Přešel někomu z vás tinnitus?

pampeliska11
23. únor 2018

Prosim jen pozitivni komentare... takove ze muj tata to ma uz 10 let mi prosim ani nepiste ✋😔 trapi me to 3 mesice a jen chci slyset, ze to nekomu skoncilo a vim, ze to pak taky zvladnu. Chodim ted k maserce tak uvidim. Je dobra. Uvolnuje me... udela dornovu metodu + mu dala dnes byliny na prokrveni.

jaya
23. únor 2018

@pampeliska11 Jo, muze presel. Mel to po pichani ucha a trvalo to par mesicu nez to preslo. On to teda mel spojene i s hluchotou a tak. Nakonec se nastesti vse vylecilo. Bohuzel to letite piskani je hodne o psychice. Clovek musi vyresit neco ve svem zivote a piskani zmizi.

pajina87
23. únor 2018

Můj muž to má také.. už delší čas.. ale jsou dny kdy to úplně vymizi a dny kdy je úplně na pěsti 😁 chodil na akupunkturu - nepomohlo, chodil na masáže- nepomohlo, bral i prášky na prokrveni-nepomohlo... řekli.mu že se s tim má naučit žít. Ale sám od sebe zjistil že když je v práci více stresu nebo je přepracován vždy je to zpět, nebo když má špatnou polohu ve spánku. Od ty doby co začal i pravidelné navštěvovat fitness se to dosti zlepšilo.

pajina87
Autor odpověď smazal
Zobraz
meesha
23. únor 2018

Nepresel :D ppzitivni? Zvyknes di ;)

missa111
23. únor 2018

Já uz ho mám skoro 20 let😁. Zvykneš si. Uz je to lepší. Vnimam to prakticky jen při stresu, nachlazení , nejhorší je při rýmě. Člověk to tak nějak vytěsní. Jinak cvičení zabírá, uvolneni krční páteře, celkove zlepšení postury. Taky jsem brala nějaké léky na prokrvení. U mne spise efekt placebo. Začlo to v pubertě a bylo to hrozný. Cele noci jsem neusla, pres den na budku.

missa111
23. únor 2018

Taky můžeš zkusit vyrovnat tlak v Eustachově trubici. vydechnout presnnos, který si držíš prsty, nafukovat balonky. To trochu pomáhá, když je to akutní.

ml0
23. únor 2018

Mě přešel. Trápil mě asi půl roku a po dornovce mě to právě přešlo. Občas když dýl necvičím nebo blbě ležím tak se to ještě vrátí, ale vždy jen max. na 2 hodiny. Na ušním mi nabízeli nějaký prášky, ale po kratší diskuzi sami přiznali, že neznají nikoho komu by to pomohlo, takže ty jsem nebrala. Ale měla jsem úplně bloklou krční páteř, takže bylo jasný, že je to od toho.

pavca1982
23. únor 2018

Co zkusit laser?

pampeliska11
autor
24. únor 2018

Prosim a mela jsi to taky nonstop ? Ze zacatku to v noci kolikrat utichlo aspon na par sekund. Dneska jsem ani nespala. Silene.. tak nevim jestli to neni z tech masazi jak me uvolnuje. Zada jsem mela samy uzel. 6. Jdu na dornovku

pampeliska11
autor
24. únor 2018

@pavca1982 jeste je brzo asi po 3 mesicih

pampeliska11
autor
24. únor 2018
pampeliska11
autor
24. únor 2018

@missa111 no vubec 😓

pampeliska11
autor
24. únor 2018

@missa111 no ja dneska ani nespala. Dost se mi to zesililo..uh jsem to brala ok.. slysela jsem to jen v tichu. Ale ted je to silene.. ale zase si rikam jestli to neni proto, ze to mam dostat. Teprve po druhe od porodu.. v noci me bolelo i bricho ale zatim nic.. ale mam tesne predtim

