Přes týden bez taťky 😞 Máte to některá?
Ahoj maminky,těhulky i snažilky,máte to některá taky tak? V pondělí odjezd,v pátek příjezd ☹ Jak je venku ošklivo,sedím doma a nemám si s kým popovídat.Přidá se některá 🙂 .............. doufám 🙂
Tak jsem šla vyndat prádlo z pračky a ono to nějak blbě vyždímalo,takže se voda rozlila po koupelně,no už to je udělaný a já teda půjdu vytřít a vezmu i chodbu,bo tam je písku jak na pískovišti 😠
My jsme o víkendu pozvaní na zapíjendo,včera se kámošovi narodila holčička 😉 ale půjde manža sám,za prvé nikoho tam moc neznám,děti se samy asi neohlídají .Tak jsem tatíkovi dala propustku pod podmínkou,že mi na víkend koupí nějaké dobré vínečko a já si raději dám skleničku v klidu. 😎
Tak jdu vytírat 😖
Sebi to je dobrej kompromis, ten by se líbil i mně 😉 😀
Holky myslíte si, že mají v Deichmannovi kvalitní obuv pro takhle malý prcky? Mají tam takový pěkný kecky co by se mi líbili pro Matese a cena je taky dobrá, ale nevím co ta kvalita 😕
no měla a vařilo se mi na ní dobře, ale každej říká,že ta sklokeramika je pomalá,ten plyn je šup šup horký,že si na to budu těžko zvykat a tak 😖
mě se tam taky líběj botičky,mají moc hezký, ale srovnání co se týče kvality taky nemám
ahoj holky,
jani já to myslela tak, že ten velkej co má tři metry v průměru nemůže být prohřátej, takže když už tak bych dala do malýho nafukovacího, jinak v létě budeme taky chodit normálně na bazén, to je jasný
eli, já myslim, že máte s nočníkem ještě moře času, mě doktorka v roce řekla,že můžeme pomalu začít, říkala jsem si, že začneme v roce a půl, koupila jsem nočník ať si ho jolanka okoukne, ani jsem nečekala, že to půjde tak hladce
http://www.detskydum.cz/detail/nonk-chicco-524901/
máme tenhle není hrací ale je větší od 18 měs, tak aspoň vydrží a je pěkně tvarovanej, malá na něm sedí jak v křesílku, Jolanka nepotřebuje hudbu, si zahraje sama když pustí vodopád 😀
lami v Deichmanu mají dobrou značku Elefanten, myslim, že ty jsou ale spíš dražší, ostatní nevim
já si říkala,že zkusím v létě,bude nahandíra,budeme sedat častěji na nočník, uvidím,jak nám to půjde, snad už taky bude sama sedět 😖
ten je hezkej 🙂
jj, eli léto je na učení super, ale ani já s tím nespěchám a vy jste kort ještě o půl roku mladší tak to nemusíš zatim hrotit
mě se taky líbil a na chicco není ani drahej
V deichmanu boty kupujem a zdají se mi fajn,já potřebuju sandálky oboum-tak musíme asi o víkendu někam vyrazit.
Lami-v tomhle mu povolím 😀 já si to pak vyberu jinak 😝
seba a na kolik tam vyjdou tak sandálky? mě to přijde levnějš í v lékárně než v obuvi a kvalita je asi stejná
Deni ten je pěknej 😉 A jakou máte barvu?
Tak myslíte, že mu ty kecky tam mám koupit (ale nejsou to ty elefanty)? Taky bych potřebovala pro malýho sandály, ale žádný se mi zatím nelíbili a říkám si, že to ještě s tímhle počasí počká 😉 My máme zatím takový ty boty něco mezi sandálama a botaskama, tak to mu stačí.
Mně ty sandálo kecky z lékárny vyšli na 600,- a známá má úplně stejný ale jinou barvu z deichmanna za 300,- 😝
Lami-bezva cena,v sobotu tam zajedem,já bych ty kecky koupila
teď právě dumám,že asi Sebovi budu muset pořídit nějaký obyč na odrážedlo,aby neoddělal ty hezký.
