icon

Přes týden bez taťky 😞 Máte to některá?

elidule
5. dub 2010

Ahoj maminky,těhulky i snažilky,máte to některá taky tak? V pondělí odjezd,v pátek příjezd ☹ Jak je venku ošklivo,sedím doma a nemám si s kým popovídat.Přidá se některá 🙂 .............. doufám 🙂

janulle22
21. kvě 2010

se mineobjevuje obrazek...☹... tak treba mi ho vyfotis az ho budes mit... 😉 hodne stesti...

lamarika
21. kvě 2010

tak já ti to alespoň popíšu 😉 Je to kabátek s gaťkama do pasu a s košilkou. Všechno je lehounce růžový (to by byla asi první a poslední růžová věc). Kabátek je takovej ten chlupatej a gaťky as semišový teplejší.

lamarika
21. kvě 2010

holky ten můj malej ďáblík se konečně začíná pouštět, tak že by začal konečně chodit? 🙂

janulle22
21. kvě 2010

lami treba jo... ada taky tak zacal, pak jsem zkouseli si ho posilat mezi sebou a nic moc, pak najednou stoupl a presel obyvak...a uz to jelo... 😀 bylo po relativnim klidu... 😀 hlavne si porid helmu na nej... my byli sama boule a mordina jak to nevybral a ja ho nestihla chytit... 😖

janulle22
21. kvě 2010

tak t musi byt hezkee... 😵 ale budes mit holku... nebuj, tak to bude prvni vec co si koupis a pak to pojede... 🙂 kdyz sem se dozvedela ze jsem tehu tak kazdej mesic jsme neco koupili...vubec me nenapadlo, ze by to nemuselo dobre dopadnout... 😅

elidule
autor
21. kvě 2010

Radu,sluší vám to a ten tvůj chlap se tváří normálně,závidím 😀 a malej se krásně směje 🙂

já jsem lehce naštvaná,možná víc jak lehce - u obi jsme potkali nějakýho manžovýho známýho a bavili se o tom,jak teď žijou a ten můj mu říká,hlavně abys nedopadl jako já,jsem sedřenej,z práce musím ještě na bytě makat,nikam o víkendu a to ještě jak mu bylo zle a je uštvanej,to už neřekl,že mu bylo zle,protože sežral pitomou papriku 😠 jsem mu říkala,že to bude ještě hůř,když budu o víkendech makat a on bude s malou,to už si vůbec neodpočine,chudák,on mi to odkejval,já jsem říkala,taky budu utahaná třeba,říkám,Justýna začne běhat,přes tejden s ní,o víkendu v hypošce,večer si o nějaký zábavě můžu nechat jen zdát,když on má nárok na hospodu,já ne prej,řekl mi: vždyť budeš mít co dělat jen o víkendu,to je fakt "opravdovou práci" budu mít jen za tou kasou 😝
odjel na byt,ani jsme se nepozdravili,že chce jít do hospody prej potom,tak asi ani nepřijde dmů

a to jsem si myslela,že jsme si to nějak vyjasnili,ale asi ne 😖

lamarika
21. kvě 2010

no já už to vidím v živejch barvách jak mi bude běhat za psem a o něco se natáhne 😅 A pes z toho bude šedivej, protože teď je kolikrát rád, že mu uteče, pak už bude v koncích 😀 Ho už hodinu chudáka zlobí a ten už je z toho nervní a očima hypnotizuje ložnici. Asi mi chce naznačit, že bych ho už měla dát spát 😀

elidule
autor
21. kvě 2010

Jani,já jsem taky nedbala,že bych si neměla užívat těhotenství a překlenou nějakou dobu,až bych si mohla začít kupovat věcičky a dělat si tím radost 🙂 jednou mě tak manža utnul,když jsem si oblečky rovnala na komodu,tak přišel a že ať to nepřeháním,že mu paní v práci říkala,že přivolám tímhle nějaký neštěstí

