icon

Přes týden bez taťky 😞 Máte to některá?

elidule
5. dub 2010

Ahoj maminky,těhulky i snažilky,máte to některá taky tak? V pondělí odjezd,v pátek příjezd ☹ Jak je venku ošklivo,sedím doma a nemám si s kým popovídat.Přidá se některá 🙂 .............. doufám 🙂

elidule
autor
9. kvě 2010

no mě se ptej 😀 tam ta malba byla popraskaná a když se za to vzalo,tak to šlo až na panel 😝 takže to potřeli nějakým lepidlem,dali na to perlinku (to je taková síťka,co jsem koukala) a pak na to jde ten štuk a pak malba, ten štuk samotnej vlastně nevím co je,nějakej sajrajt prostě,aby se ta malba neloupala časem a nepraskala
akorát jsem viděla toho kámoše,jak štukoval a potil se u toho jak závodní kůň - asi to není nejjednodušší,ale trvalo mu to strašně dlouho,ale já tomu nerozumím,nejradši bych,aby bylo vše hotový,tak proto se mi zdá,že mu to šlo pomalu,asi mu křivdím 😅 😀
příští víkend se koupí plynovej sporák a zatímco,kámoš bude štukovat pokojíček,manža může budovat kuchyň - to je sobota,v neděli se může vymalovat pokojíček,ten další víkend si myslím položíme koberce a tu plovoučku,pak odpoledne si vezme mužík na starost cácoru a já umeju okna,zatím jen kuchňský a v pokojíčku a dáme záclony,pak už se můžem stěhovat,moc toho nemáme,stěhování zabere jednu sobotu a to v tom bytě už můžem bejt klidně a další věci dělat za pochodu,manža říká,ať se nestresuju,že se to zvládne 😒 ale čas je vymezenej na práci,kdy vše potřebný nakoupíme,to nevím 😀

elidule
autor
9. kvě 2010

no otevřeš okno a to vyčichne snad
mě do školy bavila hrozně jedna věc a to zakládání nových sešitů,jsem si ze začátku vedla takový přesný zápisky,ke konci sešitu to byla hrůza a s novým sešitem jsem si zase dala záležet 😀
my odpo nepůjdem nikam,už se schyluje k dešti 😠

jo a jak jsem šla na ten byt,tak je tam hroznej bordel,ty stěny oškrábaný,fuj a když to vidím,nenaplňuje mě to žádnou nadějí na včasný stěhování a pořád jen slyším: klíííííííd 😀 to se stihneeee!

elidule
autor
9. kvě 2010

popřejme si taky ke Dni matek 😀

musím připomenou manžovi,aby napsal mámě aspoň smsku,protože jak jí do večera nenapíše,spustí na něj lavinu výčitek,jak se o něj starala a i když neměli na chleba,jak mu dali poslední peníze na bus do školy,tím pádem je z manži to co je,nebýt její péče,nikdy by se o sebe nedokázal postarat .............. a nebo mu to nepřipomenu a ať si to vyžere od ní sám ........... stejně v tý výčitce bude zahrnuto i to,že kdyby neměl doma to co má,teda mě,myslel by pořád na svou maminku 😝

když jsme před třemi lety byli na dovče u moře,tak to vycházelo na tchýnin svátek a já ten den to měla poznamenaný a furt jsem si říkala,musíme jí napsat musíme jí napsat,samozřejmě že jsem na to odpoledne zapomněla a večer přišla muži smska: cizí lidi mi napíšou k svátku a ty,můj syn si na svou matku ani nevzpomeneš,to je vidět,jak jsi mi vděčný za vše,co jsem pro tebe udělala! .......... tak se jí synáček omluvil a dodatečně popřál,ale po návratu z dovči mu to stejně omlátila o hlavu a celý den prý proplakala!

