icon

Přes týden bez taťky 😞 Máte to některá?

elidule
5. dub 2010

Ahoj maminky,těhulky i snažilky,máte to některá taky tak? V pondělí odjezd,v pátek příjezd ☹ Jak je venku ošklivo,sedím doma a nemám si s kým popovídat.Přidá se některá 🙂 .............. doufám 🙂

janulle22
17. črc 2010

@elidule eli nelekli se... teda aspon doufam... 😅 😀 teda to jsi bezela jak drak co? 😀 njn mame tu nejlepsi kondicku... 😀
orej chlupy vidim i bez bryli 😀 😀 ty se borka...

elidule
autor
17. črc 2010

😀 😀 😀
když já jsem tak líná na to holení, vždycky zasáhnu, až když není zbytí 😅 😀
začít utíkat není až takovej problém - horší je zastavit to rozvlněný tělo potom 😲 😀 😀
chtělo by to cvičit ............. 🙄 co si budu namlouvat

janulle22
17. črc 2010

@elidule eli tak budem cvicit spolu... 😉 taky bych to potrebovala aspon zpevnit... 😀 taky mam problem zastavit to telo... 😀

elidule
autor
17. črc 2010

přemýšlím o nějakým cvičícím stroji, ale nemám nějak představu 😒 hlavně, aby to nezabralo moc místa 😅

janulle22
17. črc 2010

no nejlepsi je asi orbitrek ale ten moc skladnej neni... 😒 ja mam rotoped doma, ale ma ho jako vesak... 😀 ale mam nejake dvd s aerobikem tak na to asi hupsnu zase 🙂 kdybych to aspon vydrzela dlouho... ale ja to vydrzim max tyden ☹

denisa31
17. črc 2010

hezký večer, teda vy mě bavíte, bobr, kanec.... 😀 😀 😀
jsem viděla v sobotu sestřenky 3měs malýho, jsou ty miminka krásný, taky bych ho brala, ale jště radši počkáme 😉

u nás ''na západě'' už druhou noc leje, snad už se taky chladíte 🙂

janulle22
18. črc 2010

bre ranko devcata ...
tak bourka byla pekna obcas supa, ale vetsinou se to dalo prezit... 😉 blyskalo se dlouho do noci ale tak kraaaaaaaaasne se spalo to byla uplna parada... 😵 😵 je tam teda pod mrakem ale prijemne chladno... uvidime odpoledne a pojedem asi do zoo 😉

elidule
autor
18. črc 2010

dobrý ráno 🙂 tady taky v noci pršelo, je to super to ochlazení, ale prej zase přijdou vedra 😖
a není nějakej skládací orbitrek? 😀 já mám na dvd pilates a taky aerobic, měla bych ho taky oprášit a pustit 😅
Deni, taky si brzo pochovám miminko, dvouměsíčního chlapečka, tak se těším 🙂 uvidím, co t udělá se mnou 😀

janulle22
18. črc 2010

@elidule eli o skladnym orbitreku nevim teda... 😅 ale to neznamena ze neexistuje je mozne ze jo... 😉 tak jsem se koukala na zoo v olmiku a vlezky je pro nas 3 za 230kc... 😝 solidni...

elidule
autor
18. črc 2010

napíšu ježíškovi asi, ať to vymyslí 🙂
my pojedem do Liberce do zoo při nejbližší příležitosti, ani nevím, jaký je tam vstupný, ale stejně se to pak vyšplhá - to je pití nějakej ten párek v rohlíku a podobně 😅

janulle22
18. črc 2010

@elidule nejakou pamatku a je to hned... 😀 tam bych se taky jela podivat treba me tam tata vyveze... 😀 a taky pojedem do dinoparku ve vyskove.. 🙂
dostali jsme penize k narokam tak asi pojedem do globu do citycka a neco hezkeho si na sebe poridime...a nebo olympie... 😀

elidule
autor
18. črc 2010

no právě a když já taky kolikrát musím koupit úplnou hovadinu na tom vejletě 😠 ............. 😀
kámoš byl s rodinou v dinoparku v Plzni a tam říkal, že byl zklamanej, že čekal víc, ale co na to děti, to mi neřekl 😅 těm se to možná líbilo 🙂

janulle22
18. črc 2010

@elidule tak ja jsem taky nebyla nadsena z toho Vyskova, ale malymu se tam libilo a to je hlavni...dovezli jsme z tama dinosaura a takovou kulicku co s tuknes o stul a sviti a sama se kutali... 😉 uklizim a uz me to sere... porad dokolecka dokola... 🙄 😝

