icon

Přes týden bez taťky 😞 Máte to některá?

elidule
5. dub 2010

Ahoj maminky,těhulky i snažilky,máte to některá taky tak? V pondělí odjezd,v pátek příjezd ☹ Jak je venku ošklivo,sedím doma a nemám si s kým popovídat.Přidá se některá 🙂 .............. doufám 🙂

janulle22
21. dub 2010

tak kdo psal,ze tam byl?ax? 😅 😀 ja myslela, ze jsi to byla ty... 😀 tak asi ne ... no ja myslim, ze rodinne asi ne, ale za adu bych jeste nemala platit, vetsinou se plati od 3 let a to jeste nemamem

lamarika
21. dub 2010

jojo axi. Prosím tě Jani co to je balónek epino a jak a kdy se používá?

janulle22
21. dub 2010
lamarika
21. dub 2010

čoveče sice už jedno dítě mám, ale připadám si jak neználek. . .

janulle22
21. dub 2010

no ja to ani neznam, takze v pohode... 😀 ale ta cena je mazec... 😝
No nic tak ja valim spat, tak dobrou holky.. 😉

lamarika
21. dub 2010

dobrou noc, já ještě dokoukám na hause a jdu taky

janulle22
22. dub 2010

Dobre ranko devcata, od 6 se budim jak blba...jsem asi hold prespana... 😉 tak pani se gata libi, tak ji je posilam i s bundou... 😉 tak to jdu naxhystat a tata odpolko to hodi na postu.sem myslela, ze budeme met ty vcerejsi brambory i dnes na obed, ale nestacilo to, tak musim jit udelat spenatek...

elidule
autor
22. dub 2010

čuuus děvčata 🙂
já chci taky do zoo,vemte mě sebou 🙂 naposledy jsme byli ve Dvoře Králové a byla jsem strašně zklamaná a naštvaná ze záchodů 😅 zahrada celá rozlezlá,kilometry za zvířaty a cesta zpět stejná,záchody přeplněný nějakýma Ruskama,který i loktama odstrčily,ale že jsem už měla pupek a na záchod jsem fakt potřebovala,to je nezajímalo 😠

elidule
autor
22. dub 2010

Ale určitě v nejbližší době pojedem do 'Liberce i do botanický na kytičky 🙂
normálně ty naši sousedi jsou takový prasata - už dvakrát manžel ráno šel k autu,že pojede do práce a na autě odpadky a třeba i vylitý nápoje,už jsem mluvila s domácím,ne že bych udávala,ale hlásit se to muší 😀 jestli si je tady nechá v podnájmu,všichni slušný lidi mu odtud pak utečou 😒

elidule
autor
22. dub 2010

o tom balonku jsem taky četla a do druhýho díťata,až půjdeme,tak o něm taky uvažuju,prevence je prevence 😀

elidule
autor
22. dub 2010

holky,kdy jste začaly prckům třeba solit nebo jinak kořenit? nebo ještě vůbec? Adámek už ale určitě jo,že jo.
Jedna paní mi říkala,už jak jsem začala s příkrmy,že mám solit a dávat všechno koření,aby si malá zvykla,ale mě to nepřišlo zrovna dobrý solit v pěti měsících 😅

janulle22
22. dub 2010

no solit, ale jen z lehounka nam dr rekla az od roka... a s korenim jsem zacla asi od 2 let...ale minimalne... 😉 ted uz o malinko vic, ale nam to porad korenim jeste vic... 😀 ... ale solila jdem treba jen brambory, tedtoviny vubec.., a kdyz jsem delala kureci vyvar, tak sem sasovi oddelala malilinko posolila a nam to ochutila normalne.

janulle22
22. dub 2010

holky nenapada vas nejakej slogan na zubni pastu? mam vymyslet reklamu na a pasta a kartacek na zuby se lehce kresli 😀

janulle22
22. dub 2010

napadlo me zubni psta perlicka zoubky zari jak hvezdicka... 😀 je to blby?

