icon

Přes týden bez taťky 😞 Máte to některá?

elidule
5. dub 2010

Ahoj maminky,těhulky i snažilky,máte to některá taky tak? V pondělí odjezd,v pátek příjezd ☹ Jak je venku ošklivo,sedím doma a nemám si s kým popovídat.Přidá se některá 🙂 .............. doufám 🙂

elidule
autor
3. čer 2010

no Sebi, už jsem si říkala, že nasadím rukavici a pujdu na to 😝

elidule
autor
3. čer 2010

ale věru se mi do toho nechce 😖

lamarika
3. čer 2010

Liduš ty máš teda den 😅
My byli před chvilkou u tchánovců. Malej už chrní, tak mám na vás čas, ale tady zase nikdo 😒

janulle22
3. čer 2010

eli u nas se jede porad na 100% jsem se dnes nemciny ptala esi uz uzavre znamky tak na me koukala jak na martana, ze nee ze je jeste brzy... 😀 a dala nam slohovku.... 😀 tak mam o zabavu postarano...
ja tu jsem taky, ale malej jeste nespi- usl babicce odpolodne tak jsem zvedava kdy dnes usne vcera o 3/4 na 11... 😝

libi se nam
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=31905410&tab=0

lamarika
3. čer 2010

Jani a jak to funguje?

lamarika
3. čer 2010

Už to chápu

lamarika
3. čer 2010

My dostali něco podobnýho pro Matese k vánocům, ale s kuličkama. Ještě to aji hrálo. Matese to strašně bavilo a my u toho šíleli

janulle22
3. čer 2010

lami to verim, ja uz hraci hracky nechci.. jsme meli bubinek a ja myslela, ze me praskne hlava... 😀 uz nikdy vice... no snad ho to bude bavit 😉
tak hlavne, ze to maleho bavilo... 🙂

lamarika
3. čer 2010

Bubínek dostal teď od babičky 😒 Jani já myslím, že jo. S Matesem si s tím hráli aji jiný děcka co byly mnohem starší a taky je to moc bavilo 😉

janulle22
3. čer 2010

no jeste koukam na to lego, ale problem je ze nevim co objednat...??? 😅 je tam milion druhuuuuu 😝 😀

janulle22
3. čer 2010

taks i to uzij my ho mame nekde zahrabanej a projistotu bez baterek... 😀

lamarika
3. čer 2010

S tím by ti asi poradila seba. Já se v tom ještě nevyznám. Mates dostal od bráchy a jeho rodinky takový jako by mega lego co je gumový a voňavý. Jenže to už by pro Áďu nebylo

janulle22
3. čer 2010

to by ho asi nebavilo.... ale mame ruzne lega, ale duplo jeste nemame tak v tom tapu... 😒
sebiiiiiiiiiiiii kde siiiiiiiiiiii heeeeeeeeeeelp 😀 😀

elidule
autor
3. čer 2010

tak to wecko trochu povolilo, ale odtejka to pomalu (ale jistě 😀 )
já jsem něco málo zase poklidila,ale už na to dneska prdím 🙂 chtěla jsem se vykoupat a nepasuje špunt do vany 😀 - není mi přáno, ale hlavně,že teče voda aspoň 😀
Tak to já zatím kupuju a přeju si hrací hračky - jsem zvědavá,kdy z nich Jusťuli vyndám baterky 😀 zatím se mi líbí,že se jí to líbí

elidule
autor
3. čer 2010

co je to duplo? znám Merkura 😀 to se ještě prodává myslím

denisa31
3. čer 2010

my máme teda taky hodně hracích hraček a zatím přežíváme, měli jsme teda medvídka co se zbláznil a hrál v tahu dva dny, nepomohlo násilí ani topení v umyvadle, tak byl v komoře než se vybily baterky 😝
eli ty máš teda dneska pech
holky o víkendu má být teplo, kéž by, my nebyli od úterka venku, pořád leje...to sem přišlo asi z Moravy

janulle22
3. čer 2010

http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=34622298&tab=0
treba tohle eli... proste lego no... 😉
tak ty jsi holky sikovnaaa 😵 hlavne ze to odtika...

elidule
autor
3. čer 2010

Deni a neožil? 😀 😀
a otvírala jsem jedny balkonový dveře a zůstala mi zase klička v ruce 😀 bude to chtít nový šroubky,ještě že ty vchody na balkon máme dva 😀
taky už chci teplo a sluníčko nebo aspoň aby furt nepršelo ☹

janulle22
3. čer 2010

deni 😀 😀 😀 tak to je teda pekneee 😀

elidule
autor
3. čer 2010

jo duplo je prostě lego? 😀 aháááá

janulle22
3. čer 2010

eli vam se to rozpada... 😀

janulle22
3. čer 2010

jo akorad je pro nejmensi, myslem, ze je vetsi nez normalni

elidule
autor
3. čer 2010

brácha lego měl,pořád stavěl nějaký kosmický lodě,já stavěla jenom komÍny 😒 ale stačilo mi to ke štěstí 😀

janulle22
3. čer 2010

eli ja taky delam jen kominy a honza poskladal nejakou super bouchacku... 😀 😀 tak si z toho nic nedelej... nejsi sama.. 😀

janulle22
3. čer 2010

tak jsem objedenala fazolodrahu 😀

elidule
autor
3. čer 2010

no já si říkám,jak teď všechno vyplouvá na povrch 😅 ale naštěstí to nejsou závažnosti, který by nešly odstranit, potýkali jsme se už s horšíma věcma 😀

elidule
autor
3. čer 2010

jééé tak tos mě uklidnila 😀
fazolodráhu? co je to za vynález? 😀

elidule
autor
3. čer 2010

normálně ve starým jsem musela furt zapínat zvlhčovač vzduchu,ale teďkon je u malý v pokojíčku skoro 70 % vlhkost 😕 myslíte že je to jenom tím,jak furt prší?

elidule
autor
3. čer 2010

Jani, mě se to neukázalo ☹

Strana