pampeliska11
autor
24. únor 2018

@jaya taky si myslim. Akurat prijit na to co 😕

pampeliska11
autor
24. únor 2018

@pajina87 taky zacnu behat asi. Ono male deti do tohk stres asi jen pridavaji

missa111
24. únor 2018

@pampeliska11 no ja ze začátku taky vůbec nespala. Bylo téměř nepřetržitě dnem i nocí. Mně to zacalo cca ve 13, na orl ze mbe udelalali prakticky blázna co si vymýšlí a nechce do školy. Ale ja kvůli nedostatku spánku byla úplně vyřízena, už i psychicky v prd... Časem jsem si našla nějaké figle jak si lehnout, to přetlakování .po par letech mne podrobně vyšetřili ja jinem pracovišti. Závěr mam na te straně zuzenou eustachovu tribici + ze to může byt od krční páteře. Taky je vhodné zajít k fyzioteraputovi co dělá Mojžíšovu metodu, můžou to být zablokována horni žebra. Cvičit dlohodobe jogu, pilates neco co posílí stred těla a vzprimy páteř, zlepší se prokrvení te oblastí.
Je to děs, kdo si nezkusil nemůže pochopit. Já třeba mesice spala pri televizy, abych to trochu přehlušila.

ajkan
24. únor 2018

Mě přešel po porodu. Asi dva roky jsem s tím bojovala a pak zmizel.

meesha
24. únor 2018

@missa111 jj, ja spim s jednim sluchatkem, prakticky porad. Cetla jsem kdesi, ze jsou ma to special nahravky, ale vic jsem se o to nezajimala.

pavca1982
24. únor 2018

@pampeliska11 tak jedině zkusit nějakou manipulaci

pampeliska11
autor
24. únor 2018

@ajkan a jake to bylo u tebe ? Sum piskani ? Mne huci v cele hlave plus piska v levem uchu.

pampeliska11
autor
24. únor 2018

@meesha a jak to je u tebe ? Mne piska v levem uchu. Uz i v pravrm ale slabe.. a hucj mi v cele hlave. Byly dny kdy to uz bylo dobre e ted asi 2 tydny strasny. Jako ze jsem mohla spat i fungovat pres den. Ted to slysim i pres televizi

pampeliska11
autor
24. únor 2018

Holky tak jste me uklidnili celkem... protoze kdyz jsem cetla. Ze kdyz to mas uz pres rok tak to nezmizi skoro me trefilo. Ale ja vim ze to dam. Je to jen zkouska do zivota. Skoda ze si ty deti nemohu plne uzit.

pampeliska11
autor
24. únor 2018
pajina87
24. únor 2018

@pampeliska11 a čím víc se člověk na to soustředí tak je to horší...ono to chce trošku více pohybu., nezatěžovat tolik tu krční páteř i když s malými dětmi to jde horko těžko. Ale aspoň trošku času pro sebe by si člověk najít mohl 😊

lenickakl
24. únor 2018

Já jsem to měla jen v těhotenství

meesha
24. únor 2018

@pampeliska11 no kdyz uz to slysim treba pres sprchu tak me to fakt stve, ale vetsinou jen v noci. Ja zburcovala pul baraku, udrzbare, co nam to jede pod bytem za kompresor. Pak jsme jeli na dovolenou, ja se rano vzbudila a slysela jsem-kompresor, me malem trefil slak.

Hlavne to pores s dr, muze to byt banalita i velky problem

ajkan
24. únor 2018

@pampeliska11 Hučení v hlavě a šum, spala jsem se sluchátky a pouštěnou hudbou, abych to trochu překryla.

ml0
24. únor 2018

Já to měla nejdřív v jednom uchu nonstop a pak se přidalo i druhého a přelévalo se to z pískotu do šumění a zpět. V noci jsem to taky vnímala víc ale měla jsem to pořád. Jestli se to nějak měnilo v průběhu terapie už si nepamatuju, ale bylo to jako by to postupně utichalo a jednoho dne už jsem to neslyšela vůbec.

pavelkamat
7. únor 2019

@pampeliska11 můžu se zeptat jak to dopadlo? Zda jsi se toho zbavila? Právě řeším stejný problém 😟

pampeliska11
autor
3. kvě 2019

@pavelkamat ahoj. No... Dopadlo to tak, ze mi hucelo v hlave a prerusovane piskalo v obou usich, myslim, ze psych to zhorsila. Mala me tak vysala ze jsem nemela zadne vytaminy a musela prestat kojit... Piskani jsem tak silene nedavala, ze se mi rozjela uzkostna porucha na kt jsem pak brala leky (vysadila az cca 3 tydny zpatky) piskani huceni nepreslo.. Bylo to lepsi kdyz jsem psych v pohode v lete... Ten mam dostat ms to mi predtim huci vzdy o hodne vic... Ale mam stale problemy s krkem... Musim si uz srovnat tu pater.. Ale jinajsem si na to zvykla