elidule
autor
9. kvě 2010

to jsou romány,co tu píšu 😀

janulle22
9. kvě 2010

ekli tak ver manzovi treba ma jednou vyjimecnepravdu 😀 no ja myslela ze to stukovani je nahozeni nove zdi... 😅 ale podle toho jak to popisujes asi nee 😀 potrebovala by jsem taky oskrebat v predsini jsou tam urazeny rohy a tak... no 20 let se tu na to nesahlo... 😝 no tak to me taky baavilo... v maturitnich predmetech si davam zalezet porad, ale v osstatnich na to prdim... 😀 tak to mate jeste docela dost prace, je na prd,ze se na tom neda denne neco delat... 😖 tak ver, ze to stihnete... 😉 ja uz jsem opsala ucetko a mela bych se ucit na matiku, ale nechce se mi.. tak asi natru adovi ty trubky... teda pokud najdu tu barvu .... tady se vse hned ztrati 😠

janulle22
9. kvě 2010

jezisi eli a za co ji ma byt vdecny? to si ho porizovala aby on ji pral ke vsemu co existuje...? 🙄 toz toto by me nastvalo.. ja od nasich nedostala k anrozkam a ke svatku ani nepamatuju... 😢 sere me to, ale nebudujimt o omlacovat o hlavu... to neni jejich povinost... davaji malyu to jo.. ale me neboi honzovi davaji jen jeho strana... 😒 je mi to vuci honzovi trapny... 😅 sem uz ji rekla ze kdyz na me serou tak at, ale at daji aspon honzovi neco ze to vypada blbe kdyz mu nic nedaji... 😒 nesnasim byt za neco nekomu vdecna... 😠

elidule
autor
9. kvě 2010

nebo to píšu obráceně,nejdřív štuk,pak to lepidlo? 😅 a já nevím,je to fuk,každopádně to žere čas i prachy 😀
máte doma černou díru jak ve vesmíru,že se vám ztrácejí věci 😀 tady se naopak všechno hromadí,tady to ještě nějk koriguju,ale na baráku to byl děs,muž pořád: to nevyhazuj,to se může hodit,za chvilku by byl jak z toho filmu českýho,jak všechno sbíral,ježiš teď si nevzpomenu 😠 měl třeba deset holinek,ale všechny jen levý nebo plno vest,ale bez knoflíků 😀

elidule
autor
9. kvě 2010

no,my jsme se se všema v rodině dohodli,že jak se páru narodí děcko,na dospělí se sere 😀 všem nám to vyhovuje,stejně jsme nikdy nevěděli,co komu koupit 🙂
je to ježibaba děsná,já nechápu proč mu to všechno vyčítá,já jsem pro úctu k rodičům a pro vyjádření určitýho vděku,když něco dostaneš,ale ona mu vyčítá i věci,který mu pořídili,když byl ještě na základce 😕 a vůbec celý život mu vyčítaj,mě to rozčiluje,jeho to nechává úplně chladným 😒 asi mu to přijde normální

elidule
autor
9. kvě 2010

no a stejně,když se mě máma,zeptá,že něco malýho k vánocům nebo narozkám,tak stejně říkám že nic,ať koupí něco malý a je to

janulle22
9. kvě 2010

no jestli se tak da nazvat deda tak jo... 😀 neco koupoime a mu se to anjednou hrozne hodi, ale ze by to treba dokoupil nebo neco neeeee na co... 😠 😀 vzal si muj kybl na vytirani zeme a delal tam neco na podlahy je to cerny a nejde to dolu... ze by se aspon zeptal esi si ho muze vzit nebo teda koupit novej.. toneeee 😠

janulle22
9. kvě 2010

to vycitani taky nemam rada... ja jsem taky porad spatna... a jsem k hovnu, nula, proste nic...manza uz je asi zvykklej tak mu to mozna takneprijde kdyz v tom byl vychovavan... 😒

elidule
autor
9. kvě 2010

taky pěkný 😀 😝 co by kupoval,když najde u vás?

elidule
autor
9. kvě 2010

to by mě skolilo asi,kdybych to slyšela od vlastní mámy,od tchýně mě to přijde takový přirozený,že mi nadává 😀 😀 i když nemá důvod,si myslím,manža mohl dopadnout mnohem hůř 😀

elidule
autor
9. kvě 2010

ale ona ho kolikrát už poslala i do pr... a že se ho zříká a takový hnusoty a on to pouští jedním uchem tam a druhým zase ven

janulle22
9. kvě 2010

no ze jo...ale on si neuvedomuje spoustu veci... nebo spise mu je to jedno... rano odchazi do prace tak, ze o nem vime- mlati dverama ze nas vzbudi kolikrat i s adou a to jsem teda nepricetna... a kdyz mu babca rikala, ze dvere maji kliku a ze vchodovy musi zyvirat klicem(mame loznicu primo nad vchodovejma dverama) tak rekl ze ho to nezajima... 😠

janulle22
9. kvě 2010

eli aj myslim ze to nebylo poprve proto na to nijak nereaguje...

