icon

Přerušovaná soulož. Neplodnost?

tinaponik
8. dub 2020

Ahoj, vrtá mi hlavou, cca pět let praktikujeme s přítelem přerušovanou soulož + trochu hlídám plodné dny. Za celou dobu jsem neotěhotněla. Nyní přemýšlím nad miminkem a vrtá mi hlavou, zda je s námi všechno v pořádku, zda nejsem neplodná. Nebo že je přítel tak šikovný?
Je tu někdo, kdo takovou metodu úspěšně praktikoval a pak přirozeně otěhotněl?

Strana
z2
marketanova
8. dub 2020

Dobrý večer, kamarádka měla děti velmi ozdě až kolem 35 a popravdě ted děkuje i ivf-zlin.cz, buhužel bez dárkyň by to nezvládla a myslím, že dneska není sama..

puhelin
9. dub 2020

My ji praktikujeme 14 let. Poprve jsem otehotnela na 3. pokus, to bylo zamlkle. Po revizi jsme 4 cykly pockali a zadarilo se az po 3. cyklu. Po porodu jsem nemela rok a pul menstruaci. Kdyz prisla, zadarilo se az po 2. menstruaci.
Takze ne vzdy to muze byt na prvni pokus. Vsechna tehotenstvi byla od prvniho nechraneni planovana.

eiram7
9. dub 2020

Nám se skrz prerusovanou souloz také nikdy “nepodařilo” otěhotnět a manžel měl stejné myšlenky jako Ty 😁 ale obě děti se nám podařily na druhy třetí pokus, takže obavy byly zbytečné. Když to chlap umí, tak tahle technika proste funguje. Držím palce, ať se mimi brzy zdari

magdanaty
10. dub 2020

My to tak praktikovali od začátku vztahu a po 9 měsících jsem neplánovaně otehotnela.

dance01
12. dub 2020

Brala jsem antikoncepci několik let, před třemi lety jsem jí ale vysadila a rok jsme praktikovali přerušovanou soulož a miminko se nám povedlo hned na první pokus.

majsina
13. dub 2020

@tinaponik my to taky tak praktikujeme a nic. Pak jsme si řekli, že mimčo jo a vyšlo to na první cyklus.

xixa44
20. dub 2020

@magdanaty se divím že tu všichni experti 😂 nám se to teda nechtěně povedlo a to jsme si dávali pozor 2 roky... Ale co už, mimi je moc super a nějak si teď zvykame.

kristousenecek
27. kvě 2020

U nás taky a funguje to ;), malou máte plánovanou a hned na poprvé ;),

luckamiksova
28. kvě 2020

My tři roky a když jsme chtěli tak hned napoprve 🙂

Strana
z2