Přes týden bez taťky 😞 Máte to některá?
Ahoj maminky,těhulky i snažilky,máte to některá taky tak? V pondělí odjezd,v pátek příjezd ☹ Jak je venku ošklivo,sedím doma a nemám si s kým popovídat.Přidá se některá 🙂 .............. doufám 🙂
axi měla bys myslet víc na sebe. Myslím, že už jsi se pro rodinu obětovala ažaža a teď už je řada taky na tobě aby sis začala užívat a né jenom myslet na to co se zas může stát
Lami, já vím...vím, že máš pravdu...naštěstí mám za sebou silného chlapa, o kterého se můžu opřít. Sice problémy s ním rozebírat nemůžu-není mu to příjemné vidět mě se trápit a vlastně ani neví, čím pomoct, ale věřím, že je mou oporou. Musím si to v hlavě jen uspořádat...a třeba to nakonec nebude tak hrozné, jak si představuju...já si maluju vždy ty nejhorší scénáře... 😅
to je fakt,přece nebudeš žít pořád takhle? a navíc,i když se snažíš být sebevíc obětavá a pro všechny se roztrhneš,tak stejně se najde někdo,kdo si na tobě něco najde a stejně ti něco vyčte - vidím to u naší mamky 😒
jee axi ahooooj... kde tam bydlite?manza tam ma byt nebo neco?to je dobre ze mamce to povolili a ze ti slibila, ze nechce aby jsi mela ostudu.... 😵 mas krasne starosti s tou svatbou... 😉
tak sme s tatou v posteli kazdej svuj notas a kulisa je dva a pul chlapa... pak bude haus a ja vytuhnu... 😀
Přesně tak axi, však ono to může být všechno ještě úplně jinak než jak si teď myslíš 😉 To je fajn, že máš v chlapovi oporu a můžeš se o něj opřít 😉
Alex - co zasedací pořádek? nebyly problémy? švagrová co si pamatuju,měla dilema,jedna teta nemluví s druhou,tak jí musí posait jinam,ale toho souseda u stolu nezná,nebudou si povídat a tak různě 😀
my se na zasedací pořádek vykašlali, každej si sedl kam chtěl. Ono se to stejně potom rozkupinkovalo
Zasedací pořádek asi budu dělat, nechci, aby se to rozdělilo na "naši" a "vaši". Když se to někomu nebude líbit, ať si pak sedne jinam. Ale budu to řešit až na místě den předem. Zatím dávám dohromady počty lidí. Nemám potvrzených asi 5 rodin, a zatím to dělá 60 dospělých a 18 dětí. Takže počítám, že na 90 se dostaneme... 😝
to je ale úplně naprd, když ještě nemáš všechny potvrzený. Taky jsme neměli do poslední chvíle někoho potvrzenýho. Naštěstí ale šlo jen o tři lidi, tak to se vždycky dá nějak udělat
dobre ranko
ja vytuhla hrozne brzy...a byla sem v pul 6 vzhuru.... ale jeste jsem to zapichla a v 7 volali z PPl ze mi vezou dva baliky... 😵 posteeeeeeeel.... 😎 tak uz se tesim...
no ja s tim tak nejak pocitala v nedeli jsme poaslali penize v pondeli je tam mela tak to jela koupit a poslala to vcera... 😉 tak jsem nadsena... 😵 se tesim jak mala
Dobre ránko holky 🙂
Jani, tak to je paráda. Když se daří, tak se daří 😉 Prvně ta školka a hned na to postel 😎
Malej mi od rána vyvádí, mám podezření, že mu na jedný straně klíčí stolička, protože je už několikátej den protivnej, pořád tam rve prst, má rýmu a nechce mi furt jíst
já chci taky něco nového....
Zítra jedu se Sárou na alergologii-v noci se dusí,tak se pak stavíme na nákupy-v Chrudimi otvírají dnes nákupní centrum,tak utrhnu něco z mateřský 😀 😀 To bude mít tatínek radost ☹
Tady prší a prší,jdu si dát kafčo a musím vysát-nesnáším 😖 😖
seba já jsem se takhle dusila ve starým bytě, protože tam byla děsně malá vlhkost. Tady už máme velkou a je to v pododě. Tak snad to bude mít dobrý ty vysledky z alergologie a bude to třeba jenom tím.
Já doufám,že má jen pylovku 😒 No uvidíme zítra,musím jet i s prckem-hlídání není,tak snad tam nezboří ordinaci.
my jsme koupili zvlhčovač a dobrý,taky tu máme strašně suchej vzduch,malá kolikrát tak sípala,ale dobrý už 🙂
tak nam vypli vodu-kokoti!!!!!!!!! takze jsem kyble umyvala studnicni vodou.... 😠 ma omrzly pazoury...jeste jsme ani nezacali... nez se povisavalo a nachystalo je 10 ted jdem teprv snidat a pak hend na to nebhnem...ze oni ty kyble neumijou po sobe umyt... zaschla barva...hnus...
postel je doma, zetra prijede koberec a jeste musime prestehovat loznicu aby se sem vlezla ta postel... zatim ju bude mit u nas, ale uz ne jak postylku u moji postele ale samostatne at di zvyka sam...i kdyz jako s nama....
Jani-to je v pr..
Seba spal tři hodiny-no samo,že já si lehnout nešla...
Razím vyzvednout Sáru,dovedu ji do lidovky-doufám,že nezmoknem.
Zvlhčovač-nevím,má v pokojíku akvárko.Jen doufám,že jí nezjistí alergii na kocoura 😒
uz voda tece mame vymalovanej strop a jednu zed pac byla oranzova taka yb to neudelalo nejakou hnus barvu tak cekame az to zaschne...a jdem malovat uz zlutzou a pak snai tou zelenou esi to zaschne...
ja bych taky spinkala... ale nemuzu...jeste pak sibovat s tou loznicou a slozit postel malymu... no amme co delat... 😀
jééé sebu teď jsem si ještě vzpomněla, že můj synovec taky takhle sýpal a sem tam se osypal. poslali ho na alergologii s tím, že bude asi alergik na zvířata a nakonec mu jenom zjistili nedostatek železa. . .
sebo tři hodky,jo? to je spáč 🙂 mě dopoledne spí max. dvě hodinky,za chvíli zalehne
jsem byla venku, projít se,nakoupit a zaplatit ty hnusný růžový složenky 😝
Jani,to budete mít krásný 🙂 já už chci takýýýý 😀 příští týden se nám bude taŤka vracet každý den domů.,budou dělat blízko,tak paráda 🙂
tak ten náš taťka se hned po o sbalil a jel ke tchánovcům stěhovat. jsem zvědavá kdy se dostane domů. Já jsem si užila fajn dopoledne. Uložila jsem malýho do postýlky a běžela jsem na kosmetiku (hlídal manža). Jsem si pěkně odpočla a jsem určo krásnější a minimálně o dva roky mladší 😀 Na oběd jsem dovezla pizzu, takže jsem se i zbavila dnešního vaření 🙂
My budem dělat ten pojoj snad zítra, tak držte pěsti ať do toho zase něco nevleze (jako třeba, že by chtěli tchánovci stěhovat kuchyň nebo třeba malovat)

Ústí opravdu žádný zázrak... 😒