icon

Profesionálnost prodavačky při nákupu morčete ve zverimexu

23. lis 2024

Tak jsme dneska šli koupit do zverimexu morče, a prodavačka nám vnutila morčata dvě. Nejdřív že tam mají dvě, a tak jeden zůstane opuštěný, že se mu to už nedávno stalo a že je to hrůza. Když jsme na to nijak nereagovali a vybrali si, tak nám řekla, že nám jedno prostě nedá. Že buď si vezmeme obě, nebo budeme muset navštívit jinou prodejnu. Já koukala jak z jara, a nebýt dcery, která začala pofňukávat že ho chce, tak bych se otočila a odešla jinam. Přijde mi to naprosto neprofesionální. Může si tohle vůbec prodavačka dovolit?

Strana
z2
terss
25. lis 2024

Tak paní prodavačka v obchodě Vám asi nebude komentovat jestli si můžete koupit 5, nebo 10 rohlíků. Ale člověk, co pracuje v obchodě se zvířaty si myslim, že by určitě měla dát i nějaká doporučení a řídit se jimi.

glimmer
25. lis 2024

morčata by správně měla být alespoň dvě ... pokud jste šla morče koupit, tak bych předpokládala, že o nich máte něco nastudováno, protože tohle je základní informace o nich. V Evropě jsou i státy, kde je zakázáno chovat jen jedno morče. Také jsem prodávala ve zverimexu, a věřte že hodně prodavačů jedná v zájmu zvířete.

gruyerre
25. lis 2024

Ty fakt asi nechápeš, jakej je rozdíl mezi živým zvířetem a třeba vysavačem. Vysavač ti prodá kterýkoliv prodavač (i tahle paní ze zverimexu by ti ho prodala, kdyby pracovala zrovna třeba v Elektrowordu) a je jim úplně jedno, co si s ním doma uděláš. Morče je živý tvor a aspoň trochu normální člověk, když má pocit, že si ho chce koupit někdo, u koho bude strádat, to nedovolí. Když tam přijde týpek, že si chce koupit neonky proto, aby je spláchnul do hajzlu, tak mu je podle tvé logiky taky má prodat, protože přece prodavačka nemá právo rozhodovat, komu co prodá. Když si tam někdo koupí kotě pro hada nebo papouška na polívku, tak taky v pohodě?

stef9328
25. lis 2024

Taky nam ve zverimexu vnucovali 2. Ja byla rada, ze jsem pristoupila na 1 a doma zilo 4dny😔 pritom jsme se o to morcatko starali jako ke kralovi, takze na tom asi neco bude. Ted pujdeme do křečka.
Ach kdyby ta dcera nezmyslela, bylo by to jednodussi.

barulina
25. lis 2024

Skvělá práce prodavačky, ty trošku zapracuje na empatii

glimmer
25. lis 2024

a proč to není v úvodním popisku ... potom by tě asi nikdo nepoučoval, že mejí morčata být ideálně ve dvou.

mourovatakocka
25. lis 2024

@stef9328 Doporučuju křečka spíš od někoho, než ze zverimexu, zvlášť jestli jste měli smůlu na nějaké nemocné nebo nešťastné morče...

stef9328
25. lis 2024

@mourovatakocka dekuji, musime se podivat kdo chova v okoli. Dekuji za radu.☺️

Strana
z2