Prosím pomožte Matějovi
Dnes odpoledne mi došla od našeho kamaráda, kterého jsem neviděla delší dobu sms s odkazem na stránky co postihlo jejich Matěje. Hluboce se mě to dotklo a kdo alespon trošku můžete, tak prosím pomozte třeba jen zasláním DMS. Věřím, že se nikoho tímto tématem nedotknu a na chvilku nás to donutí se zamyslet jaké je štěstí, že máme zdravé děti.
www.promateje.cz
hm crohna má kde kdo,ale u miminka to slyším prvně-vůbec u dítěte-jak píšeš z pr... klika,ale je tam jakási naděje,že to bude v klidu a nebude strašit,při dodržování diet a nevím čeho
ta kamarádka co jsem o ní psala si taky s malým vyžere co se dá-krom atop. ekzemu,obrny na nožičkách,nemluvení ve třech letech,že je věčně na hromadě si naposledy dovezla výsledky že má Adisonovu chorobu-špatná hladina hormonů-neléčitelné a u dětí taky nečekané - to jen,že se bohužel dospělácké nemoci začínájí šířit mezi děti,ale proč?na to asi odpověď znát nebudeme dlouho
pořád jsou na tom ale líp,než Matěj a proto poskočíme zpět mezi první příčky diskuzí
Na facebooku už je přes 6 tisíc členů, tak pokud každý poslal alespoň jednu DMS, tak je cca 160 000, já doufám, že až zveřejní výsledky, tak že tam bude minimálně půl milionu.
nahoru 😉 . Jsem v zahraničí, tak mi nejde poslat DMS, ale poslala jsem 300 Kč na konto.
na stránkách aktuální údaj není, tatínek říkal že DMS můžu aktualizovat denně a účet jednou za týden, ale číslo se nemění....

www.promateje.cz