icon

Přes týden bez taťky 😞 Máte to některá?

elidule
5. dub 2010

Ahoj maminky,těhulky i snažilky,máte to některá taky tak? V pondělí odjezd,v pátek příjezd ☹ Jak je venku ošklivo,sedím doma a nemám si s kým popovídat.Přidá se některá 🙂 .............. doufám 🙂

seba
14. zář 2010

Já si taky užívám klidu a čtu si 😀

janulle22
14. zář 2010

@elidule no ani né čeče... ☹ se probral a tak že ho dám lehnout do postele a odejdu, dojdu do obyváku a poblil celou postel is kobercem... ☹ tak sem to uklidila, dala prat, prevlikla ho... lehl si do sedacky zabral, vzbudil se a ze chce pochovat, tak jsem si ho vzala a zase... nestihli jsme do koupelky, takze cela vana z venci poblinkana... ☹ říká, že ho bolí bříško... ☹

elidule
autor
14. zář 2010

@janulle22 😖 ☹ z čeho to může mít chudáček

janulle22
14. zář 2010

@elidule právě že nevím, nejedl nic co by předtím neměl... 😒 říká, že ho bolí bříško, nohy, záda a jen leží, je takovej klidnej... už neblinkal... ale pro jistotu sjedem k dr...

seba
14. zář 2010

Jani raději zajeď a a´t to máte ok-rdžíme palečky 😉

elidule
autor
14. zář 2010

@janulle22 ať to není nic vážnějšího

janulle22
14. zář 2010

tak má i zvýšenou teplotu už... ☹ každou chvílou přijede babča z práce tak se oblečem a pojedem, dneska je tam dr do 6 tak nemusíme čekat do zítřka, aspon něco... dekuji holky... 😉

janulle22
14. zář 2010

tak jsme doma, u dr jsme moc nedozvěděli, jen že mu škrundá v břuchu... krk ma jednu mandlu červenou, ale zatím je to prý v začátku a že neví jestli z toho nebude angína a atb... ☹ tak mi dala nějaké pití aby se mu vrátili nejaky cosi.. 😀 aby proste nebyl dehydrovanej...
tak jsem doma do školy nejdu a snad to bude v pohodě...

seba
14. zář 2010

Tak to je fajn,že to není nic vážnýho 😉 a už mu je líp?
My dorazili z fočusu,celou dobu mrňalo 😒 malej jak prase,už prolít vanou a leží 😵

janulle22
14. zář 2010

@seba no tak jako jo, už i chodí, ale byli jsme za mamou v praci a jindy se mu tam libi, toci pivo a tak... a tedka chtel jet hned dom... ☹ dává si sušenky tak pak povali do pelecha...dneska spi se mnou tak snad nebudem malovat loznicu, ale už pak nezvracel... 😀 tak snad se mu to rozjede jako angina a ne jako střevní chřipka... 😒

elidule
autor
14. zář 2010

angína by mě nenapadla teda 😖 ,ale hlavně, že už je líp nebo brzo bude 🙂

tady se už spí

janulle22
14. zář 2010

@seba fočusu co to je? ty se máš, že už ti díte hajá, já už se těší až to moje vytuhne...
dneska asi taky pujdu s kamoškama slípkama... 😀

janulle22
14. zář 2010

@elidule t není jako zvracením, ale tím, že má kašel rýmu a červenou mandli... to zvracení se vyskytuje i u angíny právě, tak neví jestli to bude angína nebo střevní...

elidule
autor
14. zář 2010

no střevní chřipka mě napadla taky nebo taková nějaká viroza prostě, ale to by asi i měl průjem? nebo to není vždycky podmínkou?

elidule
autor
14. zář 2010

@janulle22 no vidíš, to jo vlastně, ale je fakt, že když je kašel dávivej nebo je moc hlenů, tak se pak zvrací 😒

elidule
autor
14. zář 2010

tak snad bude noc ok 🙂

seba
14. zář 2010

Jani,Sára taky minule před angínou zvracela a já ji ještě vynadala,že si přeplácala žaludek ☹
Fočus-fotbal 😉

janulle22
14. zář 2010

@elidule věršinou je obojí... ale my sme zvraceli jen 2x a pak v pohodě... tak nevím čím to mohlo být...
@seba nestraš... ☹ já nechci angínu...

elidule
autor
14. zář 2010

já měla angínu jednou v životě jako dítě a hrůza, nepřeju nikomu, doufám, že se vám vyhne

janulle22
14. zář 2010

@elidule já ju měla každej rok... 😝 takže supr... 😀 no snad to nebude vůbec nic...
nějak se nudím... nevím co mám dělat... když je táta doma, tak je tu tak živo, když není je tu mrtvo, nuda, sěs běs... 😀
co tak děláte o večerech?

elidule
autor
14. zář 2010

@janulle22 já čumím jenom 😀 nejsem nějak ničeho schopná 😀 většinou si vyberu knížku, podržím v ruce a pak ji zase odložím 🙄 😀

seba
14. zář 2010

Já většinou čumím na tv a k tomu čtu 😉
Dneska čtu a nalila jsem si na oslavu dvojku moravskýho 😉

janulle22
14. zář 2010

@seba co oslavuješ?

janulle22
14. zář 2010

@elidule 😀 😀 to se asi hodně dozvíš co?

elidule
autor
14. zář 2010

@seba to já bych se nesoustředila asi, já i na učení kdysíííí dávnooo 😀 potřebovala klid a ticho

elidule
autor
14. zář 2010

@janulle22 jo jo, moje mozková kapacita klesá a klesá ............. a klesá 😝 nedoplňuju ničím
a to mám takových nových knih 😠 ..... tak třeba v důchodu? 😀

elidule
autor
14. zář 2010

jenže moje generace se důchodu vlastně ani asi nedočká, tak v tomhle období taky nic 😀

elidule
autor
14. zář 2010

a rychle mě zaražte!!!! jinak si jdu udělat krupicovou kaši 😲 😝

seba
14. zář 2010

Lidu-dobrou chuť 😀
Jani zítra mám půlkulatiny ☹ už budu mít do důchodu o trochu blíž 😀

janulle22
14. zář 2010

@seba ty máš zééétra narozeniny? kolik? jinak abych nezapomněla, tak vše nej, zdravíčko, štěstíčko, lásku ať jsou děti hodné a jste spokojená a štastná rodinak... 😵 😵

@elidule tak přeji dobrou chuť 😀 😀

Strana