elidule
autor
21. kvě 2010

Radu,jak jsi na tom se sprintem? 😀

lamarika
21. kvě 2010

Liduš, tak to by mě vytočilo taky. Ale ten můj je v tomhle úplně stejnej. Tuhle jsem to tady nedávno řešila, že on se těší až bude mít 3 hodiny klidu, ale já na ně nemám nárok, protože jsem přece na mateřský dovolený zato on chodí do práce 😠
Ten tvůj chlap by měl spíš ocenit to, že chceš přes týden makat místo toho aby sis alespoň trochu dáchla a přispět do rodinnýho rozpočtu

lamarika
21. kvě 2010

no, sprint mi nikdy moc nešel 😀 😀 😀

lamarika
21. kvě 2010

Já jsem před tím všechno nakupovala až po 35. týdnu, ale tentokrát na to prdím a udělám si nějakou tu radost určo dřív. Třeba dnes když to vyjde 😉

lamarika
21. kvě 2010

teda ne přes týden ale přes víkend

elidule
autor
21. kvě 2010

no já pitomec nějak bláhově čekala,že řekne,prosim tě,přece nás uživím,najdu si já brigádu 😅 no jsem se zmýlila trošku no,dneska přišel a: už tady byla ta tvoje kámoška? a přinesla ti dotazník a kdy bys nastoupila? upokojila jsem ho,že dotazník mám,vyplním a hne jak budu mít cestu,tak odnesu tý šéfový a pak se sejdem a domluvíme podrobnosti
a to měl tolik statečných řečí,že se nemám bát,že se postará a jak to zvládne,ani ho to nenapadlo,přitom okolo mě je tolik chlapů od rodin,co úplně běžně makají o víkendech,protože prostě musí 🙄 já vím,že toho má v práci taky až po krk,ale aspoň nemusí vést takový blbý řeči,jeho zajímá,kde se koná na jaký chatě jaká oslava a podobně,to je jeho náplň léta

elidule
autor
21. kvě 2010

jé,tak to bych já byla už nervozní,že to nemám připravený 😀 já byla ve 32. týdnu v porodnici sepsat porodopis a koukali na mě,jako co tam dělám tak brzo,ale já pak byla taková klidnější a všechno jsem chtěla mít nakoupený a připravený,ale já pracovala do oficiálního nástupu na mateřskou,takže všechno jsem taky nakupovala postupně,dělala jsem si seznam a musela jsem mít i napsáno,jaký úřady a podobný věci mě čekají 😀 neřekla bych,že jsem plašila nějak,ale vyplňovala jsem tím čas aspoň,protože jsem se strašně nudila a bylo neskutečný vedro a já doma jenom funěla na gauči 😀

janulle22
21. kvě 2010

no holky nemamte to moc ruzovy teda... 😒 za tyhle reci by jsem teda byla taky nastvana, nastesti chodime do hospy spolu a nejake akce nas uz neberou... obcas zajdem, ale to jen kdyz je malej u nasich a to neni moc casto jako ve vikend myslim... navic ona dva vikendy je v praci a dva doma... ale driv to bylo tak, ze jsme se domluvili, ze pujdem jen na chvilu a pak sme dosli dom treba o pul 4 a ja v 7 vstavala k adovi a on spal... ja sem mu za to tolikrat nadala az sem se jednou sekla, ze nejdu ze mu neverim... a nekolikrat jsem s nim mluvila a pak to nejak pochopil, tak ted chodime max do pul noci a to nas ada budi opa dva takze zadne spani... 😀 nastesti uz je to v pohode...jednou by mi rekl, ze nemam narok nekam vecer jit!!! by zadrel hosanek... 😀

janulle22
21. kvě 2010

eli to ja taky... napsane... pred porodem ke me domu prisla porodni asistentka donesla nejaka dvd, radila co za kosmetiku a tak... a donesla mi seznam do porodnice, pokecat o porodu a domluvili se na predporodni kurz... tak jak sem procitala ten seznam tak rikam muzu se na neco zeptat a ona ze jo, tak jsem ji dotahla 3 igelitky hader vysypala na stul a ptam se bude to stacit aspon na dva mesice? 😀 ta chytla zachvat smichu, prej to ani neunosime...no a neunosili jsme 😀

seba
21. kvě 2010

Ahojky holky ukecaný-dočíst byl záhul 😉
my nakonec absolovali trénink,Seba byl na písku a ještě jsem hlídala dvou a půl letou holčičku-hrůza 🙄 Každej běhal jiným směrem...
jinak Sára po fotbale opět chrchlá,takže v pondělí budu volat a dostane jiný léky a dejchák a na podzim pak spešl vyšetření.

