Prosím pomožte Matějovi
Dnes odpoledne mi došla od našeho kamaráda, kterého jsem neviděla delší dobu sms s odkazem na stránky co postihlo jejich Matěje. Hluboce se mě to dotklo a kdo alespon trošku můžete, tak prosím pomozte třeba jen zasláním DMS. Věřím, že se nikoho tímto tématem nedotknu a na chvilku nás to donutí se zamyslet jaké je štěstí, že máme zdravé děti.
www.promateje.cz
www.promateje.cz

•
1. zář 2010@jeudi Prostě zkouším, pampers byl první, že mi přišlo, že jsou nevětší......
0
Já bych zase takhle hromadně Pampers neodsuzovala. Pracuji na marketingu v jiné firmě a vím, že takových nabídek na sponzorství dostává velka firma několik denně a je většinou jen na jednom člověku jestli to podstoupí dál. A pokud to vyhodnotí, že by z toho firma nic moc neměla, nebo, že je to nezajímavé tak to zamítnou aniž by se to dostalo někam dál. Tolik můj názor. Je to gigant a je to obrovská mašinerie a maji jasně daná pravidla co je a co není zajímavé. Nemá to ve své podstatě nic společného jak závažný je daný příběh.
popravdě, nevidím jediný důvod, proč by Pampers měly něco někomu darovat. Jsou nadnárodní firma a postižených dětí je spousta, asi zrovna tak jako žádostí o sponzorský dar. Teď to asi ode mě vyzní dost hnusně, ale Matěj pro ně není žádné slušné sousto, je to jen jedno ubohé dítě, z toho žádná pořádná reklama nekouká. Navíc se o tom ví pouze lokálně (ČR a možná SR), pro ostatní svět je to velká neznámá. Charita je sice pěkná věc, ale mzdy zaměstnancům nevyplatí ...
@lalial možná nezabilo, ale řekni sama za sebe - pokud budeš ředitelkou takové firmy, staráš se o obrat a reklamu a denodenně tě bude spousta lidí bombardovat žádostmi o plínky zdarma. Jak se rozhodneš? Ze začátku budeš možná dajná, ale věřím tomu, že pak začneš přemýšlet, jestli to vůbec stojí za to ...
@mystique Ale tak mohli potichu věnovat aspoň těch deset a řekněme že by Matýskovi rodiče nemuseli dva měsíce řešit plíny... Jde mi o obyčejné lidství.
K těm komentářům... jeden z těch ko*otů se jeví, že jediná stříkačka kterou kdy viděl, mu visí mezi nohama a bude prudit nešťastné rodiče. Nechápu tohleto a nikdy nepochopím... ]-( ]-( ]-(
K těm komentářům... jeden z těch ko*otů se jeví, že jediná stříkačka kterou kdy viděl, mu visí mezi nohama a bude prudit nešťastné rodiče. Nechápu tohleto a nikdy nepochopím... ]-( ]-( ]-(
@lalial bohužel věř, že nemohli. Takových žádostí maji denně na stoje X a prostě to házají ze stolu. A rozesílají univerzální slušný email. Ty to vidíš jako jeden konkrétní případ. Což já taky, ale oni jako jen jednu ze žádostí a věřím, že ta paní ani danou kauzu nestudovala.
Začni psát odpověď...

Odešli