Přes týden bez taťky 😞 Máte to některá?
Ahoj maminky,těhulky i snažilky,máte to některá taky tak? V pondělí odjezd,v pátek příjezd ☹ Jak je venku ošklivo,sedím doma a nemám si s kým popovídat.Přidá se některá 🙂 .............. doufám 🙂
@jiitkka ty strie,říkala mi moje doktorka,jsou prej dědičný,ať se mažeš čímkoliv od sádla až po nejdražší krém,tak je to naprd 😒
tak já břicho neukazovala nikdy ani před tím,tak mi to neva a už jsou vybledlý ty jizvičky 🙂
@janulle22 tak to gratuluju k novýmu "členu rodiny" 🙂 ......... já chci takýý nový autoo 😀 nebo klidně ten balík peněz 😀 jééé,taky bych utrácela - to by byly Vánoce po Onasisovsku 😀 😀
@seba tak to bych nevěděla ani náhodou - ale pamatuju si taky jednu: červený kurníček,plný bílých slepiček 😀
@elidule no nic s tím nenaděláme, je to úděl nás těhulí a mamin 😉 Co by jsme pro ty drobečky neudělaly že 😉 Hlavně aby si toho vážili i ty naši chlapáci!! Osobně si myslím, že si 100%ně nedokážou představit co všechno žena v těhu zažívá, co se děje s jejím těle, i následná péče o miminko až dospělé dítko..
Dobré ránko 😉 Sebík vstával v pět 😠 tak to asi pak zalomím s ním.
Jitu-chlapi si to určitě neumí představit 🤐 já teda břicho vystavuju na plovc,strie tam moc nemám,ale ještě stále tam jsou občas k najití-hlavně když jsem si píchla inj do nich,tak se rozestoupily 😠 😠
ahojda, tak včera večer jsem myslela, že už jedu do nemocnice...3x za sebou děsný křeče, tvrdnutí břicha, že sem musela okamžitě chodit, nešlo ani náhodou sedět... no děs! Pak jsem usla a ok... Dnes ráno opět záda a s tím tvrdnutím jsem jelen... tak divně se to břicho stahuje, že pokud by to bylo "ono" tak nemám šanci to poznat! Jinak jsem usla okolo půl2 ráno a chtěla jsem se řádně vyspat a v půl9 mi vola Martas a prej "co chrápeš, vstávej" 😀 no kopla bych ho...takže tu teďka mžhourám a jsem na odpis...
tak tchýně odešla dřív,než měla v plánu,ale dobrý,docela jsme probraly některý věci,o kterých jsme obě asi nechtěly mluvit - trochu se pročistil vzduch .............. a přinesla mi lahev vína,tak dobrý 😀
@seba tak to já se nevyspím ani,když je táta doma a ráno může zabavit malou,abych si ještě schrupla 😖 dělaj takovej bordel,že v tom spát nejde 😀
@jiitkka to je dobrák,co? 😀 běž se ještě natáhnout 🙂
@elidule to u nás se zas normálně bavíme...ale mě sere tolik věcí, že až jednou bouchnu,tak bude zle... Hrozně se nám snaží organizovat život. Jo pomáhá, to nemůžu říct - jak tu byla a pomáhala mi rovnat věci ještě ze stěhování, když řeknu k dr.že potřebuju tak mě odveze...ale co je moc je moc. A to její jak máme žít,apod... 😠 No já dělám knedlíky plněné uzeným a najím se a padnu 😀 U nás přes noc nasněžilo malonko, ale už to slejzá zase. No kdyby byl sníh jako ráno,tak by to bylo super takhle celou zimu 😀
tak holky mám chvilinku klidek... 😝
ráno jsme spouzeli po Ol nechali jsme 6000 za zimni pneu 😝 hnus... pak jsme jeli do globu, tak jsme si koupila věneček a budu dělat adventní věnec...strašně se mi líbí z tamponku na chicht, tak menší změna... a na stůl udělám svícen 😵 jsem letos jakási aktivní 😀
ted jsme dorazili ze školky a půjdu chystat Honzovi jídlo, už dneska jede... 😖 bolí mě lebka a mám kopr 😝
jak se máte vy?