elidule
autor
21. kvě 2010

Jani,tys měla asistentku? Kolik stojí,jestli můžu vědět,četla jsem někde že okolo 6000-8000 kč,ale je ti vlastně kdykoliv k dispozici

seba
21. kvě 2010

Lami-fotky jsou nádherný!!!!!!!!!!!!!!!!

elidule
autor
21. kvě 2010

Sebi,si můžeš zařídit soukromou školku,praxe máš dost 😀
na podzim,to kvůli alergiím nějakým?aby mohla vůbec fyzickou zátěž viď?

janulle22
21. kvě 2010

eli na podzim protoze jsou alergie v klidovem rezimu... aspon myslim, ze je to z tohohle duvodu...
nestala nic, pracuje pro meho dr... to automaticky kdyz chodis nekdo k nemu ma ju...byla pred porodem a mohla jsem ji kdykoliv zavolat... pak prisla po porodu de mrknout na jizvu a pobavit se o antakach... 🙂

janulle22
21. kvě 2010

eli IP
jdu se nalozit do vany... tak mi dejte pul hodinku... 😀

lamarika
21. kvě 2010

sakra holky vy jste vzdělaný 😅 Já jsem v tý době ani nevěděla, že nějakej porodní plán existuje 😅 A taky jsem byla překvapená z toho, že se chodí zapisovat do porodky 😅
Za chvilku máme doma taťku, tak si jdu uvařit něco k jídlu 😉 Jinak jsi mě Jani tak navnadila těma karbošama, že je budu dělat zítra 😉

seba
21. kvě 2010

já zítra nevařím...babi poslala dvě polívky a taky čočku a to my se sebou můžem!!Sárinka jede ráno poprvé sama busem k babi a půjdou na nějakéskautské slavnosti-možná ji přivezou večer nebo ráno v neděli.To je u nás v parku jarmark a jízdy na koních,chodíme každý rok a odpo pojede s tatínkem za tchýní do špitálu-včera prodělala infarkt ☹
mám z toho chrchlání docela strach,kdyby to mělo být zátěžový astma-pozná se na podzim až nebudou alergeny,měla by asi po fotbale 😠

seba
21. kvě 2010

sebas si ještě dvakrát řekl na čůraní a mezitím se stihl krásně posrandit 😀 😀 a naučil se krásně volat na Sárinku-Sáájíí-jen na mě stále volá táto

elidule
autor
21. kvě 2010

já asi udělám oči na mýho tátu a udělá taky karboše,on je umííííííí 😀
sebi,kolik je tchýni? ona má nemocný srdce?
tak snad to nebude astma,ať se nemusí vzdávat koníčka - nekouká náhodou na ten film Blafuj jako Beckham? 😀

elidule
autor
21. kvě 2010

Justýna začala vyplazovat jazyk,ta ho má dlouhej 😅 na mě dělá jen blblblbl - já doufám,že se z toho nevyvvine blbá nebo něco podobnýho 😀

janulle22
21. kvě 2010

sebi na tebe vola tato? 😀 tak to je hezke... 😵
lami tak si nechte zetra chrochtat... my budeme met kvetacek s bramburky a okurkovej salatek... 😉
tak sem se vyrochnila pripravila a tata muze dojet... 😀 ale do pulnoci jsem tuha... 😀

janulle22
21. kvě 2010

sebi s tou tchynkou je mi to lito, snad bude brzy v poradku... 😉

Strana