elidule
autor
9. kvě 2010

pěknej sobec teda 😒 bych ho taky párkrát vzbudila,aby věděl,jak je to nepříjemný

janulle22
9. kvě 2010

to on je...a honza je po nim... 😠

janulle22
9. kvě 2010

tak sme se narvali... 😵 ada papal sam, trocha sem mu pomahala, ale viceme to do pusy narval sam... 😉
holky ucte co nejdrive jist sam...ja to nedelala bojujem ted... 😒

denisa31
9. kvě 2010

hezkou neděli holky,
tady bylo včra tak krásně, jsme byli s malou celý odpoledne na hřišti.
Usnula mi až teď, si dělá co chce, to jsem zvědavá, v kolik se vyhrabeme ven!
Příbuzný neřešte, nebo se z toho zblázníte 😝 Ono to soužití se starší generací není jednoduchý, já bydlet s našima tak už jsem dávno v Dobřanech

janulle22
9. kvě 2010

deni tak ja bydlet s nasima nebo spise s mou mamou tak tu nejsem...ale s tchanovcema v pohode... 😉 tobe taky hezkjou nedeli...

holky vse nej k svatku at nam ti nasi rarasci delaji jen radost.... 😵

denisa31
9. kvě 2010

taky všechno nej 🙂
jo u nás s tchánovceme by to taky bývalo šlo, přece jen tam je větší odstup, i když co jsem četla v diskusi tchýně.....

janulle22
9. kvě 2010

deni to nesmis cist... 😀 kazda je jina... jen tam se sesly vsechny spatne... 😀 zalozime milujeme tchyne a bude nas tam taky mraky... 😉

denisa31
9. kvě 2010

já vim,že to člověk musí brát s rezevou, kolikrát si říkam, že mám aspoň svatej klid, že jsme sami, i když nědky je to taky na budku když by člověk zrovna potřeboval hlídání, někdy si připadám jak když máme s manžou Jolanku ve střídavý péči, ale co nadělám, holt si to společně vynahradíme až bude malá starší a bude moct pohlídat třeba brácha nebo kámoška

jani, kam jsi dávala na prodej ten nábytek? bych chtěla taky zkusit udat sedačku, která už se nám nehodí a znám jen Sbazar a Bazos

elidule
autor
9. kvě 2010

to jsem četla v Betynce: když vaše děti chtějí papat samy,třeba i rukama nechte je,rozvíjíte jejich osobnost 🙂 jednou mi malá hrábla do jídla a jak rychle jsem tu její osobnost potlačila 😀 ale asi to není od věci,tohle neodkládat
my jsme taky po obídku a hrajeme si 🙂
všechny tchýně nejsou špatný,to bysme jim křivdily - třeba moje švagrová má tchýni perfektní 😀

denisa31
9. kvě 2010

jo eli měla bys vymalováno hned

janulle22
9. kvě 2010

deni jeste jsem ju nikam nedala je to tchynky nabytek tak se musim poptat co by s tim chtela ona.. ale pokud prodat tak na ten bazos a nebo zkusit tu, nebo mmb, klidne sbazar... muzes to dat na vice msitech a pak se uvidi kde se ti ozvou nejdrive... 😉
jj eli nechat ja to neudelala a ted mame co delat aby se ot do skolky naucil... 😅 sem si porad rikala ze je malej... u druheho tak blba uz nebudu... 😠
takze nasu barvu jsem nenasla, ale tchynka mela nastesti koupenou na futra, tak sem si ju pujcila.... 😀 tak jdu mu to natrit, at je aspon tahle prkotinka hotova... 😉

elidule
autor
9. kvě 2010

no to je fakt 😀

elidule
autor
9. kvě 2010

jaký půjčila Jani,udělej to jako děda,jéé vy máte,tak to já už kupovat nebudu 😀 😀

denisa31
9. kvě 2010

no jo nechat, ale víš jak mi šel blbě banán z bílý zdi?? ale asi na tom něco bude

jani, k tý školce, tak u nás právě byly zápisy v únoru a do 14 dnů posílali rozhodnutí, to je blbý, že to ještě nevíte

tak já to zkusim na více místech, máme takovou krávu gauč a chtěla bych tu pro malou víc místa

Strana