icon

Projevování párů na veřejnosti

sft
1. zář 2016

Ahoj, dneska, když jsem jela metrem, mě tak napadlo, co si myslíte o tom, když si dva projevujou lásku na veřejnosti? Myslím třeba objímání, líbání a podobné věci. Jasně, že na sebe neskočí před lidma (jakože by si někdo myslel, že jde o sexuální podtext nebo něco takového), ale většina lidí nevydrží občas svého partnera nepolíbit nebo neobejmout, no někdo si stejně myslí, že to je přehnaný a neměli by to dělat vůbec. Co si myslíte vy? Takovéto páry vídáme asi každý denně, někomu to vadí (fakt je, že to někteří opravdu přehání), hlavně starším lidem nebo osamoceným s depresí apod. Podle mě nevadí když si občas takhle projeví lásku, ale nemělo by se to přehánět no, zvlášt když třeba jdete ven s kámoškou, se kterou se nedávno rozešel přítel... ještě by mě zajímalo jestli s tím některá z vás nemá zkušenosti, že by vám za to někdo vynadal nebo jste se o tom už s někým třeba bavili. Díky za vaše názory a komentáře. 😉 😀

Strana
z2
taptap82
14. říj 2016

Proboha jak si někdo ve 21. století může myslet, že homosexualita je volba??? A že dva homosexuálové vychovají opět homosexuála?! A srovnávat je s metalistama, tak to mi hlava nebere.
Přeji zakladatelce, aby její dítě bylo hezký, zdravý, úspěšný gay, uvidíme, jak by se s tím poprala.

armvdd
15. říj 2016

@taptap82 By ho šoupla někam do ortodoxně laděného církevního nápravného tábora, kde by ho vyléčili 😅

anelamates
16. říj 2016

@taptap82 Tak tohle bych zase nepřála tomu dítěti. Oni jsou opravdu neštastní, když se s tím mají porovnávat, a to i v případě, že mají tolerantní rodinu, natož v případě, že jejich rodiče hlásají takový názor. A přiznám se, že jakkoliv vím, že to není ničí volba, přesto by mi asi trvalo chvíli, než bych se srovnala s tím, že prostě třeba nebudou vnoučata. Ono to není lehké pro nikoho v té rodině.

Strana
z2