elidule
autor
22. dub 2010

já si to myslela s tím solením,ta paní už od mala všechno
to je hezký,jen bych to zkrátila - zubní pasta perlička,zoubek jako perlička 🙂 co to dostáváte za úkoly? 😀 😀

elidule
autor
22. dub 2010

blbec 😠 zoubek jako hvězdička samozřejmě

elidule
autor
22. dub 2010

se zubní pastou perličkou,úsměv září hvězdičkou

elidule
autor
22. dub 2010

byly jsme na prochajdě a mám tak studený ruce
a byl jsme pro chleba v kauflandu a málem mě ušlapali důchodci 😅
navíc jsem potkala paní,kterou znám zřejmě z práce a tak jsme se bavily,moc milá opravdu,ale vůbec nevím, o koho vlastně jde 😅 😀 stává se vám to taky? málokdy se umím přiznat,že toho dotyčnýho neznám

janulle22
22. dub 2010

eli to je hezky... to pouziju, dekuji...🙂 jj stava se mi to... 😉 z toho si nic nedelej... dojel zase muj tata hlidat, tak jdu nakreslit tu zubni psatu 😀 pak vam to naskenuju,... 😉

elidule
autor
22. dub 2010

no pochlub se 🙂 já tady z mého umění raději zvěčňovat nic nebudu 😀

janulle22
22. dub 2010

no jako se zasmejes... je to jak od ditete ze skolky, ale co ukol splnen a 1

lamarika
22. dub 2010

ahoj holky, jsem tu

Liduš, tak já jsem se ohledně toho balónku včera do noci vzdělávala a už vím, že do něj rozhodně nepujdu a to z těhle důvodů:
Po tři týdny se každý den roztahuješ na 30 cm-jak dlouho ti pak asi trvá než se stáhneš?
Jsou jen výjimky, že maminy pak nemají problémy s únikem moči
Při sexu sice žádnej problém s jizvou, ale chlap se ztratí
Porodní asistenky to rozhodně nedoporučujou

Takže já budu cvičit klasicky poševní dno a ono se to nějak poddá

Jani slogánek krásnej, to tam máte i nějakou reklamku nebo co?

Jinak po o přijde hrnec a už přišli i šaty, ale ty si musím ještě odpo vyzvednout na poště. Taky mi dneska přijdou opravit ten sprcháč, tak už se tam i zavřu

janulle22
22. dub 2010

lami nee ale brali jsme cosi v psychologii jako o reklamaxh jak pusobi na cloveka a meli jsme vymyslet nejaky plagat... tak snad se ucitelka neposere smichy... 😀
lami a to se jako strci do vnitr a nagukujes? 😕 to zni hruzostrasne 😀 ja jsem dno nijka necvicila ani nevim jak a stejne jsem sla na cisare, tak budu doufat ze druhe bude taky cisarem... 😉
ted zas popisuju nemecky nas dum...chjooo sme snad caparti aby jsme museli delat D.U. 😠 😀

lamarika
22. dub 2010

My jsme tady všechny holky co byly na CR? 😀 To je teda dobrý. Strčíš si ten balónek dovnitř a napumpuješ ho na co nejvíc sneseš (většinou to bývá těch 30 cm) a jako by svíráš svěrače. Takhle asi 15 minut a na závěr ho vytlačíš. Takže jako by fingovanej porod hlavičky. Jako moc mě to nenadchlo. Těch proti je pořád celkem ještě dost a ta cena je taky teda katastrofální. . . A tohle je něco co bych teda použitý po nikom nevzala.

Čoveče a nejseš na základce 😀 😀 😀

lamarika
22. dub 2010

Bych měla strach, že vytlačím ven i to děcko nebo že si tím tak akorát vyvolám porod. . .

janulle22
22. dub 2010

no to tak to je teda sila... tak o to by jsem zajem nemela... 😅 zvlasli to v pohode jini tak my taky... 😀 a budu doufat, ze druhy bude cisarem...

lamarika
22. dub 2010

Ty jsi měla ten první na pohodu? Žádný problémy a ani tě dlouho nebolela jizva?

janulle22
22. dub 2010

lami jjj uplnebbez problemu, injekcce na od bolesti jsem mela asi jen 3 dny pak uz se to dalo vydzet... 😉 a jizva v pohode...zadnej problem...

elidule
autor
22. dub 2010

jéé tak to jsem nevěděla tohle,já myslela,že to nafukuješ po malinkejch kouskách a ne hnedka takhle a to mě nenapadlo,že pak budu mít ďouru jak do jeskyně 😅 😔 no a použitej bych teda nééé 😝

lamarika
22. dub 2010

Začínáš pomalu. Ze začátku zvládne š jen třeba 8 cm, ale pak se pořád roztahuješ a roztehuješ a až třeba na těch 30. Teď jsem se dokonce shrozila, protože zase čtu story okolo toho a dokonce některý maminky při tom praskaj-natrhnou si hráz. . . To je na můj vkus moc morbidní. Zvládli jsme CR, tak v nejhorším zvládnem i nějakej ten malej nástřih, ne? 😉 Já jsem si koupila olejíček na masírování hráze, tak to třeba pak pomůže

Strana