Problémy s bydlením, se sebou

lovesstory
15. únor 2018

Ahoj,
vím, že sem píšu vcelku často, ale příjde mi, že se tady člověk může v klidu vypovídat.
V poslední době, dost svádím boj sama se sebou. Jsem těhotná, náladady se mi pořád mění. Není se mnou téměř k vydržení. Prosím, vím, že co ted tady budu psát, bude znít poněkud divně, ale potřebuju to někomu říct. Nemám zaměstnání, je mi kvůli tomu faKt trapně. Střídavě bydlím u rodičů a u přítele. Je to hodně komplikované. Stydím se za to, že mi vlastně finančně pomáhají, je mi to vůči nim blbý. Chtěla bych si ted dodělat nějakou školu nebo kurz.

journals
15. únor 2018

Nálady jsou jedna věc, dát si život do pořádku druhá. Nevím, jestli bych teď ve tvé situaci pomýšlela na dodělání školy, to asi stejně nestihneš, tak bych spíš vyřešila tak nějak co dál. Co přítel, jak ten funguje? Proč spolu nebydlíte? Je připravený se o vás postarat? Kolik vám je? Myslím, že když si vyřešíš teď tuhle zásadní věc, tak pak můžeš řešit ten zbytek. Ale s přítelem by sis to měla vyřešit, jak to vůbec je. Máte šanci být kompletní rodina se vším všudy?

priefi
15. únor 2018

@lovesstory chapu, ze Ti neni prijemne, ze nejsi sobestacna. Behem rodicovske hodne maminek dalkove studuje, muzes taky, pokud si zajistis hlidani. Jake mas vzdelani? Dodelat dalkove SS taky neni problem a VS dalkove je bez problemu 😊 ale je treba mit pili a odhodlani 😊

koblizek3666
15. únor 2018

Zkusila bych nějakou práci z domu nebo brigadu do kanceláře a v dnešní době je spoustu škol kde není problém dálkové studio... 😊 .. Jestli chceš napis do zprav dálkově jsem školu taky delala.

kladpol
16. únor 2018

@lovesstory Chápu že to nemusí být příjemné, ale když se nad tím zamyslíš co jiného ti zbývá? Nějak bych se tím teď nestresovala a třeba bych pouvažovala jak jim to můžeš později vrátit? Můžeš si udělat školu nebo nějaký kurz se kterým se pak můžeš lépe uplatnit 🙂. A co přítel? ten je na tom jak finančně, pomáhá ti i on?