elidule
autor
18. črc 2010

my jsme dostali od babči taky takovou kuličku, vypadá to jako velká hopsakoule a jsou tam nějaký blejskavý hajzlíky a pak se ještě nárazem rozbliká, Justýna si jí hází dopředu a pak se za ní plazí 😀 ale musí si jí kutálet sama teda 😀
tak se na to vyprdni 🙂
my až dneska odpoledne dorazíme domů, tak se musí vysát a dám něco prát, jinak nic

janulle22
18. črc 2010

no ja peru uklidila jsem kuchyn a jeste vysaju a seru na to.. ja nechapu ze kdyz je tata doma, ze mame doma vetsi bordel nez jen s adou... a on sedi a nic ... jsem mu rekla at umyje naceni a on umyl neco a pak sedel u telky pac tam je masch 😠 😀 tak sem si tu kuchyn udelala sama a vim, ze po nem nic nebudu uz chtet...co si neudelam sama to nemam... 😀

denisa31
18. črc 2010

u nás je to stejný jak je doma, tak je všude bordel 😝

mila01
18. črc 2010

no to mě taky sejří, chodím a uklízím ještě po něm 😝 ale když mu řeknu, udělá, akorát u nádobí se dost cuká 😀 to asi fakt nesnáší, jinak pomůže se vším ostatním, ale je fakt, že jsem ho jednou poprosila, ať pověsí prádlo a od tý doby raději sama 😀 😀

janulle22
18. črc 2010

@mila01 ???? 😀 😀
jedem do globusu... 😵 treba tam neco hezkeho potkam... 😉 no velrybu

elidule
autor
18. črc 2010

jééééé holky 😀 ona na tomhle pc byla přihlášená švagrová a já si toho nevšimla ale jsem to pořád jáááááááááá 😅 😀 😀

elidule
autor
18. črc 2010

já chci taky něco hezkýho koupit 😢

janulle22
18. črc 2010

tak sme doma a su nastvana... jednak sem si nic nekoupila a jeste vybiram malymu kartacek a zubni pastu a jdu je hledat kde sou tak chodim po obchode par veci po rukach a nemuzu je najit a chodim a chodim a podivam se ke kasam a oni uz cekaj tam tak sem jebla nakup zpatky a sla pres informace pryc... 😖 ze malj chtel curat tak teda sli ke kase... rikam no musite jak stado...jak kdyby nemohl jit jen on s nim sam...

seba
18. črc 2010

Ahojky,tak už jsme doma.Chaloupka to je hezká,bohužel nám neříká pane-ale sestřenka nás tam v úterý vezme na celý den 😉 Sebík už spinká a tatík taky 😀

seba
18. črc 2010

já se chystám zítra na úklid a na žehlení 😝 😝 😝

janulle22
18. črc 2010

me praskne lebkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😢 😢 😢 😢 😢 😢

elidule
autor
18. črc 2010

Jani, jak tooo? 😖 😨

Sebi, máš vzrušující program 😝 ......... žel taky mě to čeká, ale hned zítra ne e 😅

janulle22
18. črc 2010

@elidule vubec netusim... co sjme dojeli z olmika tak trpim na chvilu sem si lehla a nepomohlo tak jsem si vzala brufen a taky to nezabira... 😢 mozna je to tim, ze cekam na kramky... no zatim to nevypada ze by meli dojit... uvidimie rano...

janulle22
18. črc 2010

zeny dobrou noc, jdem se nalozit do vany a pak............................. spaaaaaaaaaat.... 😀 co jste si myslely jakoooo 😀 😝

seba
19. črc 2010

Ahojky-u nás opět Seba v noci řádil 😠 ,tak doufám,že bude dopo hezky spát a já všechno naplánovaný stihnu.Za chvíli razíme do krámu-mám to přes silnici 😉
Jani jak hlava?Pomohl spánek nebo to druhý??? 😀

janulle22
19. črc 2010

dobre ranko...

@seba sebi asi pomohla vana plne peny... 😵 tak snad se ti to povede... 🙂 ale ja bych byla radeji kdyby se mi to nepovedlo byt na tvem miste... 😀
my se nasnidame a valime do tesca a k nasim ostrihat tatu a snad uz konecne dosla materska.... 🙄 a snad si koupim nejake rifleeeee 😠

seba
19. črc 2010

Jani-ty ještě nemáš mateřskou-já už čekám na tu další ☹
Já potřebuju do DM,ale nechce se mi pěšo-tak pošlu tatíka-malýmu dochází sunar a potřebuju pro něj aspoń tři skleničky s papů,včera na chalupě dojedl poslední

Strana