eli dobrý že jste s tchynkou vyříkaly aspon máte klid na duši... 🙂
no,je ještě plno věcí,co bysme potřebovaly probrat,ale asi to necháme vyšumět a budeme rády,že se sneseme a můžeme normálně komunikovat 🙂
byly jsme s malou venku,ale jí se teď poslední dobou venku vůbec nelíbí a vydržíme tam tak půl hodiny a už řve nebo se vzteká,všechno zahazuje,rukavice,čepici rve i s vlasama 😠
udělám si k večeři květák smaženej,mám na něj chuť
http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=5464 třeba takhle, ale je víc možností... 😉
tak jsem vyžehlila tu kopu prádla co tu byla a zas vyprala 3 pračky... 😝 bolí mě hlava a je mi nějak šoufl od žaludku... 😝
bud ráda, že je to aspon tak jak to je a jestli spolu dokážete komunikovat na lepší úrrovni než jindy, tak je to o to lepší... 😉
dnesk aje na nově krásnej film už to nějaký rok máme na dvd, ale ráda se na to dycky podívám... 😉
@janulle22 to je hezký 🙂 že to někoho napadne vůbec 😅 já zřejmě nejsem vůbec tvořivá ☹
ten film jsem už taky viděla,je odpočinkovej s dobrýmkoncem,to je hlavní 🙂
nesnědla jsi něco blbýho? 😖
no,já doufám,že se to s tchýní obrací na dobrou cestu,sice to trvalo dost dlouho,ale tak hlavně,že jo 😅 😀
@elidule ahojky... no nevím asi jsme neco snedli pač bolelo bricho a hlava i Honzu...no už je mi dobře...sice né úplně ale aspon se dá fungovat, večer jsem byla mrtvá... ani telku jsem nezapla a šla spát hned v 8 ani nevím jak usl malej... 😀 ten věněc je strašně hezkej... 😉 budu ho dělat do červena... 😉 tak uvidíme...hihi... no lepší ted s tou tchynkou nez nikdy... 😉
jinak přeji krásné ránko... 🙂 u nas bez sněhu a zima a fouká... 😝
Dobré ráno, já už se fakt zblázním!!!! Od 5h jsem vzhůru, chytnul mě zub, ale tak hrozně, jak dlouho ne!! Takže jsem oteklá,naprosto nevyspalá, s hubou zkřivenou a to mám dneska focení-bomba! Nejradši bych se na to vy*rala . Bolí to jak čert!! Mě už to fakt nepřijde normální, že se furt něco musí dít a už mě to silně nebaví!!!
Alespoň vy ať máte pěkný den!
http://www.prozeny.cz/magazin/bydleni-a-zahrada...
dobrej článek, vezmu si ho k srdc... 🙂 dneska jdu na okna , výzdobu a běžný úklid 😝
tak tak všeobecně uklízím,a le příjde mi, že je tu pořád bordel... 😝 chodím od ničeho k ničemu... 😀 udělali jsme si disco malej pařil jak oživot... 😀 jsem nic neudělala a jen se chlámala... 😀 jsem samo tančila s ním a on mi říká: mamí proč třepeš tou prdelou... 😅 😀 😀 je s ním veselo... 🙂
@janulle22 jsem začla číst ten článek a asi se nebudu držet žádný z rad tam napsaný 😀 ale je to dokonale zorganizovaný - možná příští rok 😀
ale s tím pravidlem, že jak dva roky na sebe něco nevezmu,už to nevezmu nikdy,já nevím .......... pořád doufám že jo 😀 😀
to by si Áda zatrsal s naší Justýnou,když pustím očko,tak naběhne k telce a začne se vlnit taky (naštěstí mě ještě nekomentuje 😀 )
@jiitkka zase něco! 😒 tak ať brzo přestane bolet
tak já ty okna stejně budu dělat po tmě 😀 😀 ted jsme vylezli s adou z pelecha.. 😅 😅 ale seru na to, dneksa to udělám stuj co stůj... 😀 zítra nic nedělám, jen se učit do školy...
Ahojky,tak my máme tatíka celý víkend doma-teda teď jsem ho propustila na pivko.Předělávali jsme obývák,aby prcek měl víc místa na hračky,pak vyjeli se Sárou na nákupy a pak jsme vysávali-všude i za gaučem atd 😝
Tatík koupil Sebíkovi k narozkám tahač na auta a co myslíte-nejvíc si s ním hrál on 😀 😀 😀 dneska jsme oběma dali po dvou menších dárkách a příští víkend dostanou od nás každý jeden velký 😵 😵
ahoj maminy 🙂 Tak focení nádhera 🙂 😵 Supr atmosféra, fotografka moc milá, nasmáli jsme se a i jsme se jí líbili, že prej ikdyž jsem platila 50fotek, tak z 380 co nafotila vymaže rozmazané+tam kde mrkám a zbytek upraví co bude potřeba a vše pošle na CD, takže okolo cca 200fotek 🙂 To je supr!!! Pak jsme byly na jídle, nakoupit, na hřbitově a doma jsem padla uplně neuvěřitelně. Břicho moc rozbolelo.. no po takovém, chození, na focení svlíkání+oblékání...a zub bolel,ale malonko polevil,cítím ho ale jde to. No ale zubař si mi nevyhne... :-P
Posílám foto z focení co mám prvních 5ukázek, snad se budou líbit a nevadí že je sem dávám. Třeba rádi kouknete 🙂 Na některých se zapojili tatínek, alespoň rukama 🙂

@elidule no to já na zadku a stehnech mám strie jako hrom... a to i přesto, že jsem tam nepřibrala a i na bocích mám malonko a prsou... Ale já říká, že je to uplně jedno a to fakt je!! Priorita je zdraví malého a hlavně,aby ve mě zůstal alespoň do 35tt!! No co teda nchi,aby mi poprsakal břicho,to fakt ne-e...ale taky to neovlivním. Mamka moje ho popraskané má... 😖 No zatím jsem měla před 14dny nahoře 8kilo...tedka počítám,že budu mít tak 8,5-9kg, uvidím 😉 Však já si s tím nějak pak poradím 😵 A prsa uvidím, mám je o dvě čísla větší a snad už neporostou...nejsem na to zvyklá,ani se mi to nelíbí teda...a někteří známý když mě vidí po dlouhé době,tak mi na ně čuměj jak puci.. 😠 a někteří ještě nejsou vychovaní a řeknou,že mi něco vyrostlo krom břicha... 😠 No ale chci rozhodně kojit, ikdyby pak měly vypadat jakkoliv! 😉