Přes týden bez taťky 😞 Máte to některá?
Ahoj maminky,těhulky i snažilky,máte to některá taky tak? V pondělí odjezd,v pátek příjezd ☹ Jak je venku ošklivo,sedím doma a nemám si s kým popovídat.Přidá se některá 🙂 .............. doufám 🙂
tak na vareni jsem tu jen ja, ale tata co ma vyborne jsou amolety a bramboraky... 😵 😵 ja varim rychlovky a kdyz je hans doam tak varim neco slozitejsiho se venuje adovi a aj kuchtim upecu buchtu a pak ty napapany briska a ta odpoledni diedta je uzasna
máte taky někdy záseky? 😅 já měla před chvílí nebo spím s otevřenýma očima 😀
ja myslela ze tomu rikas zaseky 😀 😀 ne to se mi nestalo,ale obcas se stane ze kdyz jsem hodne unavena a tata mi neco rika tak ze ani nevim vo c go... 😀
Holky vypadá to pěkně, takový pěkně barevný. Asi odložím okurky a naláduju se ještě dneska zítřejším obědem. Jak kdybych dopředu věděla proč toho tolik dělám 🙂
dneska jsem potkala venku domácího a náhodou to bylo u hřbitova a on mi říká,že nemám s dítětem chodit okolo hřbitova 😕 co to je za pověru zase?
no do jednoho roku se myslim nesmi.. ale co se muze stat nevim...myslim, ze neco bylo na kojencich bo batolatech
tak už se tu láduju a musím se pochválit 😎 Masovo-zeleninovou směs s rýží jsem dělala. Taková rychlovka, ale dobrá 😉
Napiš co proti ureknutie a tam ti to určitě řeknou
to já neznám - to je blbec,proč mi to říkal vůbec 😠 a já tamtudy chodím tak ráda a docela často 😅
to je jako - Justý má na nožičce malý hemangiom a jedna známá to viděla a hnedka: že ty sis v těhotenství šahala na nohu? 😠 řekla jsem jí,že jsem si šahala na všechno 🙄 😀
dobrou chuť 🙂
já už bych do sebe asi nic nenacpala ................... no ikdyž 😀
Liduš některý věci musíš brát s nadhledem 😉 Já na tyhlety věci nevěřím a přijde mi to spíš vtipný, ale pro někoho je to životně důležitý
Jani co u vás? Už Áďa spinká?
holky je blby k tem tmavym kapsacum z te soupravi koupit tuhle mikinku?
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=20558626&tab=0
ja tomu taky moc neverim.. ses jako ani nerizdelila... cssss 😀 😀 jj uz ada je tuhej dlouho a ja jsem v pelechu takze parada... 😀
ty jsou tmavě hnědý, ne? Já myslím, že ne. Pěkně to k sobě bude ladit. Oranžová jde pěkně k hnědý a modrá taky 😉
no ja si taky myslela. ze jsou hendy a az po case sem si úrecetla ze ty gate a ten satek je tmeve sedy... 😀 takze muzu jo...?hihi me to prijde trochu jak pest na oko...ale treba to izivi...ta oranzova neni tak syta jak na fotu prej
ženy,zavíraj se mi kukátka,jdu do postele se zavrtat 🙂
dobrou celou noc přeju
Dobrou noc, mně přijel ten můj a má teda strašnou náladičku. Se jdu radši někam schovat ☹

Radu rychle uvař a koukej zase krafat 😀