Tady se ještě stále spinká 🙂 kéž by mu to vydrželo!
Já bych je chtěla na písek a když vidím jak ty drahý mrchy okopává, tak si říkám, že nějaký levnější by mu neuškodili 😅
tak jsme se nabastili... tata dovezl rizecky a karbenatky...jsem udelala brkasi a okurkovej salatek...mnaaamkaaa....ted se mi nechce nic delat... musim se namalovat a tak... dneska zase skola...
lami já bych asi do nich taky šla, pokud mají pevný opatek a žirafu, tak budou dobrý, ta cena se mi zdá taky neuvěřitelná, i když na to u bot fakt až tak nekoukam, máme teď taky z lékárny za 600 😝 a že je malá oddělá někde na písku je mi jedno, schovávat je stejně nebudu a za chvíli jí stejně budu zase kupovat nový
nočník máme oranžovej, růžovou nemusim, jsem původně chtěla zelenej, aby mi ladil do koupelny...
Ahoj holky, u nás taky zelená kuchyň! 😀
Jinak mraky a teplo a máme za sebou krásný víkend. Jen malá je furt nachrblaná, tak už mě to i kvůli ní trápí.
Sedím v práci, před sebou kopu papírů a nic se mi nechce. A samozřejmě nestíhám... 😝
Jak se daří naší těhulce? A nemocným dětem? Všichni už zdraví? A co naše studentka..? 🙂
Tak ještě holky řekněte, že máte oranžový obyvák a žlutou ložnici nebo děcák a podezřívám vás z toho, že jste u nás šmírovaly 😀 Jsme na nějaký podobný vlně nebo co 😀 😀 😀
Axi vyprdni se na to a dej si nohy na stůl 😉 Jak to, že jste nejeli na nějakou svatební cestu nebo že nemáš nějakou dovču?
Mně se daří dobře, ale Mates už zase mluví jak kačer 😒
teď jsem přišla z venku a jsem spocená jak dveře od chlíva 😝 fuuuuuj
zelenou mám ráda,ale nesetkalo by se to u nás s pochopením,kdybych jí chtěla do bytu,manža jí moc nemusí 😀
no Axi? cestu za exotikou nějakou 🙂
jinak jsme koupili pampersky,protože huggiesky nestíhají 😝 už snad pokolikátý jsem musela malou převlíkat,vždycky jí to proteče,pije sice trochu víc,ale přebaluju často a stejně jak se vyčůrá nebo má řidší kakání,tak je to z plíny venku
Liduš já jsem dneska nechala malýho bez pliny aby si ho provětral a během 5 minut se pohrčel 😒 a to měl plnou plinu. U nás se zase víc uchytily huggiesky, protože pampersy nestíhají a lepí se mu na pinďoura 😒
no my jsme už jednou pampersky zkusili a když kajdila a bylo to řidší,tak odvedly tekutinu a pak měla ty hovňouse jak beton suchý 😒 měsíce už používáme huggiesky,ale teď je to venku každou chvilku,tak já nevím,ještě jsem nezkusila ty baby love,ale to bych musela do DM a to je daleko 😅
To se nám taky občas stane, ale většinou už jen výjimečně, protože Mates kadí většinou pravidelně každý ráno po snídani a ke všemu tak krásně tlačí a smrdí, že to nejde přehlídnout a jdu ho hned přebalit 😝
Jsem Matese nemohla nahnat dneska do postele a teď ještě chrní. Jsem zvědavá jak ho budu náhanět večer. Ke všemu bych potřebovala aby už pomalu vztával, protože chceme jít na véču a ještě musím odvést Matese k moji mamce 🙂
tak Jusťa teď tak týden kadí snad 5x denně 😨
a je pěkně protivná momentálně,odpoledne spí tak už jen 45 minut a pak už od pěti do šesti je ukňouraná

jojo, dostali 😝 Teď už nás ta sranda nemine 😀 Dokonce jsme pozvaní i ke stolu
Liduš a ty jsi předtím neměla sklokeramickou desku?