icon

Přes týden bez taťky 😞 Máte to některá?

elidule
5. dub 2010

Ahoj maminky,těhulky i snažilky,máte to některá taky tak? V pondělí odjezd,v pátek příjezd ☹ Jak je venku ošklivo,sedím doma a nemám si s kým popovídat.Přidá se některá 🙂 .............. doufám 🙂

elidule
autor
8. čer 2010

holky,já si to píšu 😀 třeba mi zbyde na čokoládu 😀
ne Radu nejel,řek že se na to může vys.. jsme se pak oba báli,že pošle nějakou sms mě 😀 ale asi se ovládla
Jani,já ani nevím,jestli mají zájem,já to ani nechci,tchyně se neumí ovládat a já nechci,aby se před Justýnou předváděla a křičela a nadávala,jak to má ve zvyku a já jsem taky ráda,že se na to už nemusím koukat. Ona,co se tak ke mě doneslo, všude po vesnici brečí u každýho,že se nevídá s vnučkou,ale nikdy sama na návštěvu nepřijela,to by musel pro ni synáček zajet a pak jí odvézt domů zase 😝 ale jsem ráda,že se znovunalezla se svojí dcerou,tak může jezdit k ní a mě ať dá pokoj 🙂

elidule
autor
8. čer 2010

Sebi,to je ten přístroj na tu limošku,co teďkon běží v telce?

janulle22
8. čer 2010

eli jde videt, ze ti to nevadi... 🙂 a to je dobre... 😉 lepsi nez to co popisujes, tak at nejezdi vibec... 🙂

seba
8. čer 2010

hele,Eli nemáme stejnou tchýni?? 😝 😀 taky všude vykládá,jak jí vnoučata chybí,ale nestaví se-má to daleko asi dvě minuty z práce

seba
8. čer 2010

jj,ten to je-tak prosím v nerezu,jů?? 😅

elidule
autor
8. čer 2010

no už je mi tak líp, co bydlíme dál od ní a co jsme si to s manžou nedávno vyříkali,tářil se,že mě chápe a nehrotí nic a on si z mámy nic nedělá, buď telefonuje s tátou,aby věděl,jak se mu daří,nebo tam jede a jak si sedne k tátovi a začnou kecat,tak se ona zvedá a uraženě odchází trucovat do ložnice 😀 tak mají prej chlapi obývák pro sebe a nikdo jim do toho nekrafe a on když se pak zvedne,že už jede domů a chce se s ní aspoň rozloučit a otevře k ní dveře,ona začne ječet,že nemá syna a podobný bláboly,tak jen mávne rukou a jede k nám a je to 😀 😀 ale stejně,já mít takovou mámu bláznivou .... 😅

elidule
autor
8. čer 2010

Sebi 😀 máš ho mít ........... ale holky,ten milion by fakt bodnul
když jsem byla malá,věřila jsem v existenci Arabelina prstenu,čemu mám věřit teď? 😀 už jenom těm stíracím losům 😀

elidule
autor
8. čer 2010

Sebi,ta moje tvrdí,že nemá na bus 😀 ale za Evu a Vaška už utratila tolik důchodů 😀

elidule
autor
8. čer 2010

kolik vůbec stojí ten aparát limonádovej?

elidule
autor
8. čer 2010

a do toho se kupujou nějaký směsi na ochucení?

janulle22
8. čer 2010

eli 😀 😀 vidim ze taska Evi a Vaska se ujima vsude 😀

janulle22
8. čer 2010

holky delaly jste nekd ys marcipanem?
kde ho koupit a jak se s nim dela?

lamarika
8. čer 2010

koupit by jsi ho měla třeba v inersparu, ale jak se s ním dělá přesně nevím. Vím jen, že bys to měla rozválet jako klasický těsto

elidule
autor
8. čer 2010

no Jani,ale ona je blázen do nich,její příbuzná se s nima osobně zná a jezdí s nima na každý vystoupení snad ´, ona je taky v důchodu a je v nějakým klubu důchodců a pronajímají si bus a všude za nima jezděj,jak fanoušci za Spartou 😀 😀 a jednou jí tam vzala a už to byla láska na celý zbytek života 😀 a sedí v první řadě a po vystoupení se s nima může obejmout a tak 😉 😀

elidule
autor
8. čer 2010

ne ne,marcipán nebrat,marcipán nepapkáme 😀

lamarika
8. čer 2010

mňam, mňam marcipán. . . fuj fuj Eva a Vašek 😝

elidule
autor
8. čer 2010

Radu s tím interspárem jsi mi připomněla,že jsem tam dneska byla a musela jsem projít podzemními garážemi,protože jinak bych musela jít dlouhou obklikou neb jedním úsekem nevede chodník a došla jsem k eskalátoru a jezdil jen jeden a to dolů a ten druhej nejezdil,už se to párkrát stalo,tak jsem to po tom pásu prostě vyšlapala pěšky nahoru a tam byla cedulka,že se nemá na něj vstupovat,nebezpečí úrazu,jsem si říkala,proč to nedali i dolů,to bych to raději obešla než abych riskovala,že se něco stane, plno lidí šlo za mnou 😀 jak za matkou husou,kdyby se něco stalo,ty by mě proklínali asi 😅

elidule
autor
8. čer 2010

Eva a Vašek - to je takovej fenomén,by vydali na samostatnou debatu 😀

lamarika
8. čer 2010

Docela šprímaři 😀 To je jak v těch blbejch vtipách 😉

lamarika
8. čer 2010

Myslím, že taková debata tu určo je 😎

janulle22
8. čer 2010

eli laska az za hrob jo? 😀 😀 tak to je ftipny...
ty teda dneska perlis 😀
ja ho taky nejim, ale nasla jsem na mmb recept na lehkej dort, tak by jsem rada vedela co s nim... 😀
ja potrebuju vytvorit masinku a vagonky... 😀 to valenim asi nebude... 😀

lamarika
8. čer 2010

hmmm. . . že by nějaká forma 😀

janulle22
8. čer 2010

to asi nee, to rucne strucne, ale bude to booooooj 😀

elidule
autor
8. čer 2010

Jani,to tě obdivuju, já bych ho raději objednala u cukráře 😅 nechtěla bych,aby všichni pak hádali,co že to vlastně je 😀

elidule
autor
8. čer 2010

Radu,nevím,co by se mohlo stát,asi že by se rozjel? 😅

elidule
autor
8. čer 2010

a byla jsem v kiku a tam měli takový horko nechutný a vydejcháno,jsem litovala ty prodavačky chuděry,spocený až za ušima

elidule
autor
8. čer 2010

a když jsem se tak rozkecala: taky jsem byla na poště a dva chlapíci tam něco kutili kolem dvěří a na prazích měli kartonový cedule s nápisama "překročit" jsem opravdu nevěděla,jak to mám s tím kočárem udělat,tak jsem jim to přejela 😀 😀 ale nic neřekli,tak snad jsem něco nezpůsobila

elidule
autor
8. čer 2010

můžu dát malý do pokojíku ten blbinec do zásuvky proti komárům? některý se nemají dávat prej na noc a mě se nechce to študovat 😅

janulle22
8. čer 2010

hihi eli ty trpis samomluvou...? 😀 😀 😀
eli to je jen piskot a nejakej krem polity bilou cokoladou a a hnedou nakreslene koleje a na nich stoji vlacek kolecka ma z lentilek a vagonky naplnene gumovema medvidkama, tak to snad zvladnu a nebude nikdo nic hadat... 😀 😀

janulle22
8. čer 2010

ja se na to ptala, tak mi rekli, ze mam hodne vetrat a pred spanim to vytahnout...

Strana