icon

Prodloužení vlasů. Máte? Jste s nimi spokojené?

marselina
9. pro 2009

holky,nemáte něko prodloužené a zahuštěné vlásky???
jak jste s nimi případně spokojené??hodně o tom uvažuju,mám strašně řídké a jemné vlasy,tudíž na hlavě jako by nic.
děkuji všem moc za případné příspěvky

Strana
z4
marselina
autor
15. pro 2009

kubíček pomáhá ze začátku to bylo těžký,protože ho chtěl pořád chovat a to nešlo,myslel jak si s ním bude hned hrát,ale bohužel.
ted už jsou kluci kamarádi,pořád se pusinkují,kubíček ho učí chodit za ručičky,hrají si spolu,ted je to paráda,jen když měl tobík teď rok a dostal dárečky tak mu je kubíček všechny bral i knížky o které dřív nejevil vůbec zájem 🙂
taky jsi už pěkně zhubla,děti opravdu dělají zázraky a to kojo taky 😀

luucia
15. pro 2009

Ahoj holčiny 🙂

my byli včera v Praze omrknout stromeček, tak sjem na vás ani nemrkla 😉

Koukám, že probíráte váhu..tak já v těhu přibrala 13kg a těch 10 bylo dole hned, ale 3kg jsem nemohla za nic dát dolů ☹ až když jsem začla sportovat..ted chodím pravidelně na spinning a je to super..děsně mě to baví a i na postavě je to dost znát 😵 Je fakt, že jsem kojila jen 3 měsíce, tak kojením mi toho dolů moc nešlo ☹

lamarika
15. pro 2009

luucia ty jsi se zmohla ještě na sport? 😨 Já měla taky pokusy chodit večer jak malej usne plavat, ale velice brzo moje pokusy zkončily. . . 😒 Večer jsem ráda, že si sednu a mám klid 😅
Dneska je malej nějakej rozmrzelej, asi nám roste zub nebo co. Nedaří se mi ho dostat do postýlky, tak snad brzo 😒

luucia
15. pro 2009

lamar, jj, chodila jsem a chodím pořád 😉 já na sport vždycky dost byla..před těhu jsem cvičila i 3 hodiny denně 😅 Ale zas na druhou stranu musím říct, že Anetka byla do roku fakt děsně hodný dítě..v noci se budila jen na mlíko, jinak spala a přes den byla taky moooc hodnáza to ted je to ďábel 😅

lamarika
15. pro 2009

Já byla hodně na sport asi do 15-ti, pak mě to hoooodně rychle přešlo 😀 😀 😀 😀 Já jsem asi lenoch nebo fakt nevím. Každá mamina ráno vztane navaří, nakrmí, poklidí, o manžu se postará a pak jde ještě večer si zasporotvat 😨 Není nějakej recept jak se to všechno zvládá? Já snad nestíhám (nezvládám) ani polovinu z toho co bych měla a to už je malej dost velkej a pořád si né a né najít systém. . . 🙄

luucia
15. pro 2009

lamar, joo, v tomhle neporadím 😅 já jsem zase až moc na uklízení 😅 jak vidím smítko, tak ho musím sebrat...ale to už je úchylka 😝 vaření mě taky moc nebere..vařím spíš kvůli malý, ale taky ne každý den...spíš tak 4x v týdnu včetně víkendu 😅 no a ten sport je pro mě relax...na to se po celým dni kolem malý fakt těším...úplně vypnu 😵

lamarika
15. pro 2009

mě vaření baví, ale jsem doma pořád sama a vařit si sama pro sebe mě moc nebere. Malej moje vařený jídlo zvrací, takže ani tam neuspěju. . . 😖 A jinak jsem šílenej bordelář ☹ Sice okolo malýho mám uklizeno a čisto, ale jinde radši nekoukat. . . Udržovat doma pořádek mě donutí jenom návštěvy a nebo když je manža doma, jenže to jsou výjmky 😒 Jsi mně připomnělo moji tchyni, ta vytírá 4x denně 🙂

luucia
15. pro 2009

lamar, každej je jinej noooo 😅 my to uklízení máme v rodiněmamka je to stejnýa taky to je možná tím, že jsem zdr. sestra...všechno doma dezinfikuju 😀 😀 😀

malá mi do 2 ůet domácí jídlo taky skoro nejedla...a ted jí docela jede..to přijde 😉

lamarika
15. pro 2009

Já to zatím nehrotím, svým způsobem je pohodlnější dát malýmu skleničku než pro něj vařit 😅 Až bude větší, tak to budu mixovat s vařeným a pak už snad na těch vařených zůstanem 😉 S tím úklidem musím jít do sebe a začít pořádně makat. Přece jenom se malej už za chvilku bude pohybovat po celým bytě 😉 Luucia žijete v bytě nebo v baráku?

knobloska
15. pro 2009

Holky a co to narovnání metodou nějak jako " brasilien" něco? Nemáte to někdo? Tohle by lákalo mě, mám hrozný krepáky a žehlím, ale vlásky jsou už z toho trochu unavené. ☹

lamarika
15. pro 2009

knobloska: To myslíš jak ti daj nějakej ten přípravek do vlasů a pak je máš rovný dokud neodrostou?

knobloska
15. pro 2009

Ano, něco takového. Prý se to musí dávat každé cca 4 měsíce.

marselina
autor
16. pro 2009

tak já jsem na tom stejně jako lamar,vůbec bych se asi nedonutila cvičit,jsme ráda když tobiášek spinká že můžu sedět a odpočívat,kubík je už v pohodě toho člověk doma hlída t nemusí aby nešel tam nebo onam,aby se nespálil o krb atd.

lamarika
16. pro 2009

Tak to jsem ráda, že nejsem takovej "lenoch" sama 😉 😀

marselina
autor
16. pro 2009

😀 😀

luucia
16. pro 2009

Holky, ale vy cvičit nemusíte..podle toho, jak jste psaly, jak vám šlo rychle hubnutí po porodu, to nepotřebujete 😉 mě to fakt dolů jinak nešlo 😒

marselina
autor
16. pro 2009

kila dolů šli to je pravda,ale tělo je nějaké rosolovité a vytahané 😀 chtělo by to cvičit na pevnější postavičku 🙂

lamarika
16. pro 2009

přesně jak píše marselina 😖 Kila jsou dole a i nějaký na víc, ale ten rosol. . . 🙄

lamarika
16. pro 2009

Dneska se ten náš dareba ke mně připlazil a z ničeho nic mě kousnul do břicha a strašně se tomu řehnil. . . 😀 Ani jsem mu za to nemohla nadat, odzbrojil mě úsměvem 🙂

marselina
autor
18. pro 2009

jo jo to znám,ten náš malej smrádek tky hryže ale tak až máme zelený modřiny na těle a kubíčka tahá pořád za vlasy a bije do zad,dacan jeden nevychovanej 😀

Strana
z4