Prijímačky na osmileté gymnázium, máte zkušenost?

leni78
8. zář 2013

Máte někdo zkušenosti s prijimackama na osmileté gymnázium ? Termín, jaká příprava, od kdy, zda dopředu informovat třídní učitelku na ZŠ, nějaké konkrétní učebnice, zda mohu syna přihlásit na dvě gymnázia a zkusit štěstí ? Budu ráda za každý detail. Zkusila jsem googlit, ale například termín podání přihlášky jsem nenašla. Syn je teď ve čtvrté třídě a na stránkách gymnázia jsem našla, že ti, co budou tento rok dělat přijímacky, tak už jsou přihlášení z minulého roku. Jak jste to měli vy ? Podělte se 🙂

kaculka46
8. zář 2013

Ahoj, naše škola sama pořádala formou kroužku přípravu na víceletá gymnázia.začínal někdy od října. Potom jsme si stáhli přihlášku ze stránek těch gymnázií, odeslali pak přišla pozvánka ke konání zkoušek,měli jsme dvé gymnázia. Byli jsme u nich tuším v dubnu. Potom jsme na ZŠ vyzvedli zápisový lístek a do deseti dnů se musel doručit na přísl. gymnázium. Jsme region Brno a tady se přihlašovat rok dopředu tedy nedalo. Hodně štěstí.

monikapup
14. zář 2015
Uživatel monikapup je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od monikapup.

Ahoj, v tomhle se nam osvedcilo doucovani hlavne matematiky, tady si o tom muzes precist vice - www.scio.cz/prijimaci-zkousky-na-ss/pripravne-kurzy/prezencni-kurzy.asp, nam to hodne pomohlo myslim ze bez toho by se nasi kluci dal nedostaly.¨🙂

zuzimuk
24. zář 2015
Uživatel zuzimuk je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od zuzimuk.

Jo o tomhle doucovani jsme uz nekde cetla, myslim ze je to dobra vec, nekdy je to hold potreba