté nemocnosti (kašel, rýma, průdušky....). Mám kamarádku, její chlapeček byl opravdu hodně nemocný. V zimě vyšli jednou ven a už chrchlal, několikrát za rok zánět průdušek, zápal plic..., k tomu samozř. antibiotika. Přes dva měsíce užívá tyto preparáty - má jich víc, a kluk je zdravý jak řípa, venku lítá v mrazech a nic...... . Jelikož se jedná opravdu o velmi nákladnou investici, ráda bych, pokud by ještě někdo potvrdil, že to funguje 🙂.
Holky také často marodí, když né obě, tak jedna a pak následně druhá. Chtěli by jsme si s nima dětství lépe užít, než jen lítat po doktorech a nemocnicích a cpát do nich kde co bez valného výsledku. Pravděpodobně z toho vyrostou, ale ranné dětství je jen jedno...
Bude moc fajn, když se někdo podělí o pozitivní zkušenost, a nebo i negativní, jakože to vůbec nepomáhá?!